Jump to content
Battlefield.no

Dipso

Supermedlem
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dipso

 • Rank
  Menig

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim
 1. Artikkelen på BFcentral er sensajonalistisk og ekstremt dårlig journalistik. Tallene som ligger til grunn for hele artikkelen er tatt fra en tirsdag morgen. ikke akkurat den dagen noen spill har mest trafikk. Data som er valgt ut for artikkelen er valgt spesifikt for å få til en dramatisk overskrift. Og dere går 5 på. Jeg gjentar det jeg skrev i kommentar til den orginale artikkelen på en annen side: This is the dumbest, most poorly executed article i have read all day. The data is cherry picked, the conclusions are moronic. The article states numbers are dwindling, then why is there no comparison across time? (Number of copies bought is not a good baseline, you should look at the drop-off across time.) Lots of players just buy games, play it a bit and throw it away is that taken into account? Why is there no comparison to other games, both in the series and other games in general? This is shoddy sensationalist bullshit journalism at its finest.
 2. Filma en luring på servern deres gutter! Video: Battlereport: https://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/433655298859097344/174372697/ Reddit Thread: http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1xqgbj/cheater_ostabbe722_spectator_mode_battlereport_in/
 3. enig! går mer og mer bort fra IRNV nå, og over til m415/holo.... Selv har jeg fått en forkjerlighet for AN94'en igjen som var min favoritt i BC2. Fungerer utmerket på de litt større maps, mens m416/F2000 gjør en god jobb på litt trangere kår.
 4. IRNV skal jo ha sway som du må kompansere for ved å holde shift. Tror at hvis man minker rekkevidden litt og samtidig øker sway (som at the moment er nesten u merkbar) så har man en grei fordel/bakdel balanse. Liste over en del endringer og fixer i første client patch kommer denne uka. Kanskje kommer det noe allerede der. Selv synes jeg uansett at IRNV ikke er så fantastisk. Ja i trange kår med mye mørke/steder å gjemme seg så kan den være effektiv, men nevnte sway + etc gjør at andre scopes og faktisk iron sights ofte er mer egnet. At det er litt vanskelig å se folk etc går etter hvert over som man blir vant til å plukke ut fiender og liknende fra omgivelsene, Synes det er mye lettere å se ting nå etter å ha spillt en stund enn jeg syntes i starten.
 5. Hum i beta så var det så å si umulig å se noe som helst utenfor rangen til IR, er dette endra?
 6. Køordningen er ikke stabil, og skaper allverdens problemer, så Dice har instruert alle om å ikke skru på muligheten. Det er nok ikke langt unna - det testes for ca. hver annen serveroppdatering. Takk for raskt og tydelig svar
 7. En ting skal de ha, flares/stinger timinga er ypperlig... det krever skill og timing fra begge sider for å få til suksess. Du har akkurat noen få sekunder for liten tid mellom du bruker flares og når neste rakett suser avgårde til det er lock på deg igjen så da må du klare å out runne stingern i de få sekundene før du fyrer av flares igjen. Blir en hårfin kamp om timing. Men ja, jeg er i grunn enig i at litt mer kraft mot bakkemål (og bare en smule) hadde vært å foretrekke, slik det er nå blir det fort bare at luftkamper og bakkekamper har lite med hverandre å gjøre. Har god tro på at DICE kommer til å gå inn å finjustere ting her etter hvert. De gjorde mye bra småtweaks i BC2 uten å gå bannas med nerfs og buffs i alle retninger. Er lurt å gjøre endringer små og inkrementelle og ikke minst fundert i stats slik at man unngår at ting blir enda værre snarere enn mer balansert.
 8. Ser en del servere begynner å støtte kø-ordninger, er dette noe dere kommer til å støtte? Er slitsomt å måtte spamme servern for å komme inn å spille med kompiser..
 9. Jeg nevnte dette på forumet, men hva med en Mixed server? Jeg og mine clanmates er store fans av å spille litt rush og conquest om hverandre. *krysse fingra*
 10. Zhinto posta nylig på Twitter at cheaters og stats hackere "will be dealt with", at han ikke kan love at det kommer til å skje i morgen eller om noen få dager, men de vil be tatt, bannet og fjernet fra battlelog. Så jeg regner med de har en plan om å sette inn støtet mot en rekke offenders etter hvert. Kjempe bra å se at også battlefield.no tar ansvar og har begynt å vifte med bannhammeren.
 11. Fjerna. Han skal nå være perma på alle serverne. Har dere sett på han luringen som er nevnt på klagemuren? Selv om jeg forstår at dere har en streng policy på å være forsiktige med bans, bør kanskje noen navn puttes på en "watchlist" slik at dere kan gå inn å se på games når de spiller hos dere og vurdere saken...
 12. Tror kanskje han kompisen din bør sjekke om 1. Han har venner som liker å kødde med han, eller 2. det er lagt inn noen kontrollsoftware/keyloggers på maskina hans.
 13. Dipso

  Serverne er oppe!

  Hadde det vert mulig å få en Mixed server? (pwettty pwees with suggar on top?)
 14. Dipso

  Admin ?

  Han er rapportert på klagemuren. http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/IlIllIIlIIlllII/ <- det er denne karen. Han er blitt addet til GCC-stream som er en stream som får han bannet fra en rekke servere som abbonerer på streamen. Det er også en rekke folk som har rapportert han via battlelog. Så får vi bare vente å se hva som skjer.
 15. http://www.ggc-stream.com/search/server/guid/gid/4cdaefa7ef700c6b6ba07adf23e7dfe1 <- ser ut som han har blitt addet til GGC-stream også nå...
×
×
 • Create New...