BcK

Battlefield.no Veteran
 • Content count

  13,790
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

BcK last won the day on April 19

BcK had the most liked content!

Community Reputation

212 Excellent

About BcK

 • Rank
  Arctic Rasta
 • Birthday 04/11/1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Arendal
 1. Må nesten nevne Red Letter Media også. Mye humor fra Best of the Worst (ja, humor rundt film generelt ), gode anmeldelser og analyser (Half in the Bag og Re:View) av filmer. Og deres legendariske videoer hvor Mr. Plinkett slakter Star Wars prequelene er en must see.
 2. Akkurat sett Guardians 2. Sjelden jeg ler høyt i en kinosal, men det gjorde jeg mye i løpet av denne Sjarmen skrudd opp til 11, anbefales glatt!
 3. Er det bare meg eller er det noe alvorlig galt med en haug med torrenter for tida? Lyd som er helt fucked, spesielt dialog er enten borte eller muffled. Edit: Katta hadde nappa en kabel
 4. Kan også anbefale CineFix for film. Høy kvalitet, svært informativt
 5. Kurzgezagt er en must have kanal på YT. Skjærer gjennom tåkepratet og presenterer kunnskapen.
 6. Ok. Jo mer jeg grubler over hvordan i helvete dette albumet eksister, jo mer forvirra blir jeg. Stjerneprodusent Tom Wilson (bl.a Dylan) møtte visst på en japaner på no heeeeeeftig syre og sammen lagde de denne perlen fra 1968. Ikke la deg skremme av førsteinntrykket. Nei, nei, Det ekke farlig. Gi Harumi en sjangse. Han, eller hun alt ettersom, lokker deg inn med sine delikate psykedeliske fabuleringer om viktigheten av førsteinntrykk eller det å putte sukker i teen eller *kremt* "Twice Told Tales of the Pomegranate Forrest". Og siden det er Tom Wilson så har den fått full production value. Kan lese litt mer her I am in awe of this! Harumi - Harumi Spotify Og når alt kommer til alt.... Hvem i helvete var Harumi? Er det viktig? Albumet snakker for vel for seg selv. Høydepunkt for meg er Fire by the Water og Hunters of Heaven. Honorable mention til We Love som er en god låt og krølle seg sammen med sin bedre halvdel med. Takk Harumi, hvem du enn var! Nå vet jeg hvordan Moses hadde det når buska begynte å snakke, corn on the plate, bird in the cage.
 7. En av de skjønneste låter noensinne laget:
 8. Life var ok. Ikke særlig original, men en godt laget film med gode elementer som blir litt gjenkjennelig. Vent til den er på Netflix Ghost in the Shell var cool as fuck. Visuelt perfekt, stilsikker som fy, interessant plot, Scarlett Johansson , ja... likte den kan man si. Så kom jeg hjem etterpå, så en review og fikk "white-washing" slengt i trynet..... Faen skjer med verden?
 9. Anime automatisk avvist? Aldri faktisk sett en god anime mao? Har personlig ikke sett filmen fra 95, men vet at tonnevis av anime er svingode. Japan har laget animasjon for et voksent publikum (nei, ikke hentai lol) i en årreke så vil ikke anbefale å bare avfeie slike serier/filmer. Har f.eks. lyst til å få sett Death Note (en fyr får en bok hvor han kan skrive inn navn på folk han vil skal dø også dør de) nå før Netflix sin adapsjon kommer så jeg kan sammenligne Netflix har også en serie nå fra Japan som virker utrolig interessant: Gourmet Samurai/Samurai Gourmet. Finnes ikke teksta trailer til den så her er et gøy eksperiment: Først se traileren og prøv å forstå hva i helvete den handler om, deretter se synopsisen jeg putter under for å sjekke om du gjetter rett. Synopsis:
 10. RedLetterMedia
 11. Se Life ikveld og Ghost in the Shell imorra. En gratis billett via kinopluss
 12. Jeg er stor fan av den originale, selv om den ikke er direkte skummel for min del, så håper virkelig de gjør denne bra og ekte skummel. Den skal jo være R-rated så er lov å håpe We all float down here