Jump to content
Battlefield.no

Pav1

Serveradmin
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

1 Follower

About Pav1

 • Rank
  Paven
 • Birthday 01/15/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Line

  Tre paver, tre!?

  Godt beskyttet mot meldinger..

 2. Navnet er oppdatert igjen, etter at siste patch nullstilte dette. Patchen har gitt litt ustabilitet på connection. Mitt råd er å velge "nei" når den ber deg om å gå til menyen. Du får som regel bli på serveren da
 3. Pav1

  Conan Exiles

  Ja, hadde nå bare Conan hatt mulighet for RCON så
 4. Pav1

  Conan Exiles

  Det kom plutselig en hotfix ja! Men Daniel har nok andre ting å gjøre en lørdagskveld! Edit; den er oppdatert og oppe
 5. Pav1

  Servern?

  Det er litt variabelt, men det er som oftest en del aktivitet. Namalsk er et relativt lite map, så selv om det skulle være "få" spillere på, så blir det action!
 6. Den er så vidt jeg vet fjernet fra trader og loot table grunnet en bug som duper våpenet.
 7. Sier meg enig med drozo; DNB har jo en stor kampanje hvor foreninger, lag osv. kan registrere seg på VIPPS for å få inn donasjoner og bidrag. Jo lettere det er å donere, jo flere donasjoner vil komme tenker nå jeg. https://www.vipps.no/bedrift/lag-forening.html Jeg vil selvsagt støtte, enten det er via VIPS eller donasjonsknappen!
 8. Det kunne jo vært artig å se hvaslags triks folk finner på med hest...
 9. BF5 -> WW2 BF6 -> Vietnam BF7 -> Irak?
 10. - More items: Might be fun, but not needed - More traders: Not needed. - More missions: Yes. But as DSJ says; bigger rewards. Right now you get more stuff from looting or PVPing. Cap points maybe? - More Admins: Current admins are doing a good job, and are usually close if needed. - Remove night time all together: Some nighttime is fun. - More events: Yes. - More inspawned vehicles: Maybe some cars, but we do have bikes and cheap cars at the traders.
 11. Når nettbutikkene tar såppas godt påslagpå varer under 500 så har de da bare seg selv å takke. Jeg har hatt tilgang til en nettbutikks ansattkonto som vier rabatter på alle varene slik at prisen som vises er innkjøpspris (den prisen de selv betaler). Det var ganske artig å se hvor stort påslag de legger på en del ting. Et eksempel var en standard HDMI kabel som de selger for 200 kr, kjøper de inn for den nette sum av 9 kr. Krokodilletårer
 12. Takker, men har hatt litt dårlig erfaring med 50% av de elektriske tingene jeg har kjøpt fra ebay. Kjøpte to stk fra dealextreme, en på 2 A og en på 3.5A. Jeg har kjøpt mye random og artig fra dealextreme, men pass VELDIG på alt som har med lading og strøm derfra. Det er ingen hemmelighet at de fleste sakene derfra er av ganske lav kvalitet, og med strøm/lading skal du være forsiktig. En bekjent bruke en lader derfra somomtrent tok fyr etter kort tids lading... For øvrig gir da iPad laderne 2.1 A... Bytta nettop utt stikkkontakten her, med en med to usb-porter som gir ut 5 A Det hørtes ikke dumt ut... Hvor fikk du kjøpt en slik en? Og var det vanskelig?
×
×
 • Create New...