Jump to content
Battlefield.no

faldmo

Supermedlem
 • Content Count

  4,044
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About faldmo

 • Rank
  Ha en god dag!
 • Birthday 08/09/1990

Contact Methods

 • Skype
  Faldmo
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Fotball, eSports og meg selv.

Recent Profile Visitors

1,835 profile views
 1. Om det blir plass i squaden til ReWrite er jeg med!
 2. Det jobbes selvfølgelig i kulissene også. Men dette er ikke akkurat fotball hvor treneren tar ut sine utvalgte. Alle som mener de burde få sjansen/har lyst til å forsøke seg på en spot burde få det. Jeg har nogenlunde peiling på hvem som er kapable til hva.
 3. Team Norway 8on8 Conquest trenger spillere! Hei, Jeg har blitt valgt ut til å være kaptein for Team Norway sitt Conquest-lag i ESL sin Country Championship cup. Info om ESL CC kan du finne: her Størrelsen på lagene er maks 22 spillere på 8on8-laget. Hvem kan søke? «A national team is defined when all players are actually born or living in the nation they're playing for.» Tar det mye tid? Nei, jeg ser for meg moderate mengder med prac, da folk har sine respektive klaner å spille med. Men burde få til noe, + den ene kampen i uken som vil være i CC. Dette skal ikke gå utover noe du allerede er med på, det være seg skole/jobb, sosialt liv eller andre klaner. Hvordan melder du din interesse? Send meg en PM her på forumet eller en mail til daniel[@]vpn.no med et par ord om hvem du er og hvorfor du burde få en plass. Eneste infoen jeg vil ha som er obligatorisk er hvilken rolle du vil ha, inf eller HW (Isåfall hvilken type HW) Spørsmål kan godt stilles her også svarer jeg så fort jeg får sjansen. xoxo
 4. Fikk mail fra ESL nå om at jeg er kaptein for 8on8-delen, så jeg mekker en egen post for det senere i romjulen. Håper folk har lyst til å bli med!
 5. Beklager! Av en eller annen grunn har jeg skrevet opp dette i kalenderen imorgen...sorry!
 6. Skal vi velge kaptein(er) her i plenum her eller skal man søke på ESL også bestemmer de? Jeg kan som sagt ta på meg jobben for Conquest-delen, evt. dele det med noen andre om fler har kjempelyst. Om det er nok spillere som i det heletatt ønsker å være med på Conquest-delen da.
 7. Verste jeg har sett noen gang. Selv for en som kan dynamikken i BF og har sett mye esport er det vanskelig å følge med og du får sjeldent noe feeling på at de er noe spesielt gode når alt som skjer er at kamera hopper frem og tilbake 24/7. Gi meg den spec moden her med BF2 sine moduser og pace så er du inne på noe som spectators kan følge med på og skjønne. Mannen i gata skjønner nok nada av den smørja her.
 8. Kunne evt. hjulpet til med 8on8/12on12-laget. Null interesse for domination. Er det noe sted man diskuterer dette eller har man kommet frem til en avgjørelse?
 9. Om noen mot formodning har en beta key de ikke bruker, si ifra!
 10. Hva var situasjonen forrige gang? For oss som ikke spilte BF3 :0
 11. Gleder meg stort til det her! Gammel MTG-spiller og sett en del på HS på streamen til Day9 og det ser genuint gøy ut!
 12. Sliter ikke med hverken dårlig nettkode eller latency, treffer som en drøm! Men det jeg derimot sliter med (Som alle andre) er at dritten kræsjer 26.14% av gangene.
 13. Når dere skriver "Vi har spilt på høyt nivå", "Toppnivå" etc, hva nøyaktig er dette? Verdenstoppen? Europa? Best i Norge? Vunnet lokale lanet i indre gokkfjord?
×
×
 • Create New...