Jump to content
Battlefield.no

Dancin' Devil

Supermedlem
 • Content Count

  236
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dancin' Devil

 • Rank
  Korporal
 • Birthday 10/04/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Akershus
 1. Det er ikke lenge til jul nå, og er som vanlig litt sent ute med å kjøpe julegaver. Mor, far og søss er jeg allerede ferdig med, nå mangler jeg bare en gave til storebror. Har vel forsåvidt kommet opp med en del forskjellige ting jeg kan kjøpe, men er en ting jeg trenger hjelp til! I tillegg til en "vanlig" gave skal jeg kjøpe en ekstra ting som er litt mer personlig. Jeg skal lage en t-skjorte gjennom vistaprint.no, men sliter med motivet. Vet ikke helt om jeg skal gå får et humoristisk motiv eller noe litt mer betydningsfullt. Som "verdens beste storebror", litt klisjé, men allikevel litt søtt. Noen ideer?
 2. Battlefield 3 vil bygge på samme grafikk motor som Bad Company, nemlig Frostbite. BF3 Kommer forresten i slutten av 2008 hvis man skal tro det som sto i den pdf filen som glapp fra EA sin side en liten stund tilbake.
 3. Og så? Har da drukket lenge går som regel i vodka blandet med div. forskjellige ting og øl på si. Har lyst til å prøve noe nytt, virker litt fancy med gelé shots.
 4. Jeg tenkte at jeg skulle prøve å lage gelé shots til neste fest, spørsmålet er bare hvordan. Har googlet litt og oppskriftene er som regel de samme, variasjonen er blandingsforholdet mellom vann og alkohol. Kjøp vanlig Freia Gelé, erstatt noe av vannet med alkohol, kok vannet opp og ha deretter alkoholen opppi (etanol fordamper ved 78 grader og da mister du litt av effekten). Noen som har tips til hvordan den perfekte gelé shoten skal være? Tenker da på blandingsforholdet, hvilken gelé, hvilken alkohol, smaktilsetning; lime? Takker for alle svar!
 5. Evnen til å bevege på gjenstander ved hjelp av tankens kraft! Hvor fett hadde ikke det vært!
 6. Ikke vær så negativ da Sadolf kanskje det ikke er så ille! Jeg skal ihvertfall komme tilbake med min mening om det når jeg får det EDIT: Skal teste pilsen!
 7. Fant nettopp ut at en venn av en venn har det og det var visst helt konge! Bråker lite og kjøler ned ting effektivt og holder det kaldt. Ikke noe spørsmål engang, dette kjøper jeg!
 8. Hmm interessant Skrur det helt av om natten, sånn som jeg gjør med alt av elektronisk utstyr (takler ikke alle de pipelydene) så bråk om natten er ikke noe problem. Helt sikker på at det ikke duger til å avkjøle noe? Jeg tror jeg uansett kommer til å gå for det, har råd til å kaste 600 kr ut av vinduet, må nesten bare teste det
 9. Det var ikke mye informasjon å finne om dette lille kjøleskapet som går under navnet "Silver Retro". Kunne tenke meg et lite kjøleskap på rommet, men må da helst ikke støye så mye (mens det er på), noen som har noen erfaringer de kan dele med meg? Jeg elsker alt ved det, utseende og størrelse, er bare litt usikker på dette med støy og evt. andre negative ting. Anyone?
 10. Jeg kjører BF2 i 1200x1024 med &0hz, noen sa til meg at jeg må fiske noe med hz'en, men den er jo allerede riktig :S
 11. Jeg har nettopp fått ny tv og gledet meg til å spille Batllefield 2 på den, men hver gang jeg starter det kommer det en svart skjerm (som det vanligvis gjør) også går den tilbake til desktop igjen, samme gjelder alt annet av spill. Hva kan problemet være? Jeg hadde et 7900 GT før som ikke fungerte som det skulle, har nettopp fått et Radeon HD 3650 512MB som jeg har satt inn i PC-en og alt fungerer som det skal. På den vanlige skjermen min har det ikke noe problem med å kjøre Battlefield 2 og div. andre ting. Det skal kanskje også nevnes at jeg driver begge skjermene samtidig, hvor den vanlige pc'skjermen er en klone av tv'en. Hjelp?
 12. Hvordan vet du at XtremeMusic er bedre enn Xtreme Gamer? Litt merkelig at det skal være sånn når Xtreme Gamer er dyrere..
 13. Jeg leter etter et lydkort til min stasjonære pc. Skal brukes til musikk og en del gaming (bl.a. Battlefield 2 og CS:S) Jeg har en Cambridge Azur 340A SE forsterker og et sett med Argon 7220 høyttalere og lydkortet skal monteres på et DFI Lanparty UT Expert hovedkort. Jeg kan tenke meg noe til rundt tusen lappen, men hvis du får noe rimeligere som duger er jeg mer enn nok fornøyd med det. Andre specs: AMD x2 3800+ 2 GB RAM Nvidia 7900 GT
 14. Kanskje ikke noe jeg har spist, men når jeg var på leirskole i Langedrag (7. klasse) fikk jeg geitemelk rett fra juret. Det var varmt og ekkelt spøy på stedet.
×
×
 • Create New...