Jump to content
Battlefield.no

faldmo

Supermedlem
 • Content Count

  4,044
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by faldmo


 1. Team Norway 8on8 Conquest trenger spillere!

  Hei,

  Jeg har blitt valgt ut til å være kaptein for Team Norway sitt Conquest-lag i ESL sin Country Championship cup.

  Info om ESL CC kan du finne: her

  Størrelsen på lagene er maks 22 spillere på 8on8-laget.

  Hvem kan søke?

  «A national team is defined when all players are actually born or living in the nation they're playing for.»

  Tar det mye tid?

  Nei, jeg ser for meg moderate mengder med prac, da folk har sine respektive klaner å spille med. Men burde få til noe, + den ene kampen i uken som vil være i CC. Dette skal ikke gå utover noe du allerede er med på, det være seg skole/jobb, sosialt liv eller andre klaner.

  Hvordan melder du din interesse?

  Send meg en PM her på forumet eller en mail til daniel[@]vpn.no med et par ord om hvem du er og hvorfor du burde få en plass. Eneste infoen jeg vil ha som er obligatorisk er hvilken rolle du vil ha, inf eller HW (Isåfall hvilken type HW)

  Spørsmål kan godt stilles her også svarer jeg så fort jeg får sjansen.

  xoxo

  • Like 1

 2. Verste jeg har sett noen gang. Selv for en som kan dynamikken i BF og har sett mye esport er det vanskelig å følge med og du får sjeldent noe feeling på at de er noe spesielt gode når alt som skjer er at kamera hopper frem og tilbake 24/7. Gi meg den spec moden her med BF2 sine moduser og pace så er du inne på noe som spectators kan følge med på og skjønne.

  Mannen i gata skjønner nok nada av den smørja her.


 3. Slik jeg ser det kan 5on5 bli en døråpner for en evt. 8on8 scene etter litt tid. Helt klart lettest å orge et kompetetivt 5on5 team og taktikker i en 5on5 defuse mode er jo barnemat iforhold til 8on8 hvor rundene er oppimot 20min og hele tiden dynamiske. Men om 5on5 tar av og det funker bra med spec mode slik at det er spennende for publikum skal man ikke se bortifra at det kan åpne for en 8on8 scene i tillegg.

  Håper jeg ihvertfall...


 4. Er det mulig å gjøre noe i spillet uten hjelp fra et 3.parts program så er det bare å peise på. Det er en ting som gjelder om du er kompetetiv; Vinne. Om to klaner mener at sånne ting er kjedelig og de blir enig seg i mellom om å ikke gjøre slikt så er det jo greit, men det hører vel med til sjeldenheten at så skjer.


 5. Tyler tilbake i Pool Play er jo litt artig, synd han har 0 sjanse til å vinne en eneste match... men de kjører vel det systemet som gjør at alle går videre til championship sunday eller hva de kaller det, plass i gruppen bestemmer bare hvor langt inn i turneringen man begynner?

×
×
 • Create New...