Jump to content
Battlefield.no

Metalon

Klanmedlem
 • Content Count

  714
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Metalon

 1. Battlefield.no ' /> dere må gjerne satse på sc2 ja! jo flere sider som legger tid og arbeid i spillet og communytiet, jo bedre er det
 2. De har ikke fast dato enda annet en mars er jeg redd.. Noe som gjør det jævlig komplisert å arrangere compo på TG =/
 3. Hammer-on og pull-offs er mye lettere i 3'ern. Men det jeg har erfart er at gitarene fort sliter. Tok oss bare 3 dager så begynte knappene og slutte å reagere og bli treige...
 4. Klart alt på expert bortsett fra duellen mot djevelen.. Så fikk jeg 79% notes hit på fire and flames på et kjøpesenter i skien^^
 5. Sjekker du alltid hvem som har bursdag eller har du ført opp meg på kalenderen din?;)

 6. Si ifra om du klarer through the fire and flames på expert^^
 7. Snakker ikke om hvor vanskelig sangene er. Men hvor vanskelig det er å gjennomføre de. Tapping er utrolig dårlig gjennomført i 1'ern så da sliter du i soloer. Mens i 2'ern går det som en dans på roser. Ah, skjønner. Hvilket nivå er du på forresten? Jeg spiller på expert.
 8. Snakker ikke om hvor vanskelig sangene er. Men hvor vanskelig det er å gjennomføre de. Tapping er utrolig dårlig gjennomført i 1'ern så da sliter du i soloer. Mens i 2'ern går det som en dans på roser.
 9. GH2 uten tvil. Den har mye bedre bonus sanger, og det er mye lettere å ta hammer-on og pull-offs (tapping). Tapping er vanskelig på GH1 som gjør at det er utrolig vanskelig vist du spiller på hard eller expert. Kan i tillegg garantere deg at du kommer til å like mange av sangene på GH2 som du ikke har hørt om engang. Eller eventuelt vent til GH3 ja. Er bare et par uker til det kommer ut og jeg kan forsikre deg om at det er bra. Men anbefaler å skaffe deg GH2 uansett.
 10. Gir bort HL2 og Episode1 til den første som sender meg en PM.
 11. Kjøpte meg det idag nå som jeg har tid. Si ifra vist dere har lyst på et game, prøver å komme inn i det igjen nå.
 12. Samme saken gjorde at MYM ble slått ut i WCG. =/
 13. Spilte det endel med tastatur før. Men stoppa fort når jeg fikk meg guitar hero.
 14. Jeg tror Master Chief eier alt og alle.
 15. Stopper på 17 siffer hos oss også, men du må bare telle manuelt derfra da vettu. Være gang det første sifferet går over 9 vet du at tallet er et siffer lengre.
 16. Tetris, Warcraft TD og Winterbells.
 17. Metalon

  Skate

  Spillet var helt OK, men må si jeg synes Tony Hawk er mye bedre. Kan kanskje ha noe å gjøre med at jeg har spilt utrolig masse TH siden det første spillet kom ut til PS1. Skate var rett og slett for sakte og kjedelig fra hva jeg er vant til..
 18. http://www.youtube.com/watch?v=CwFW834Mrcc...ted&search=
×
×
 • Create New...