Jump to content
Battlefield.no

fytech

Supermedlem
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fytech

 • Rank
  Menig
 1. Jeg har makset alt ut i BF2, å det er ikke i nærheten av Crysis. Å sammenligne BF2 med crysis i grafikk er som å sammenligne CS 1.6 og CS Source.
 2. Nå har jeg lastet ned PoE, men når jeg skal extracte får jeg denne meldingen: Enter password for encrypted file. Hvorfor kommer dette? er det ikke en gratis mod? og hvordan får jeg passord?:/ Sry det skal ikke være Project Reality som topic. Mente PoE
 3. Hvor er det Volvoen befinner seg?
 4. Etter og ha vært en uke borte, så fyrte jeg opp BF2 og logget inn. Men da jeg skulle finne en server og spille på, fikk jeg bare opp 4 servere som funket og resten hadde rød skrift på seg. ( Det første som kom i tankene mine var : Er det kommet en ny patch? ) så prøvde jeg en server og ble overasket med den meldingen jeg fikk : You have a newer version than the server. Hva er dette for noe? Det er 1.4 Beta 2 patchen jeg instalerte sist.
 5. Jippii, blir digg og bruke smoke granades på basovka når du er en tysker som rusher.
 6. Er det noen som vet om et program der man kan lage maps?
 7. Takk gikk på options!!!! FIKSA!!! 1469480[/snapback] Hvorfor ikke prøve det jeg sa
 8. Har du prøvd og restarte Steam? Vis det ikke går restarter du pc'n. Vis det ikke går formaterer du! Vis det ikke går så slår du harddisken i stykker med en hammer. Vis det ikke går så brenner du den ødelagte harddisken. Vis det ikke går så skyller du den ned i dass. Vis det ikke går så vet jeg ikke. Lykke til Mvh fytech
 9. Bor ikkje så langt unna bodø! lal.
 10. Hvor blir det av Oppdateringen?? det er den 29 og den har fortsatt ikke kommet!! Er sykt irritert.... Jeg sitter og venter.
 11. Kommer denne oppdateringen til å kunne sparke liv i det norske DoD:S-miljøet? Ja klart, Anbefales på det sterkeste!
 12. Er jeg den eneste her som har Day Of Defeat Source???
 13. Vi eGz rekruterer, som dere ser. Vi tar i mot nye folk som ønsker og være med. Klanen ble opprettet for en liten stund siden, og vi er kommet godt i gang med PCW'r og slike ting. Vi har egen hjemme side : www.egzclansite.moo.no Og har egen server. Vi låner en VT server. Vi krever at du er aktiv og kan møte opp på 2 kamper i uken. Det er greit så lenge du gir beskjed. Men du kan også slenge en fyldig post på forumet vårt. Men ta kontakt vis du har lyst. Du velger hvor du vil poste. Forumet vårt finner du på hjemme siden vår, men det kreves reg.
×
×
 • Create New...