Jump to content
Battlefield.no

Knert

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  2,086
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Knert last won the day on December 27 2013

Knert had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Knert

 • Rank
  Kaptein
 • Birthday 09/07/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Thug City,Askim ,,<3
 1. som soppen sa over( )kun droger vitser som er oppbrukt,,så hvis du ik så den for lenge siden så gikk du ikke glipp av en go roast;P var vel 1 go joke der et sted hvis du sitter med lupe;P du finner den på torrentpond eller torrentz.com,,btw hvem bryr seg om hvor du laster ned ting så lenge det funker for deg?;P hvem bryrr seg om og bli grilla av folk her inne? slikt er jo bare og le av
 2. jupp jupp=) historiske nr 20 er i boks nuh=) men som du sier stappa,den første straffa var en av årets største dommer tabber,,og linje dommer som står kuk i kano på linje men ikke vinker,,hadde jg ik hvert united fan hadde jg dømt han som kjøpt og betalt,,,flaut! som dommeren i city kampen,,som sku gitt 2 røde og par gule til mario alene,, uten om det,,selv med 11 mann hadde ikke qpr mannskapet idag maktet og stå imot en united seier,,kvaliteten på enkelt spillerne idag viste forskjellen på lagene klart,,selv gode gamle united helten nå qpr manager valgte spare viktige spillere fra start,,da han var klar over utfallet og ville ha de tipp topp shape til neste kamp da de faktisk kan ta poeng=) personlig syntes jg det er flaut av en trener,,men de ligger ikke på tabellen der de ligger uten grunn,,godt nok lag til og holde seg i pl har de=) uten om det=) GLORY GLORY MAN UTD! btw noen som så arsenal-city idag? og fikk med seg i det 85min,,bildet av city ledelsen!!! hahaha det var så epic!
 3. Knert

  Lillestrøm SK

  lawl merklig tråd og starte av alle members her inne tror du virkelig det er nok supportere til en middels norsk fotballklubb og opprettholde denne tråd? men du skal ha for måten du lagde tråden ment som et komplemang=) er ikke så flink og sette ord til tekst;P,bra skrevet og mye innteressant info ang lsk som jg ikke visste=) dog skal jg ønske deg og dine supportere lykke til i årets tippeliga=) for min del er 1 til 5 plass helt åpent=) (sorry jg skriver slurvete og ukorrekt)
 4. der satt seriegullet=)
 5. Knert

  Game of Thrones

  haha lett=) han spiller faan meg rollen som leggesegoverkneetogfåjuingunge godt;P likte starten av ses 2 meget godt=) forventningene ble ikke bare besvart men høynet betydelig=) blir morro og se hva gutta møter på andre siden av veggwen=) btw diggedigge under haka på den lille dragen=) hiihhi den var jo elsk=)
 6. idag ble serie gullet sikkret=) nr20 kommer hjem=) :bleh: :bleh: :bleh: btw torres,venter fortsatt i spenning hvor mange kamper fra uke til uke du ser i la liga? og da sett i år?=)hvis du tar bort kampene til barca og real madrid,,hvilke kamper har du faktisk egentlig sett? jg vet svaret,,det er nada., som størsteparten som har svart her i tråden,,hvor mange og hvilke kamper har dere faktisk sett i år av la liga?=)trekk da bort kamper med barca eller real madrid i hovedrollen=) svaret er nada,, la løgnene og bortforklaringene renne på nuh=) hahaaahaa btw ikke sinna knerte=)
 7. Knert

  Glad tråden!

  glad da jeg fyra opp grillen iste=) mindre glad 20 min etter grill var tent at det begynnte og snø,, men ble glad igjen da kjøttet havna på grillen og potetbåtene sto i ovnen,,dog noe rart stå og grille mens sola skinner og det samtidig snør hehe=) det var en første for meg,,og jg har grilla i mye rart vær=) go påske btw homies und homeettes;P
 8. hihi ja det var en epic heftig kamp og følge med på=) trodde sunderland skulle klare og ro inn seieren men jg bare er nødt og hylle ballotellis sitt mål,,det som kom minuttet etter var jo bare en flause,, qed:jg trenger ikke komme med begrunnelser der påstander er faktum homie hihi lil'torry: undervurderer jg la liga nei,,jg ser så og si samtlige kamper som blir spillt i la liga uke ut og uke inn,,jeg elsker la liga=) og det er ut i fra det jg tar mine konklusjoner=),etter time etter time og sett la liga men jg mener pl er fortsatt er et godt hestehode forran=) hvor mange kamper av la liga har du faktisk sett i år homie?=) eller sett den siste uka/mnd/året?=) hvilket grunnlag baserer du deg på homie?=) on topic igjen=) tror etter citys flause idag at fergie klarer tenne gutta til og dra inn en 3 poenger der vi også lukker luka ang målstatistikk=) uansett dt kribler i meg allerede til den kampen=)
 9. at enkelte i det hele tatt prøver sammenlikne pl og la liga er jo latterlig(sier sitt om hvor lite de ser fotball i løpet av året uten om de tv sendte kampene som blir sendt på tv2 osv ) ja barca er nok verdens beste fotball lag lite tvil om det,bare et elsk lag og se på uansett type kamp=). men sku likt og sett de møte stoke på bortebane så møte blackburn i nedstrids kamp så topkamp mot united,city og arsenal,kampene fortsetter til møte mot liverpool på hjemmmebane så chelsea borte,brått en kveldskamp mot tottenhan,, de hadde blitt drukna og eid i løpet av 4uker(noen med motargumenter der?FAIL!!det finnes ingen hihi),,for ikke glemme likt sett barca/real gjennomgå des/januar/feb kampene i pl.det er ikke det samme og møte granada,malaga og bilbao det vett=) eller atletic eller valencia om du vil,det er en helt annen ramme rundt denne ligaen noe la liga ikke kommer nærheten av,,, la liga er litt som skottsk fotball,,de har to håndfulle med fotball lag i ligaen men kun to stk som kjemper om tittelen år etter år(tar jg feil?) dog kanskje hvert skudd år blander en valencia eller atletic seg inn.. at enkelt spillere som silva/aguero kan klare seg bra i pl sier seg selv=) seff vet hele verden at enkeltspillere kan etablere seg i pl og blomstre,det er noe vi ser år etter år i forskjellige pl klubber det,ikke noe spessielt med det,,men når det kommer til sin helhet som lag,,et sammensatt lag som er trent på og spille den fotallen de kan og gjør dag etter dag,,da ville barca og real feilet i pl lett over flere månders spill drunken innlegg men har like vel rett,, glory glory manuniiiiiiteeeeed,,<3
 10. Knert

  Game of Thrones

  tynn luft oppe i skyene om dagen Photon xP hehe
 11. Knert

  Game of Thrones

  sweet,gleda meg lenge nuh<3! håper begynnelsen av ses2 starter med slutta av ses1 titt's and dragons,,<3
 12. Knert

  Glad tråden!

  gratulerer så mye Cool;P snart nok til et egent 5vs5 team;P (med mindre jg bomma der xD) hehe uansett hola und con gratts=)
 13. VT er bare for slike gamle gråmus som oss vetthu mije;P (ik at du er grå men veteran vetth;P) sku gjerne hatt deg og snusken på ikveld=) (kyllinger) btw ! vet ikke om det er et ønske eller om noen som vil ha det opp og gå igjen men hf radio? noen som husker det?=) hvis noen gira på det vil jg gjerne dra igang noe happenings i helgene på det=)
 14. kjempe kos og nerde litt igjen ikveld med mine fellow homies=) hvert long time nuh;P og det var kjempe kos på mumble med dere ikveld,,var evig lættis=) kanskje vi kan få til noe av det samme imorgen? til da, fred og ut homies;P
 15. utrolig kjedelig kamp,jocca hadde kampen fra start til mål uten og hvert for involvert i kampen,,håpet på mye mer nærkontakt og "take downs" noe som aldri hendte,,gitt jocca med hans !Utrolige fysikk 3-4 år med trening på teknikk og kondis så kommer vi til og se han i mma fightermiljøet på toppen av verden(hvis han er villig til og satse,noen andre enige?=) (slike type brytere har det beste fundamente uansett vektklasse og stil) still skeptisk til hele opplegget rundt "norges beste fighter" da helt klart norgers beste fighter ikke er i nærheten og være med på dette realityprogrammet og gjøre=) men heier på jocca her=)
×
×
 • Create New...