Jump to content
Battlefield.no

Polska87

Supermedlem
 • Content Count

  357
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Polska87

 • Rank
  Sersjant
 • Birthday 01/18/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Area 51
 • Interests
  alt innen data :P så er det bil da.
 1. Alle burde prøve wild hunt så jeg sendte deg en key Big_Joe88
 2. Haha. Nøyaktig samme grunn her. "Er så jæ**** stress å bruke push to talk" Mumble er UMULIG å få dem til å bruke. Det går bare ikke. Får ta en titt på Raidcall etter jobb og se hva de sier til det, men det blir jo som å spørre dama om analsex (for dem som liker sånnt altså). Hater når de har elendige headsett og det bare "blåser" i øra hele forbanna tiden.
 3. Har et problem med kompiser som absolutt skal bruke Skype mens vi spiller. Helt elenddig løsning etter min mening da vi blir sittende å puste hverandre i øra når praten stopper opp. Har prøvd å overtale de til MUMBLE men det ble for vanskelig. Jeg fikk noen kriterier hvis jeg skulle finne en annen løsning. Det må være: Enkelt, gratis og lett (som i lett program som kjører i bakgrunnen) Finnes det håp eller er jeg forever doomed til å bruke skype?
 4. Aldri brukt mumble. skikkelig noob og finner f*** ikke ut av det f***skapet Kommer med en gang jeg finner ut åssen jeg connecter riktig sted. JADA.....n00b.
 5. Får vondt når jeg ser rabattene mine på noen av de tinga dere kjøper på komplett :-P De må vel tjene penger de også Deilig å se at folk kjøper amd kort fortsatt og ikke bare nvidia. Alltid brukt ati/amd selv.
 6. Har et par spørsmål som jeg håper noen nerds her kan svare på. Jeg har en pc bestående av sabertooth 990fx HK, amd phenom x6 1100T, xfx HD7970 Black i crossfire, 16GB ram og 2 gamle snurredisker. Altså ingen ssd. Er dette en grei pc eller er det noesom begynner å bli under gjennomsnittet? Skjønner at jeg kanskje burde ha ssd snart. Synes det er litt rart at jeg får mye tearing når jeg spiller bf3. Eller er dette pga serveren? Noen tips til noe å oppgradere eller duger denne en stund til?
 7. Heisann folkens. Jeg er kanskje ikke den mest aktive på forumet her men spør alltid om hjelp her når et er noe jeg ikke finner ut av eller er for lat til å google. Her finnes folk som kan sitt. Jeg tenkte at som takk så kan den første som klikker seg inn her og liker den typen spill som METRO kan få det gratis Fikk en kode til gratis nedlastning av det og jeg hater spill som gir meg mareritt så værsegod! http://www.geforce.co.uk/games-applications/pc-games/metro-last-light/deals-promotions koden er MTEU-TCXE-DJKJ-NEKU-HFCK-GBEI Enjoy! :-)
 8. En liten update her. Han som solgte det visste ikke at han solgte Black Edition og jeg hadde ikke hjerte til å si at jeg kan betale mer (lommeboka er tynn nok). Så da endte jeg opp med 2 7970 GHz edition. Takk for hjelp hvertfall!
 9. Åja. Link? Da fÅr jeg gjøre det Gjelder den oppdateringa bare reference kort? Skeptisk om jeg kommer til Å merke veldig mye forskjell med 2stk 7970. Lest litt rundt at det ikke er noe særlig forskjell i de fleste spill men for 900kr kan jeg ikke la det kortet gÅ til noen andre Jeg skriver med liten Å men alle blir store. Dafuq?
 10. En siste ting! Kan jeg koble alle skjermene til kortet i bunnen eller MÅ alt kobles til kortet som er øverst? Har rekkefølgen pÅ slots pÅ HK noe Å si? Det kortet jeg har i nÅ er i slot 2 (det bare ble sÅnn) sÅ alle skjermene er koblet til det. MÅ jeg koble skjermene over til det jeg nÅ kommer til Å sette i slot 1?
 11. Sweet. Da blir det 2stk HD7970 etter jobb Takk for svar. Kan alltid stole på å få svar her
 12. Oppdatere som i kjøpe nytt? Men du skjønner at jeg får det på 925MHz til 900kr i stedet for 2900,- men det er vel ikke så ille med 2 HD 7970 på 925MHz? Har ikke peiling på om 75MHz er stor forskjell mtp performance. Hvor stor strømforsyning tror du jeg trenger til å kjøre 2 av de kortene?
 13. Hei folkens. Som alltid ved dataproblemer så spør jeg her med fare for å høres helt idiot ut eller få kjeft for skriveleif. Jeg har et HD7970 kort med 1000MHz og nå har jeg fått et ekstremt godt tilbud på et HD7970 kort men det kjører på 925MHz. Kan jeg kjøre de i crossfire? Google hjalp meg godt med å finne ut at kortene ikke Må være samme produsent men fant ikke veldig mye om forskjellen i selve modellen. Fant ut at 7970 kan kjøre med 7950 osv men har det noe å si at det er forskjell i MHz?
 14. Kan vel også nevne at jeg bytta kort fra 6950 og bare oppdaterte catalyst control center. Prøve å avinstallere alt ati/amd og ta en clean install??
 15. Problemet mitt er at når jeg spiller spill så fryser spillet i noen sekunder (jeg kan bevege musa i spill som simcity) så blir den svart i noen sekunder og så kommer den tilbake til normal igjen. det hender også at jeg får rare "effekter" når jeg holder musepekeren over ikoner i Windows og skrifta kommer opp. Det virker som om det er skjermkortet men hva??? Noen geeks her?? Det er forresten et XFX 7970 Black edition og det har bare skjedd i off-road drive og simcity så langt. ALDRI skjedd i BF 3 og Far Cry 3.
×
×
 • Create New...