Jump to content
Battlefield.no

Bang

Klanmedlem
 • Content Count

  2,100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Bang

 • Rank
  GenuinBeaVer
 • Birthday 09/10/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

1,045 profile views
 1. Jupp, begynte å spille samme dagen som 1.27 ble sluppet så jeg vet ikke hvordan det var før. MG'er virker ganske OK på mitt nivå (tier 6), men jeg har bare flydd rundt med Beaufighter og gjort som deg, skutt ned bombefly med 1-3 korte salver.
 2. Har spillt det i noen dager nå og ennå ikke gått lei, det er et godt tegn. Eneste jeg synes er litt synd er hvor utrolig kraftige kanonene er (generelt). Greit at det skal være realisme men jeg synes det må være lov til å ofre litt hvis det leder til bedre gameplay. Add meg gjerne hvis dere føler for å spille sammen med noen: BeaVer
 3. Tenkte jeg skulle bumpe tråden med å si at de deler ut betakeys til så å si alle som spør og følger dem på twitter: https://twitter.com/#!/planetside2 Totalbiscuit har også lastet opp flere timer med gameplay fra E3-demoen deres:
 4. Bang

  Day Z zombie survival

  Spørs om jeg dør eller ikke, hender jeg drar innom Cherno for å spille litt Arma II: Deathmatch hvis jeg respawner nære
 5. Bang

  Day Z zombie survival

  Ladd på å spille litt cri? SItter på EU5 nå (tror jeg)
 6. Bang

  Day Z zombie survival

  Man trenger Combined Operations, dvs. Arma 2 + Arma2:Operation Arrowhead.
 7. Bang

  Day Z zombie survival

  Sitter på NY4 nå med noen clanmates fra darkfall.
 8. Bang

  Day Z zombie survival

  Pleier som regel å spille på en hvilken som helst EU-X-server, i blant NY-X når det blir natt på EU-serverne. Prøver å komme inn på EU7 akkurat nå (nick: Aglon)
 9. Bang

  Day Z zombie survival

  Egen sub-kanal på bf.no-mumble maybe? Så kan man bare hoppe inn og teame opp?
 10. Fant denne perlen av et mod her om dagen, og det så så bra ut at jeg kjøpte ARMA 2 bare for å spille det. Kort fortalt: Spillet plasserer deg i en post-apokalyptisk verden med et 225km^2 stort område å bevege deg på. I alle byer og områder med bygninger finnes det zombier, men det er også i bygninger du kan finne våpen, ammunisjon, mat, drikke og medisiner. Key features: FFA pvp, full loot (drep noen, ta absolutt alt de har) Permadeath (gjennomsnittslevetiden er 4 timer XD ) "Hardcore" survival, du kan dø av sult, tørste, blodmangel i tillegg til å bli spist av zombier eller skutt av spillere. Det er også biler, båter og helikoptere som man kan reparere med deler man finner og kjøre/fly. Spillet er i Alpha akkurat nå, men det er fullt spillbart og utrolig mye morro med et par kompiser. Kart over området: http://ttp2.dslyecxi...arus_big_hq.jpg Begynnelsen av en youtube-serie av en gruppe på 10 pers som utforsker og prøver å overleve: Edit: Kanskje en link til hjemmesia også? www.dayzmod.com
 11. God redigering, men fragsa var utrolig kjedelige. Standard "løpe-rundt-og-holde-inne-mouse1-fordi-det-er-alt-man-trenger-å-gjøre-når-man-spiller-motretards". Sorry, men bortsett fra kreativ redigering er det ingenting som skiller seg ut fra et par helt normale runder public.
 12. Sverige har en caller og en APC-sjåfør som absolutt ikke burde spille noe mer komplisert enn tetris, dessuten er jo strengt tatt ingen av infanteristene deres noe særlig imponerende heller.
 13. Hadde lett vært med på bigwar
 14. Bang

  LOL

  Jeg spiller også på west, la deg til nå (BeaVeer). Er bare lvl 20 men det er fordi jeg begynte på US, har vel rundt 1000 games played på den kontoen.
 15. forhørte meg med kingston support og fikk beskjed om at det var en frabrikkeringsfeil og at jeg kunne få en ny harddisk. gadd ikke å betale for å sende den til england så jeg kjøpte bare en ny, intel denne gangen ^^
×
×
 • Create New...