Jump to content
Battlefield.no

PotShot::.

Design
 • Content Count

  221
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About PotShot::.

 • Rank
  Webmaster VoksenLAN
 • Birthday 04/26/1972

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.voksenlan.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tofte

Recent Profile Visitors

1,345 profile views
 1. Følgende personer har meldt seg på Vlan 12: DeadEd DxxS GjedDa Girvel m0lder Zpam Apoc Burt Diablo AirCoN Nightfisher norHawk Pazuzu Kybber BreakNeck Lakrisalen PotShot Panic Sir_Henrik Herminator Hanja Navi MaxMekker tgr Såkk Monkeyman Sadolf Cao JAMCats Spacerider ODiN BajBaj XaW84 Henrix leln TyrHeimdal Plaindog asdfteam Joks PASTOR Kverna Søvd Asskicker Granevang Ctrl Incanter error Kemmelman Sneaking Carpet Yggdar Sjugur Locx Arthe Silverstone manjana Captain Zalo K3rmIT Toggy Ramstad JimiExp Tini FalconClaw
 2. Kun kort tid til det braker løs med Vlan 12 - Det er noen få plasser igjen så dette er ikke noe å vente på! Til dere som har meldt dere på, vennligst betal deltageravgiften. Det er kun noen få som ikke har fått gjort dette enda. (Trenger ikke flere e-poster med forespørsel om jeg har mottatt betaling, dere vet selv om beløpet har gått ut av kontoen deres eller ikke! ) Sees snart! PS: Ikke fylt 25 år men er rett rundt hjørenet? Send oss en e-post så ser vi på saken. :o)
 3. PotShot::.

  VoksenLAN 12

  Til alle dere som sender meg e-post eller ringer om konto nr.... Dere får umiddelbart dette på e-post etter dere har sendt inn skjemaet fra våre sider. Sjekk søppelkassen deres hvis dere ikke mottar e-posten! Sees snart og en stor skål!
 4. PotShot::.

  VoksenLAN 12

  Dato er fastsatt og påmeldingen er åpen! Sjekk voksenlan.com for info! See Y!
 5. Påmelding til Vlan 12 er nå publisert - voksenlan.com
 6. PotShot::.

  Vlan 1.1

  Vi jobber nå med nye nettsider for Vlan, da trenger vi gjerne noen flere bilder fra alle vlan som har blitt avholdt! Sitter du på noen bilder så send disse til [email protected]
 7. PotShot::.

  Nettverkskabel

  Me FIx, nono problemo! Benket og rigget klart for Vlan 1.1 - Cheeeeers!
 8. De stolene som ble satt igjen i fjor ble tatt med av de som hadde plass - Vi hadde ikke mulighet til å få med mer fra Vlan.
 9. Sånn var det ja, gjør dette hvordan dere vil så lenge aldersgrense osv blir tatt hensyn til, det som er VIKTIG er at jeg får info på vedkommende så fort som mulig.(Husk t-skjorte str) Send denne infoen til [email protected]
 10. Pazuzu.... Stemmer det, du har vel ikke fått noen forespørsler om noe heller... Henger ikke helt med her nå, tenker du på?
 11. Husk å gi meg beskjed om hvem som fyller din plass, og gjerne e-post adressen til vedkommende.
 12. Du vet at 5870 er et raskere kort enn 6870, tross navnet? BC2 bench pwn pwn. Men du må gjerne kjøpe et dårligere kort til en høyere pris... Blir lykkelig om jeg får en 12-1300 for det. Hvis ikke Litago92A tar det så gjør jeg det!
 13. Du kan få penger av meg hvis jeg får den matten som lovet! ;-)
 14. Som det står så viser listen hvem som har betalt!
 15. Hei, dessverre er det kun plass til ca 50.stk, det er over 70 stk påmeldte så det er nå ikke mulighet for å ta inn flere. Det er lite trolig at 20stk + melder avbud. Av de som har meldt seg på er det først til mølla prinsippet som gjeler. (De som bet først får delta)
×
×
 • Create New...