Jump to content
Battlefield.no

Thadon

Supermedlem
 • Content Count

  1,873
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Thadon

 • Rank
  Løytnant
 • Birthday 04/22/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Skien
 1. Herregud som jeg ser fram til dette nå. Har skyhøye forventninger.
 2. Får håpe det blir bedre suksess med denne RO-serveren da. Var litt fram og tilbake med den tidligere som var til RO:OST om jeg husker riktig. Uansett er det feiende flott at BF vil prøver å satse på RO2.
 3. Uwe Boll med holocaustfilm. Særdeles spennende.
 4. Må slutte å lese mer om RO.HoS, blir bare ekstremt gira.
 5. Herrejesus som jeg gleder meg! Fortsatt en del aktivitet i RO:O.
 6. Noen som har spillt DeathSpank? Ser meget interessant ut, tror det blir et kjøp. 100lapp for 10 timers underholdning er ikke verst om spillet er så bra som folket sier.
 7. 299 er overpris for de fleste spillene der, med tanke på at man kan få de for rundt 140 kroner på fysisk plate.
 8. Om varen koster over 200 kroner må du betale 25% av varens verdi pluss et tollbehandlingsgebyr på 108,- kroner. Om du kjøper en vare som koster 201 kroner vil det da endre opp på 359. Du kan kanskje spare noen penger på visse varer, men som regel er de ganske lik de norske prisene når alt kommer til alt.
 9. Enkleste er å bruke engelske nettbutikker da du ikke trenger å tenke på soneinndelingen, pluss at du får spill like billig. http://www.play.com/ http://www.amazon.co.uk/ Anbefaler disse sidene. Play.com sender alle film\spill\cder\etc separat uansett hvor mye du legger i handlevognen, så du må passe på at hver vare ikke overstiger 200 kroner. Amazon sender alle ordre i samme pakke, så da må du bestille 1 og 1 spill og betale for hver ting du legger i handlekorva så du ikke går på en smell. Amazon trekker også i fra 7.5% (tror jeg) pga av at det er britisk moms, men du må betale frakt. Så prisene er sånn crika det samme som hos play, men har erfert at amazon er som regel litt kjappere. http://biit.no/ er en fin side for å finne varer til under 200 kroner.
 10. Hhahahhaha herrejesus. Ser på Konami-konferansen nå. "ONE MILLION TROOPS, WOW!!". Fantastisk bryting og. Konami leverer sakene ja.
 11. Hahaha, bra Sony bruker en del humor, blir mye mindre stivere en MS' konferanse.
 12. Sonys konferanse er nå. http://www.gametrailers.com/ Fungerer ganske greit her. McNulty fra The Wire som prater for Guerilla???
×
×
 • Create New...