Jump to content
Battlefield.no

veXed

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  4,054
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

veXed last won the day on May 10 2014

veXed had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About veXed

 • Rank
  Go brutal!
 • Birthday 02/17/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  RANDOM SPAWN POINT

Recent Profile Visitors

3,175 profile views
 1. Som tidligere nevnt: Alt med Lee van Cleef og Clintærn er å anbefale. Videre har du jo også seriene "Deadwood" og "Hell on wheels". er et klipp fra en av de feteste scenene i Hell on wheels (sesong 1?)
 2. Moro med nye eventyr! Spiller som Claptrap fordi han er så lættis, i tillegg til at vaulthunter.exe er ganske fett igrunn Fornøyd så langt, og synes det er spennende og utfordrende når både en selv og fi har mulighet til å flyge rundt og dukke opp på uante steder.
 3. Klassiker! https://www.youtube.com/watch?v=Zl21yH20zvs
 4. Har du ikke fått reisedato ennå? Får ta en prat med KP-adjutanten din da vettu 17.mai inngår vanligvis som en av de sju langpermene man har under førstegangstjenesten. Så med mindre du har fått innskrenket frihet/refs er du nok hjemme 17. mai.
 5. Dead Space gratis på origin! :D

 6. Du skal bli sprengt i fillebiter med C4!!!
 7. Har fått mine 15 minutter i lyset den siste uken i tråd med at skredfilmen min gikk viral og har vært å se på bla. dagbladet, nordlys og nrk nordnytt. Jeg må si det er en ganske rar opplevelse å bli ringt av dagbladet når man står ute i -27 og jobber, og avslå et intervju pga. jobb, 10 t etter at man lot en video bli til en nyhetssak.
 8. Golmud, James-Bond-Goldeneye-Megaparabol-banen, Zavod 311 og Lancang Dam trur jeg hadde vært tøft i Bigwar! Ganske balanserte kart med gode muligheter for bruk av både vognstyrke, luft/sjø kapasitet og infanteri Som mange sier over: Hainan er et typisk tjåkkekart (Les: Bravoflagget og Hotellet) der man flere ganger ender opp med human wave taktikk anno USSR 1956 og vanskeligheter med å foreta en gjennombryting mot et annet flagg. Det var likevel en morsom opplevelse, og selv om det gikk hardt for seg på bravoflagget begge rundene, fikk vi biti godt fra oss i Charlie Sq
 9. Skal prøve så langt det lar seg gjøre
 10. Lag 1 Klar til å innta ferieparadiset! (inb4 snipers på hotelltaket og Buzzard rape hehehe)
 11. Ble tatt av skred: https://vimeo.com/83357577 kjett følelse..

  1. cri74
  2. VenoMeisther
  3. Multicyber

   Multicyber

   Sjuke greier!! Hadde vært kult å få høre det uten musikk!

 12. veXed

  Sherlock

  Så første episode av nye sesongen på krinken igår! Godt gjensyn
×
×
 • Create New...