Jump to content
Battlefield.no

Blf

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  2,299
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Blf

 • Rank
  I'm not dumb, just retarded!
 • Birthday 08/20/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hjerte av Bærum
 • Interests
  alt mulig
 1. Jeg har hybel bare et par hundre meter unna. Faen så glad for at jeg er hjemme i Bærum akkurat nå. Får bare håpe hybelen er ok, i tillegg til de som er rammet. .
 2. Det høres ut som om du generelt sett trenger å få deg briller, evt. bytte briller. Jeg er ikke langsynt hvis det var det du mente. Jeg kan fint lese bøker osv. uten å få samme symptomer. Gjelder bare når jeg ser på skjerm eller sterkt lys.
 3. Brillene avlaster "slitasjen på øynene" ved å gi et mer behagelig lys, samtidig som de forsterker kontrast og forstørrer ting på skjermen bittelitt. Summen er at det er utrolig mye mer behagelig å tilbringe dagen foran dataskjermen, i tillegg til at det faktisk gir en merverdi i spill også Merker stor forskjell på å stirre på skjermen med og uten briller faktisk. Takk for props Ah, da skjønner jeg. Skal sterkt vurdere disse brillene, da jeg sliter med vonde øyne og tildels hodepine enkelte ganger hvis jeg sitter lenge ved skjermen. Takk for input
 4. Jeg skjønte ikke helt formålet med brillene... Er det vanlig briller med styrkeglass, eller er det en type gamingbriller med fargede glass for å kun avlaste øyne når du sitter ved pcen? Er det mulig å få et bilde av brillene? Funker det også til andre formål som photoshop ol.? Ellers fin artikkel!
 5. Fikk: - Nye slalombriller - Ryggplate - Litt pæng - Solskjærboka Fornøyd!
 6. Blf

  Nytt styremedlem!

  Må poengtere at dette var etter min første søknad som var svært dårlig, og at jeg selv hadde vært like negativ som blf her. Jeg skrev en ny, og blf smeltet for meg slik som resten
 7. Faen at internett måtte streike akkurat i dag :< Vel, grattis til vinneren.
 8. Blf

  Lisens

  Nok et ræva tiltak av regjeringen. Noen må gjennomføre et statskupp asap.
 9. Lolwut, spilte nettopp ferdig replacement og havna i silver :/
 10. Meget bra tiltak. I'm in. Oldemor - Unranked/Bronze
 11. I Practice League så murer alle seg inne i basen sin og setter opp x-antall turrets og venter til pop. er max-capped. Så venter de en god stund for å se hva motstanderen gjør før de kanskje angriper.
 12. Blf

  Vm topic'en 2010

  Deilig at Italia røk. Få ut dritten så fort som mulig.
 13. Har laget en spilleliste for VM. http://open.spotify.com/user/blfnor/playli...MvBLBD3CWY327TJ
×
×
 • Create New...