Jump to content
Battlefield.no

-Apoc-

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  338
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About -Apoc-

 • Rank
  Sersjant

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Stiller dersom fristen ikke har gått ut. Origin: ApocXO
 2. Spillerens nick og link til Battlelog : Apoc http://battlelog.bat...tats/175983632/ Squadscore :211,360 Eventuelt favoritt kart:
 3. -Apoc-

  Tank retardert?

  De tallene er litt off, men uansett. Drit i det. Problemet vedvarer uansett om det er 60 eller 80 prosent. Det er aldri bare en engi vs en tanks, fordi ALLE spiller engi, fordi engi er sykt OP. Selvsagt skal en tank være et monster, main battle tank, veier ikke det tungt? Ta en public situasjon, det er 2(3) tanks på Caspian Border pr. lag på ca 30 mann. Da kan du møte potensialt 27 spiller som ikke kjører tank, trekk fra to fra fly og det er nese i 25 potensielle fiender (med RPG, nevnte jeg at alle spiller engi?). 25 stykker vs 3, statistisk sett burde jo tanken hatt en sjanse i en 7 v 1 - inf vs tank - situasjon. Et lite tips, sikt bak på tårnet på tanken med en RPG, og se hva som skjer. Når vi er inne på temaet tøyselige innlegg Kan begynne med det du sier om at "alle" kjører engie. Dersom vi tar BF.no-platoonen som eksempel så ligger engie på ca 30%, et stykke under assault. (skuffende få som spiller support ) Du ser deretter ut til å mene at tanksene skal kunne klare seg mot nesten hele motstander laget på egenhånd (minus de som sitter i tanks og fly)? Ser du ikke hvor latterlig det virker? Poenget mitt er at tanks som ikke tror de er solo killingmachines og ikke drar rundt uten støtte ser ut til å klare seg helt fint, mens de som bare turer rett inn på et punkt alene og deretter blir truffet i weakpoints på alle sider (eller blir C4'et, mitt personlige våpen mot tanks) ikke klarer seg.
 4. -Apoc-

  Tank retardert?

  Jeg vet ikke hvordan jeg engang skal svare på et slikt tøysete innlegg. Vet du at en RPG kan ta tanken din til mindre enn 20% om den treffer rett? Hva faen skal engien din gjøre da? Reparere over 60% helse på tanken på den tiden det tar å reloaden en RPG? Eller som jeg sa "rpg spam", tror du en engi da kan out-repaire to RPGer som treffer bra? Flaks man ikke er disabled i hvertfall da, og kan flykte bak dekke for å reparere tanken... eller? Det jeg finner av stats tilsier at maks-skade fra en RPG ligger rundt 60%, hvordan du har fått det til å bli "under 20%" forstår jeg ikke. Kan det ha vært en mounted TOW? Uansett, for å få 60% skade per hit så må du ha stillt deg selv i en slik posisjon at engineeren har fri tilgang til ryggen din og kan smelle av to skudd etter hverandre. Er det meningen at tanks skal være et monster i enhver situasjon?
 5. -Apoc-

  Tank retardert?

  Tull, tanks er allerede mer enn god nok og kan praktisk-talt "permatanke" det meste med en dedikert engie om bord til å reppe.
 6. Litt avhengig av hvor gammel den gamle laptoppen er så bruker den kanskje IDE istedet for S-ata, da vil du trenge noe slikt som denne (har både vanlig IDE, S-ata og 44-pins IDE): http://www.multicom.no/Kama-Connect-2,-USB20-IDE-SATA-External-Adapter-SCYTHE/cat-p/c101236/p10576046
 7. Endelig framme, gatelys er tydeligvis en oppfinnelse som ikke helt har spredt seg til denne delen av utkantnorge.
 8. -Apoc-

  VoksenLAN 1.1

  Da må du nok stille deg i kø, har fått såpass med løfter om diverse ting nå at det er en gjeng som er forran deg
 9. -Apoc-

  VoksenLAN 1.1

  Mener å huske at lavo har vært forsøkt tidligere på vlan
 10. Eneste som er et absolutt must er premium, alt annet kan du kjøre lav-kostnadd på.
 11. Stemmer stemmer, vi har drevet og krangla om kanariøyene nå i et par dager. For tiden holder vi den, får se om det varer.
 12. Commando Nord: Driver dere og farter rundt nede i vest-afrika en vei? Mener å huske at vi ([FAIL]) spillte en kamp mot dere her om dagen.
 13. Zylark: Jeg tror ikke det tyske tech-treet endrer seg før til sommeren / sensommeren en gang
 14. Traff akkurat (bokstavelig talt) på Arthalion og Bloo. Morro at man treffer bf.no folk online
×
×
 • Create New...