Jump to content
Battlefield.no

Warped

Klanmedlem
 • Content Count

  1,593
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Warped last won the day on November 3 2015

Warped had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Warped

 • Rank
  Machiavellian
 • Birthday 03/29/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.corebf.com

Recent Profile Visitors

1,190 profile views
 1. Hei! Jeg heter Øystein og var aktiv her ca 13 år siden da alle spilte tidenes flotteste FPS, Battlefield 1942. Etter at spillet ble gratis via Origin lastet jeg det ned for en liten nostalgitripp. Å spille public uten noen form for regler eller administrering av servere er dessverre ikke store opplevelsen, og jeg savnet fort de gamle klankampene. Noen av oss i klanen Core (pureplay+CoIS) holdt kontakten etter BF1942 og begynte å spille WoW og noen andre spill sammen, og jeg luftet nylig et forslag om en reunion-kamp. Det er kanskje en longshot å poste her, men hvis det fortsatt er noen her som har på et eller annet tidspunkt spilt Battlefield 1942 og ønsker å prøve igjen slik det ble lagd for å spilles, er det bare å melde seg her! I denne omgang sjekker jeg bare om det i det hele tatt er mulig å samle mange nok folk. Håper noen har lyst, og/eller kjenner noen de kan videreformidle beskjeden til.
 2. Warped

  core

  Jeg er med hvis jeg har tid og finner cdkeyen min igjen!
 3. I'm back, bitches. Gjem dere nå.
 4. Jeg har det sikkert liggende.. skal du ha på mail elns?
 5. Basse! Jeg skylder deg en drink eller to.
 6. Jeg fant to til. Dette er av easter egg-ubåten på battleaxe. SPOILER:
 7. Var desverre eneste jeg hadde. SPOILER:
 8. Du glemte å skrive navnet mitt i bold. Falken er deilig.
 9. Jeg humrer av din veslevoksenhet even as we speak. En ting du vil oppdage før eller senere er at man ikke skal ta alt like alvorlig, spesielt ikke alt som kommer ut av Litago. Dessuten er han på vei ut ettersom marinen omsider skal gjøre mann av han.
 10. NJUUUUK! Håper det ikke var mitt forslag om Midway du tok alvorlig, Smartass. Jeg har ikke spilt BF på snart to år. Burde bli bra!
 11. Får se om jeg tør dette igjen. Var jo killer i fjor.
 12. Warped

  KOS

  Ser ikke problemet med å ta Fei eller noen andre paladins som warlock hvis han har CD på lay on hands. Ellers måtte man vel ha brukt potions. Han har ihvertfall temmelig stramt gear, det skal han ha. Angående topic har jeg vel ingen KOS-liste, men skulle nesten tro at jeg var på noen andres etter en lang runde AV. Er kjipt når folk går dedikert ut etter å drepe akkurat deg blant 40 andre.
×
×
 • Create New...