Jump to content
Battlefield.no

Bayer

Klanmedlem
 • Content Count

  4,227
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bayer

 • Rank
  Oberstløytnant
 • Birthday 04/30/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Bayer

  Avatar

  Kan jo ikke være såå overrasket, Cameron er jo tidenes regissør!
 2. Bayer

  Dexter

  EPISK SESONGAVSLUTNING!
 3. Har fulgt med på SYTYCD siden sesong 2, synes det er knakandes bra underholdning både dansemessig og alt utenom.
 4. Bayer

  FlashForward

  Foreslår at du leser recaps av sesong 2 episodene eller noe slikt, og så starter på sesong 3. Første halvdel av sesong 3 er så som så men fra siste halvdel av sesong 3 blir Lost den beste nåværende serien på TV.
 5. Bayer

  FlashForward

  Heh, blir for sykt å sammenligne den beste serien på TV for tiden med makkverket Heroes. edit: la meg gjette, du ga opp Lost i sesong 2?
 6. Bayer

  Entourage-tråden

  Alle Entourage sesonger har jo hatt 12 episoder. Og ja, tror nok det kommer flere sesonger.
 7. En serie som ikke er nevnt her er Sleeper Cell. http://www.imdb.com/title/tt0465353/ Meget spennende serie som omhandler en politimann som går undercover i en terroristgruppe i USA. Tidvis fantastisk skuespill. Bør sees!
 8. His Dark Materiels trilogien består mellom anna av boka "Det Gylne kompasset". Du kan jo sjå filmen, og så vurdere kva du syns. Eg har høyrd trilogien på lydbok (jeje, eg kan lese, men i bilen er det ok med lydbok), og syns det saug hardt. Barnelitteratur spør du meg, med snakkande (is?)bjørnar, trylleri og tryllera. Eg les gjerne Harry Potter, men dette vart for mykje for meg... Må bare skjære inn her. Bøkene kan virke VELDIG barnslige til å begynne med men ettersom historien skrider frem tar historien for seg noen ganske så alvorlige og dype temaer. Filmen "det gylne kompasset" er forøvrig en forferdelig dårlig film og på ingen måte representativ av bøkene. Selv synes jeg bøkene var helt ok, den første boka var kjedelig men historien blir gradvis bedre og ender opp veldig bra.
 9. Dere trenger vel oppimot 15 spillere for å ha en bred nok tropp skulle man tro. Hvor aktive er egentlig de best klanene i den tyske ligaen, mao hvor mange treninger\kamper spilles i uka?
 10. Selv kunne jeg nok absolutt vært interessert i å delta i ett norsk b1942 lag hvis det var en gjeng med gamle travere som ble med.
 11. Bayer

  Kodenavn Hunter

  Følger vel igrunn med ja, har sett alle tre episodene ihvertfall. Satt og småhumra over hele det plottet med han nordlendingen fra serie 1, for en type. Trenger vel strengt tatt ikke såå mye plott sålenge Pia Tjelta flyr rundt i BH halve episoden.
 12. Skal jo seff på Ullevål!
 13. Tror det skal være mulig å komme inn som 18 åring på Evergreen(er 20års grense men har aldri sett noen vakter) som er ett brunt studentsted rett ovenfor Blitzhuset.
 14. Tror helt ærlig at ethvert lag med deg på kan tape samme hvor god taktiken er.
×
×
 • Create New...