Jump to content
Battlefield.no

WarPoet187

Supermedlem
 • Content Count

  252
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About WarPoet187

 • Rank
  Illmatic
 • Birthday 07/04/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Oslo
 1. Tusen tusen takk Ravn for dette innlegget :innocent:
 2. Hvordan finner jeg multigemer.no sine servere a? Jeg har både søkt med Domination og Search & Destroy som filter, men finner ingen norske servere. Noen som veit om det er mulig å søke fram spesifikke servere uten å scrolle gjennom en liste på 12000.' Mvh Chri$
 3. Ja må si meg enig der. Det å rankere opp eller å få f.eks Medal Of Valor er ikke akkurat så spennende nå lengere..
 4. Ja, det må jeg si meg enig i. Hvis det kommer enda en patch til så blir det garantert bare lok å styr igjen.. Syns ting egentlig fungerer så å si greit nok nå sånn som det er. Dont get me wrong, 1.41 er på ingen måte en perfekt patch, men absolutt bedre enn div. andre patcher Dice har kommet med til Bf2.. Hvis noe skulle eventuelt bli fikset på, så står glitching i vegger/bygg og avbalansering av China's j-10 i forhold til USMC sine fly (flares funker jo ikke ffs..) høyt på min liste.. Det er faktisk di eneste tingene som irriterer meg med Bf2 nå for tiden. Ang. det at Dice Sweden lagde spillet, og Dice Canada mekka patchene, så kan jeg ikke fatte hva slags innkompetent gjøkhue som tok den besluttningen, at utviklerene av spillet kke skulle ta del i det å lage patchene. Hvis de hadde eid litt common sense så burde de forstått at den gruppen som er/var ansvarlige for å bygge/lage/produsere (eller hva jeg skal kalle det) et spill/produkt, har mest innsikt og er best egnet til å rett opp eventuelle feil som blir funnet etter lanseringen av spillet.. Det å gi den type oppgaven til noen helt andre folk på andre siden av globen er jo nesten som å be om problemer spørru meg.. Anyway.. Sorry hvis det ble litt offtopic jeg måtte bare lufte ut litt frustrerte tanker.
 5. Det funker hos meg nå, men jeg tør faen meg ikke logge ut
 6. VIKINGdom kom med denne [topic=http://bf1942.boomtown.net/da_dk/articles/art.view.php?id=70530]linken[/topic] i en annen tråd i generelt forumet. Hvis dette stemmer er det ikke godt å si når problemet blir fikset.. Håper di buster han snart! ARG! Får ikke til å lage link.. (http://bf1942.boomtown.net/da_dk/articles/art.view.php?id=70530)
 7. Har ikke testet ennå, men satser på at det fungerer xkullx Funker ikke..
 8. Noen som fikk dette til å funke? Det gikk ikke for mitt vedkommende ihvertfall..
 9. Dette her er jo bare helt fucka!!! Jeg kom fint inn i hele går, men plutselig idag så kommer jeg ikke inn.. Jeg får vel gå ut å drikke litt øl i sola eller no isteden da..
 10. Utrolig dårlig Aprilsnarr ihvertfall...
 11. Fett Viste ikke at man kunne forandre bakgrunnen i menyen. Må testes
×
×
 • Create New...