Jump to content
Battlefield.no

Klistrian

Supermedlem
 • Content Count

  943
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Klistrian

 1. Jeg! Er ikke helt klar for Cylons, The Borg, Wraiths, Goa'uld, *insert evil aliens here*, kjenner jeg.
 2. Enkle greier Sett inn et såkalt "inndelingsskift" etter side 3 Sett så inn sidetall, formater sidetallene til romertall. Da skal du automatisk (iallfall i office 2010) få romertall på de første sidene og så fortsetter den med side 4 på side 4 (med vanlige tall) dersom du så vil at sidetallene skal starte på 1 fra side 4 så går du bare ned på side 4, går inn på "formater sidetall" huker BORT "fortsett fra forrige inndeling" og velger "start på 1" done EDIT: så først nå at du ikke vil ha sidetall på de første sidene. Isåfall setter du bare inn et inndelingsskift på side 3, og så velger du side 4 og "sett inn sidetall" da starter sidetallene fra side 4 og det før blir blankt.
 3. Heisann, og takk for kjappe svar. Nei jeg har ikke trojanertranser eller annet rask som jeg er klar over. Kjører Microsoft Security Essentials, og er ellers godt påpasselig med laptopen min. Kjørte hijackthis, og tok ut loggen - men de markert med "BAD" er markert med BAD kun fordi jeg kjører X64system, og hijackthis / den siden man sjekker loggene mot er basert på 32bit systemer. Fant imidlertid ut at disse MSNproblemene på Acer laptoper kan skyldes den jævla drittprogramvaren som følger med Acer laptopene. Nærmere bestemt SHREDDER programmet som hører til MyWinlocker suite, fra EGIS TECH. Jeg har selvfølgelig disablet dette før, da jeg ikke trenger slik sheit. Det holder visstnok ikke, programmet må avinstalleres før problemene forsvinner. Programmet er nå avinstallert, og MSN fungerer som F. Retter herved en svær finger til EGIS TECH, og Acer som legger inn faenskap på laptopene. Det er greit nok at jeg selv kan legge inn drittprogrammer på pcen og fåkke den opp, men jeg trenger virkelig ikke hjelp fra produsenten til dette. Moderator: Du kan merke denne med CASE CLOSED: SOLVED
 4. Heisann godtfolk! Jeg har et ganske merksnodig problem. Hver gang jeg forsøker å logge av MSN ved å klikke på "avslutt" eller "logg av" så skjer det absolutt ingenting med MSN, men det åpnes et explorervindu med system32 mappa. Noen som har vært borti dette problemet før? Problemet gjelder siste versjon av MSN (Windows Live Messenger 2011 Build 154.3508.1109) Maskina: Acer Aspire 3820TG (TimelineX) Windowsversjon: Windows 7 64bit Har forsøkt reinstall, avinstall/reinstall. Any takers ? inb4: "MSN er dritt"; det er jeg pinlig klar over.
 5. ååå..tøffen! Syte over utdanningen er så mye mer politisk korrekt enn å syte over unødvendig avgiftsdifferensiering på tobakk, så ergo er det mye bedre! uuu! Jeg har ingenting imot at de som snuser eller røyker får svi litt for dette. Snus er ikke bra. Røyk er ikke bra. Det er vi enige om. Snus er mindre ille enn røyk. Det er helsegevinst å gå fra røyk til snus Hvorfor øke skattene på snus mer enn røyk? Det er jævlig unødvendig. For min del kunne man gjerne utradert snus og røyk, for helseplagene med tobakk og alkohol er faktisk ting som kommer til å haunte oss i fremtiden - det er ting som haunter det norske helsevesenet IDAG.
 6. eller hva med Er faen meg så dobbeltmoralsk at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. De bruker så innihelvetes mye midler på å få folk til å slutte med røyk, gjennom røykekampanjer og annet piss. Og så begynner de på en trend der det skal bli dyrere å snuse enn å røyke? Hva slags signaler er det å sende ut? For å sitetere Radioresepsjonen: "IDIOOOOTERRRRRRRRR"
 7. å fy faen jeg HATER slike grupper. close thread, b& user
 8. Da kan jeg glede folket med at SANGEN ER FUNNET! evt for spotifyfanatikere (JA den lå faktisk på spotify også..) Spotifylink, Hot pants - Alan hawkshaw & Alan Parker Den ble funnet da en av facebookgruppemedlemmene satt og så på top gear (sesong 6, episode 1) og sangen dukket opp ca 18 min ut i episoden. Deilig!
 9. Jepp, han som starta leitinga (og smitta meg med drittsangen) starta ei gruppe.. Noen mener leitinga er over, da de fant denne: http://www.youtube.com/watch?v=F7c_kT_IFSc Er litt uenig, men det kan jo være et cover. Den er iallfall så lik og så mye brukt at jeg skjønner hvorfor alle i hele verden har hørt sangen.
 10. Nice, BcK! Lover å poste om noen finner svaret. Han som posta sangen på youtube fikk imidlertid melding om copyright infringement. Så han prøver å ta kontakt med de og finne ut navnet på sangen. Skal ikke være lett dette..
 11. har tråla meg gjennom OST'ene til disse filmene uten hell. Har også forsøkt Oceans 11 OST'et uten hell. Men det har vært VM i sanger som ligner..
 12. Sitter her og sliter med det samme selv, blir snart gal. Jethro Tull var mitt førstevalg også, men etter å ha tråla meg gjennom en haug med låter av ham så er jeg fortsatt tomhendt. Ikke finner jeg film/reklamene som den har vært i heller.
 13. Plages! Hvilken sang er dette: http://www.mediafire.com/?jqj0mlmmdmk veit dere har hørt den! Quickedit: Har testa med Shazam, som ikke klarer å tagge jævelen.. og det betyr vel at man ikke finner den i spotify heller?
 14. Folkens, om dere ikke har noe bedre å gjøre på, så foreslår jeg at dere slår på NRK2. Der går det nemlig et utrolig interessant program. "Bergensbanen - minutt for minutt" Der kan dere se togturen HELT GRATIS! Og det fra deres egen stue! Fantastisk! Har, bortsett fra denne lille pausen sittet PAL siden klokka 19.55, og jeg KOSER meg over tanken at det fortsatt er mange timer med kos igjen. Det varer nemlig til godt over klokken 03 inatt. Hvem sa at lisenspengene våre ikke går til noe godt?
 15. forskjellen er jo ikke størrelse, men formen... du kan jo ha en diger skei, og en liten kakespade..
 16. visste det var en grunn til at jeg mista bussen idag
 17. Klistrian

  Yo caps

  ja bra å syte over noen som har for mange gensere, hvor mange tskjorter har du da? sikkert flere enn du trenger!!
 18. Klistrian

  Gamingskade

  og ikke gjør feilen med å bruke smertestillende/counterpain, for så å tenke "Lol, det gjør ikke vondt, nå kan jeg spille tekken i nye 10 timer, YAY." Da vil du bare forverre skaden og øke sjansen for å få kroniske plager.
 19. Tipper det er Stage dolls - heart to heart
 20. MP3 Validator / Mp3Val Har dog ikke prøvd det selv
 21. Dette høres kanskje litt dumt ut..men har du prøvd å rengjøre kjøleren og vifta?
 22. That made me smile. Eight swollen scrotums were dangling overhead the mighty Bck and his army of cute pandas with cannabis cannons glued to their hair with Hubba-Bubba. The scrotums suddenly burst open with a big bang of fire that ripped away every gay American soldier to ever walk around in Iraq, land of the freedom of speech and big pancakes. It wasn't just a joke after all. "Do you remember the fetus in The Brood?" No, said Chief of Staff Bobby Brown, King of
×
×
 • Create New...