Jump to content
Battlefield.no

mpdelic

Klanmedlem
 • Content Count

  233
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mpdelic

 1. Har ikke fått det problemet selv. Men det kan ikke ha noe å gjøre med en overbelastet lisnensserver hos EA eller noe? Ble jo (del-)lansert i dag, så det er sikkert mange som prøver å få regga seg..
 2. Jeg fikk ikke tilsendt cd-key jeg heller, men måtte gå inn på kundesiden i eastore og der lå key-en. Etter det var det bare tut og kjør fra i går av.
 3. Vell, jeg sliter med å få god flyt (både SP og MP) med 295 (+ i7-920, 6GB) på High, 1920x1200. Men nå er det kommet nye nVidia-drivere i dag, så forhåpentligvis blir det bedre med disse.
 4. Kan hende det går, men tror kanskje det blir litt tynt. Har ikke prøvd på lavere opplsøninger, men jeg syns faktisk det krever mer en det en skulle tro ut fra minimum, og recomended settings fra EA. Jeg sitter på en i7-920, GTX 295 1792MB, 6 GB ram, og sliter med å kjøre på High med en oppløsning på 1920x1200. Må ned på Medium for at det skal flyte bra.. (Ja det er på fullversjon. Kjøpte på eastore, lastet ned på mandag og fikk full tilgang i går.)
 5. Måten du gjorde det på var helt grei den Runar. Kan alltid være lurt å sette størrelsen først, slik at du vet hva du har å jobbe med. Å da opprette et eget bilde med rett størrelse og så dra andre bilder inn i det er helt kurant. Så kan du da bruke Ctrl+t for å skalere bildet du drar inn for å få riktig utsnitt (og størrelse). Men hva er den mørke streken over siggen din?
 6. Du må tenke på at det er 32 stk inne på serveren. Hvis alle skulle ligge stille og "holde seg i live" sier det seg selv at det blir forferdelig kjedelig. Så noen må dø - og det gjør de garantert i løpet av 20-30 minutter, når det er mer eller mindre one shot - one kill + en masse teamkilling. For dem som dør ofte får de da en spawntid fort på en 40 - 60 sekunder. De går lei, og serveren tømmes.. Unsafe Jeg sier ikke at du nødvendigvis "ligger stille", det er mulig du er veldig god eller bruker terrenget godt. Jeg har og runder hvor jeg dør lite, men også andre der jeg dør mer. Men, som sagt du må huske på at alle er ikke like gode, og det er faktisk veldig mye enklere å dø i PR enn i Vanilla...
 7. Du får 1 sek ekstra spawntid pr death (inkludert alle gangene du blir teamkilla). Er ikke det nok??? Du får jo tid til å gå på do og drite før du blir respawna.. ----------------------------------- Edit: Jo det er det, for folk går lei og gidder ikke spille mere. Og da blir serveren stående tom..
 8. -CN- er alltid åpen for wubalots som dette! Snakka med han en del i går, og han er en kjempekos fyr! -------------- Ztaale
 9. OMG! 78'er, Nordlenning og bor i Trondheim!! Hvor bra kan det ikke bli!??!! Du bare MÅ komme til -CN- !
 10. Hvorfor lage en kopi av en server som allerede finnes når der kan lages en server som er unik og MYE bedre!??!
 11. Sitter på jobb og husker ikke helt hvordan serveren er satt opp, men jeg vil foreslå 30 sec startdelay 15 sec spawntid stort sett 16pl maps 32 slots inf only 20 min runder 100 tickets så tror jeg det kan bli bra!
 12. Meget bra marra - og taken!!!! Love you guys. Nå begynner vi virkelig å få ting på gang i forhold til å bygge opp et godt klanmiljø i Norge. Både denne og Devon sin Commander-tråd er to gode bidrag for å heve det generelle nivået i det norske bf2-community'et! Unsafe Ja jeg vet svensker kan lese norsk ja, men dog...
 13. PR beerfight på battlefield.no #12 NÅ!!! Join -CN- VT 84.49.16.99 6270
 14. hmm.. litt vanskelig å ha beerfight når servern er åpen public og full...
 15. Ejod Desert Og plx 16player maps slik at det er vits å ta flagg. Unsafe Med det mener jeg at du får bleed tidligere på 16player maps, altså det betyr mer å ta flagg. På 32 player maps blir det i PR som oftest ikke bleed før siste eller nest siste flagg. Dette medfører ofte at det blir stillingskrig uten at et lag har bleed på seg - og at det er antall kills som avgjør hvem som vinner. I og med at ingen har bleed på seg, blir en heller ikke "tvunget" til å angripe. = more camping, less offensive play, less teamwork.
 16. Bodø city, bodø by - du veit kor hænn vi kommer fra. Æ lova dæ. Masse kos, og masse tøs - det får nok du i -CN- ja. Æ gleda mæ.
×
×
 • Create New...