Jump to content
Battlefield.no

KB Kjehaako

Supermedlem
 • Content Count

  309
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About KB Kjehaako

 • Rank
  Det bli itj nå liv ut'n kniv
 • Birthday 03/29/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Kolbotn
 • Interests
  CS:S<br />Andre spill<br />Datamaskiner<br />Vitenskap/teknikk<br />Musikk (avspilling, ikke spille selv)
 1. Husker deg fra win-xp.no ^^

 2. Blir ping-kickeren "lurt" av dette? (Hadde vært kjekt å kunne slå det på slik at jeg kan få stoppet plagsom familie fra å laste ned på dagtid. ) (En knøttete 1000/300-linje fra Telenor tåler ikke mye trafikk, nei)
 3. Nasjonalitet: Norsk Kultur: Tysk
 4. Spilt i en halvtime, og har kommet til følgende konklusjon: CS:S Beta Her snakker vi høyere FPS som det beste, samt en merkelig forbedring av enkelte våpen. Det er rett og slett griselett å treffe med en Galil nå, isted forsvarte jeg bombspot B mot tre CT, bevæpnet med en galil. Selv meg, som ikke eier "skills", klarte på mystisk vis å ta livet av alle. Jeg skjønner ikke en dritt, var heller ikke unormal ping. Angående FPS: Jeg har klart å få FPS på CSS oppi 50-75 på laveste innstillinger, og 1280x1024-oppløsning. Av en eller annen grunn var den merkverdig lav. Nå spilte jeg CSS beta i 1024x768, og innstillinger på fullt, samt HDR, 2xAA og 4xAF, og FPS lå på 75-90+. Er det rart jeg jubler? Specs: Opteron 144 (Tilsvarer vel en Athlon 3000+, bortsett fra 1MB cache istedet for 512kB) 2GB TwinMOS-ram (CL3 =P ) XFX 7600GT XXX Nforce 4-chipset.
 5. Det må visstnok aktiveres på servere i betafasen. Beta er muligens klientspill som kan bruke dynamiske våpenpriser. Det er ikke mer enn 2MB som skal lastet ned uansett. Har fått CS:S Beta nederst selv, skal forsøke å starte det.
 6. Inni granskauen hvor dyre ting plutselig blir da! Er nødt til å tilpasse meg ny spillestil med Galil, P90 og Clarion, M4 og AK blir for dyrt. Uten at jeg skal whine, Desert Eagle får litt av en pris nå, og fortsetter det samme vei med MAC-10, blir det ikke mye pistolrunde lengre. Hoho! Ellers ganske interessant, selv om algoritmen kanskje burde fikses en smule, men det er også gode ting, som f.eks. at våpen får prisen de fortjener (f.eks. UMP). Men det jevner seg vel ut for de dyreste våpnene sin del. Edit: Angående betaen: Jeg elsker den
 7. Det også jeg lurer på. Jeg har startet med sniper og M95 nå men er fremdeles litt n00b i området. Og jeg ser på denne filmen at han eksploderer et fly som tar av på ett skudd. Er det et sensitivt punkt på visse kjøretøy? Bensintanken kanskje? 1574983[/snapback] Jeg har tatt et F-35B med M95 i luften, og da sprang hele flyet, og det var ikke skadet, det er jeg sikker på. Det fløy omtrent rett mot meg, piloten fikk kula rett i nesa. Stilig film, men det er nok redigeringsskillsene hans som er best, det å skyte mot helikoptre som er nær ved å styrte for å få kill-score for "siste mann på", er vel ikke veeldig skills.
 8. Tja, hva med en mann med en .50-cal snikskytterrifle som skyter ned maskinene til cheatere? Komme hjem fra skole/jobb og finne et digert hull i vinduet, PC, skjerm, pult og gulv.
 9. Forsøkte en wallhack når jeg og en kompis spilte 1.6 på LAN. Han visste såklart om det, bare jeg som er altfor nysgjerrig til å la være å forsøke. Såklart frustrerende for ham når jeg kunne se hvor han var hele tiden, men moro, det var det ikke. Forøvrig er jeg ikke så idiot at jeg cheater online, både fordi jeg vet hvor lett det er å bli tatt, og hvor utrolig kjedelig det er, både for motparten og meg. Å knerte hele motstanderlaget uten cheat er gøy, kan ikke tenke meg at det er særlig med. Aimboten som fulgte med i "überhaxen" fungerte forresten utrolig elendig, den medførte at jeg ikke traff en dritt, og siktet spratt til side om man siktet i nærheten av min kamerat.
 10. Tror dette kan bli artig, igrunn. Kommer nok til å bli lite forskjell, f.eks. tjener jeg på at TMP blir billigere, men med kevlar+hjelm, blir det uansett omtrent det samme. At det er en serverinnstilling som kan slå det av, gjør det lite aktuelt å whine uansett.
 11. Skal jeg være ærlig, synes jeg at spillet var nesten klin likt BF2, og selv om det ikke var like mye bugs, har jeg gått lei uansett. Hovedproblemet er at det rett og slett er tregt, spillet mangler flyten.
 12. (Tør jeg våge meg inn på kontoret, mon tro?) Man gjør visst mye rart når man ikke får spilt på Hellfragger-serverne . F.eks. meg, som lager video til HW-LAN/NRK, som skal forklare gameplay i CS. Nei, det er ikke veldig moro. Ja, jeg trenger minnet, maskinen min har TwinMOS-ram.
 13. Og da var halleluja-patchen i hus. Men NEIDA, knapt noe bedre. Samme problemet som med 1.3, 'Connection to the server has been lost'. Den fikset dog problemet jeg fikk etter å ha forsøkt å reinstallere 1.3 etter at jeg fikk 'Connection to the...'-beskjeden, som resulterte i krasj til skrivebord bare jeg stakk nesa innenfor et map. Jeg har gått bra lei av BF2, problemet er at det påvirker PoE2 også, og det er for gæli.
 14. Jeg lurer på hva som egentlig er morsomt med å cheate. Sikkert artig å kunne ta alle, og være gud i et par runder, men noe mer tviler jeg på at er artig. Omtrent som om Michael Schumacher skulle kjørt på autopilot, og vunnet alt.
 15. Hvor blir det av tålmodigheten din? ...og endelig var det ferdig med å laste ned her, bare gjøre litt mattelekser, så braker det løs.
×
×
 • Create New...