Jump to content
Battlefield.no

Zen0x

Markedsføring
 • Content Count

  5,753
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Zen0x last won the day on March 26 2014

Zen0x had the most liked content!

Community Reputation

57 Excellent

About Zen0x

 • Rank
  Freelance Photographer

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Thats the spirit !!! :-) Men tro meg, jeg har vært nesten i samme båt selv. Hatt utallig mange forskjellige jobber, både via nav og utenom. Alt fra bossbil, til selger i elektrobutikk Tok aldri fagbrev i det jeg utdannet meg til, Det satte en stopper for videre arbeid og jobb søking, når ingen vil ha en uten papirer på noe. Men det ordner seg som regel til slutt. Jeg utdannet meg som maskinarbeider. Men endte opp som miljøarbeider på barneskole! Tro det eller ei! :-) Jeg gleder meg hver eneste dag! For all del, det finnes kjedelige perioder her også. Men da er det bare og tenke tilbake på hva denne jobben gir tilbake og hva du får oppleve :-) Så mitt svar er vel, fullfør fagbrevet ditt. Og se hvilke jobb alternativer som dukker opp, innen samme sjanger eller noe totalt annerledes. Husk at lønn er ikke alt, men trivsel og gode kollegaer er vel så viktig, om ikke viktigere! :-)
 2. Åh fy faen, det der er bare og GLEMME !!
 3. Jeg bare elsker slider og kran ! :-)
 4. Rå bra filmet !! :-) Brukte du skinner ?
 5. Zen0x

  Breaking Bad

  Ja det virket veldig fishy! Da INGEN har snakket om det både forum og Facebook. Samt ingen ting i media. http://www.theepocht...ot-die-is-fake/ The disclaimer used to say, “DISCLAIMER: National Report is a news and political satire web publication, which may or may not use real names, often in semi-real or mostly fictitious ways. All news articles contained within National Report are fiction, and presumably fake news. Any resemblance to the truth is purely coincidental . The views expressed by writers on this site are theirs alone and are not reflective of the fine journalistic and editorial integrity of National Report.”
 6. Børning var dritfet !!! :-) Jeg følte det var nesten på høyde med Fast and... filmene! :-)
 7. Whahaahahaahahahahha !!!!!
 8. I think I am in looooove !! :-D
 9. Fyyy faen hun var pen !!!!!
 10. Jeg er faktisk veldig enig med "Its a...." her. Har selv nettop anbefalt mac til ei veninne. Selv sverger jeg til PC, men jeg ser klart fordeler med Mac :-)
 11. Zen0x

  The Strain

  Uhm, er ikke bare drama som ikke er på topp. Men hele plottet er jo vittig hvor dårlig research de har gjort. Eller historien er bra eller grei nok, men er alle detaljene hvordan ting blir gjort på jeg irriterer meg grønn på! Fks, hva i helvete gjør de 2 i kontroll tårnet nede på tarmac'en ved flyet, og i tillegg er der lenge før alt annet av emergency personell. Eller alt dette med karantene. Hva i alle dager er vits med Karantene når folk går inn og ut fra det teltet i vanlige klær, samt offrene går inn og ut av sine sluser. Kisten, jada, vi bare legger den på siden og spretter den opp. Vi aner ikke hva den inneholder da, men beskyttelse? Neida, er bare de andre som trenger det! De finner en slags form for mark. Ja hva gjør de? INGEN TING! Jeg mener HALLO, her burde hele FEMA vært over hele banen ! Igjen jeg synes sånne serier er kule. Men når det blir så hinnsides tåpelig opplegg der de prøver og være seriøse. Så blir jeg bare oppgitt.
 12. Zen0x

  The Strain

  Laster ned! :-)
 13. Haha snakker vi GTA? Dreper 2 politier, du får 2 stjerner. Springer over broen, du får 6 stjerner
×
×
 • Create New...