CoNdA

Supermedlem
 • Content count

  1,247
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About CoNdA

 • Rank
  eCUTE
 • Birthday 06/04/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Bærum
 • Interests
  DC,BF,UT2k4,mine mp3<3 + diverse andre spill.<br />Driver med Photoshop,PHP,HTML og MySQL.
 1. Maks uflaks

  Mangler 5000,- Jeg svidde kortet og ventet på desemberlønningen min, som jeg faktisk hadde fått og drev å brukte av Sånn kan det gå
 2. Aldersgrenser i Tyskland

  1 er Eins, lol
 3. Jeg ser ikke noe godt i å gå videre med dette, Nicel. Og det er min oppfatning at du er en idiot, gjør leksene dine og drit i å kast bort skolegangen din. Ganske bra poengtert av Pazuzu, konsekvensen er at de må skjerpe den absolutte sikkerhetsrammen, isteden for å overvåke det må de altså automatisk blokkere det. Får du noe ut av det?
 4. Hvordan kom du hit?

  ble først oppmerksom på bf.no når jeg skulle lechle en bf1942 patch og det var noen som hadde linket til den i en tråd på dette forum, Tok noen måneder før jeg registrerte meg. Angrer vel ikke.
 5. Aldersgrenser i Tyskland

  lol sokkie. Jeg skal la deg gå under "tanken som teller", men helt seriøst det var ræva innføring i Tysk. Det du trenger å vite er: Ich möchte gern ... haben - zwei Bier f.eks ( fungerer å bestille med, varer f.eks også. Ich heisse ... / Meine Name ist ... Mottar du noe; Danke, schôn Er det noen som takker deg; Bitte, sehr. På pubbene er det som vanlig lokale merker, de har forskjellige typer som oftest kan du bare bestille ut "ein dunkel bier", ein Weisen-Bier" eller bare ein Bier! Alltid avslutt anmodninger, spørsmål og alt med bitte. Tyskerne liker å være høffelige. Skal du spørre en person om noe skal du bruke den høffelige formen "Sie". Ellers forstår de turister og liker å ha det fett, viktig å vite de har en litt annen drikkekultur. Jentene er som oftest langt i fra så rusa som de norske venninnene, men det kommer jo helt ann på anledningen. Tyskerne suger på gulvet, og du danser de lett ut. Sist gang, så var vi innom en tysk club, jeg og noen venner pluss noen svensker som vi fant der, tok over lokalet. heftig, kos deg! (clubber kan aldergrensen lett være 20/23 i storbyene der hvor det finnes mye studenter som lager leven, på en pub er det derimot ingen som bryr seg)
 6. Sivil Ingeniør-studier

  Jo, får plass til begge. Men da får jeg 37 uketimer, maks antall uketimer ved skolen er 37, og lærerene/rådgiveren har sagt at alle som velger så mye stryker på et eller flere fag. :/ Skal jeg ta 2FY, så må jeg ta det i år, da det bare går annet hvert år. Har heller ikke mulighet til å ta 3FY. 2KJ og 3KJ er mulig begge årene. Tror nok at jeg faller på 2FY og får 34 uketimer, 2 mer enn i år. Ligger btw på 4.25 i snitt etter jul, noe som jeg synes var overaskende da jeg knapt har anstrengt meg. Tror nok at jeg kan heve meg litt med litt mer arbeid. 1234873[/snapback] Går VK1 nå, i fjor valgte jeg 2FY, 2ENG5, 2MX og skolevalgfaget gym. Dette gav meg 35timer. Rådgiveren din høres ut som en lege, som ikke vil gi deg forhåpninger. Kjenner INGEN her som har gått skolelei av over 35 timer. De fleste obligatoriske fag er maks surfe-fag kan nevne samfunnslære og eldre historie, som de mest ekstreme. Tror ikke du vil få problemer med 37 uketimer, hvis du mener du har mer å gi. stå på
 7. Ta deg tid!

  Noe galt med det? LoL.. Hvor gammel er du da? 1211076[/snapback] Noe galt med hva? Og du, trykk på profilen min så ser du fødselsdatoen min. Bruk den du, så finner du ut alderen. 1212307[/snapback] lol.
 8. Chuck Norris Facts

  Chuck Norris once challenged Lance Armstrong in a "Who has more testicles?" contest. Chuck Norris won by 5.
 9. Dagbladets regneferdigheter

  jeg føler da også at det er så sinnsykt liten vits å finne feil i nyhetsartikler på nettet. skribentene er mennesker, og de gjør feil.
 10. milkshake oppskrifter

  sjokoladetopping (sjokoladefudge, tungtflytende ved romtemp) oppi milkshaken er sinnsykt digg, du må dog ha gode lunger for det blir tungt å suge opp.
 11. Noen som skal på TG06 ?

  Var på 04 og 05, dropper i år.. orker ikke maset. pluss det var ikke så veldig morsomt i fjor, blir jo sliten. Dessuten er luften så sinnsykt skitten der inne, blir gal
 12. Blue Ray, allerede ein taper?

  Når microsoft synes at kopisikringen er altfor streng, da er det liksom dømt. Personlig så ser jeg bare en annen vei mens alt dette toger inn og flyr forbi. Jeg vet jeg ikke kommer til å bruke noe av det i nærmeste fremtid.
 13. Mrsm XBox 360 reklame

  hehe Når han snakker i telefonen, og må gjøre seg ferdig før han dør. parodi på hl1 elns, at han må gjøre ferdig liksom drit fet reklame
 14. Verdas beste øl,

  øl? ØL?! Er det rart det er få som selger dür import, det er jo opp i mot 30 kroner glasflasken. Grans ICE og Lysholmer double ICE er da totalt drikkbare. Warsteiner er uansett utenlandsk favoritt. ihvertfall ikke det sølet corona.