Jump to content
Battlefield.no

Pa1nt ffs!

Supermedlem
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Pa1nt ffs!

 • Rank
  Pa[1]Ntz0ReN

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Selvom vi er yngre enn alle laga bortsett fra GI;D;D
 2. burde vel få pressa kampene så seint som mulig. er ikke alle som har fri/kan ta seg fri.
 3. nå har ikke jeg lest hva de andre har skrevet men jeg synes denna artikkelen kan dra til ********! finn på no anna å skriv om
 4. han derre helt til høyre var jævli kjekk<33 omnomnom
 5. var vell flere grunner en bare eps vill jeg tro.. en, av dem er jo at gooseman er banna fra hf ligan. to, gooseman har vært på et stort lan, der han ikke spillte så kjempe bra. noe som kan si at det kan være en "risk" å ta han med på et annent. jeg ville tro at de tingene også ble vurdert. var vel heller at ruben ikke passet så godt inn i laget som vi hadde håpet på. Han er uten tvil en god spiller, men passet ikke helt inn i laget. Vi visste jo fra før av at ruben ikke kunne delta i hf-ligaen.
 6. er d da mitt logg inn navn:D? har så lite peiling jeg. har prøvd å fikse på d før;P
 7. Nå skal det sies at jeg marrern maggie og moen har holdt sammen ganske lenge nå. Men det er faktisk ikke så lett innimellom når vi alltid mangler 1 og det er sinnsykt dårlig utvalg av spillere i norge. jeg føler du burde bruke øya dine å sett hva jeg skrev i statementen. Merker jeg blir forbanna når folk skriver sånt når de ikke vet hvordan situasjonen er for oss.
 8. Ser fram til å mose noobs som vendetta og piingu der oppe;D BTW blir compo i irl hide'n'seek:D
 9. bra lan... skulle hatt litt stOre plass imo. mvh paint paa psp in trysil... ps: vet reg-navne er lattis:D
 10. Etter det jeg har hørt så synes jeg det er en dårlig avgjørelse. Kick fra server heller. Synes ikke noe om denne avgjørelsen. Noen som har hatt det litt vel morsomt public bør ikke gi sånt utfall. la de forklare for seg og ikke utelukke dem helt. HELT latterlig av hellfragger imo.!!
 11. OMGOMG LOOK @ ME IN ZEE GUNROUND !!!! WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
 12. LETT vi pwner detta Lettere hvis dere hadde deltat mika
 13. omg, kanskje jeg ikke skal kommentere det men seede Vintage !? LOL
 14. Nå er jeg luta lei alle som snakker om noen er cheatere... Det har skjedd et par ganger med meg, og jeg har aldri vært borti cheats... Jeg synes det er så jævla dårlig gjort fordi de har ikke bevis og de kan ikke blame andre for noe som de ikke er... Skjedd med flere her på forumet?? Mvh Paint
×
×
 • Create New...