Jump to content
Battlefield.no

Sheriff.mp3

Supermedlem
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sheriff.mp3

 • Rank
  Who shot the Sheriff
 • Birthday 07/04/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stord
 1. ARG.. Sitter fast på spillet. Er kom til den heisen ute i ødemarka. Portalerer meg opp på ei gangbru med 3 dører som har nåken knappar på høgre sio som sier noe morosamt når eg trykkker på dei. Kor ska eg no???
 2. Sjekk hva farge du skriver med;)
 3. Bruker ACE musa, og den er konge! Fantastiske mousepads som er keramiske = lik hastighet på alle underlag. Formen er deilig (eg har STOR hand!!) Eneste minuset med den er driverene. Sliter litt med macro settings, men så er ikkje eg så flink med det heller.
 4. Sikkert bare strekt en muskel. Bare ta det roligt noen dager så går det nok over.
 5. Hei! Har nå funnet ett greit oppsett, I think.. Men er noe i tvil om skjermkort. Har sett for meg Gainward GeForce GTX 465 1GB, men noen tester av det, og da hevder Sapphire Radeon HD 5850 1GB seg litt bedre over hele fjøla. Men jeg vet ikke hvordan de nye driverene er på GeForce. Skal spille APB og Battlefield Bad Company 2 Håper virkelig på rask hjelp, da jeg bestiller ikveld!
 6. Er spillet snill mot halvgamle labbisser? spec: Inel Core 2 Duo 2.0 GHz 8600M GT 512MB 2gb ram, Har ikkje peiling på ka ram det er. Hvordan ser dere for dere framtida for APB?
 7. Jatakk! Vill gjerne sjekke om pc takler det!
 8. Fyrer laus med ein ny sang, trur den har noko med american survior elns. Country. Deler av teksten som eg hugser: My father got killed by a switchblade knife. Hugser garantert meir imorgon..
 9. Sleit litt med han som kastet flammeballer...
 10. Okei! Mente selfølgelig dvi. Litt surr med så mangen korte ord.. Men okei, dvi til hdmi, og IKKJE s-video.. Da har eg det! Takker så mykje! Okei! Mente selfølgelig dvi. Litt surr med så mangen korte ord.. Men okei, dvi til hdmi, og IKKJE s-video.. Da har eg det! Takker så mykje!
 11. Heisann! Lite dilemma her nå.. På pc-en min har eg 1stk VGA, 1stk VGI og 1stk S-video. På tv-en er det 1stk VGA, 1stk S-video og seff noen scart samt HDMI. Men kva er best til overføring av bilder i motion.altså film. Kva er best på kvaliteten?
 12. Sheriff.mp3

  Sang

  Blowsight - Poker Face
 13. For å si det sånn. For hver boks du kjøper, legger du penga i eit glas istadenfor. DA får du motivasjon, og da ser du hvor mye penger du bruker på det. Etter ett par uker har du deg ein hyggelig aften på byn! Går ann å si at du har lyst til å slutte, men du må vera dedikert til å slutte. No screwing around.
×
×
 • Create New...