Jump to content
Battlefield.no

Rieger

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,433
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rieger

 • Rank
  "Excellent"
 • Birthday 05/13/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Kløfta

Recent Profile Visitors

669 profile views
 1. Kjøpte komplett PC til 14k i går, de samme delene koster 18k i dag
 2. Har det selv på jobb, er genialt Har liggende endel komponenter i handlekurven nå til tilbudsprisen fra tidligere i dag. Er usikker på skjermkort. Bør jeg gå for http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=648667 til 1995kr eller http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=659711 til 3695? Er ytelsen verdt nesten dobbel pris?
 3. Du kan søke billetter gjennom supporterklubben (united.no), da må dere alle være medlem der isåfall. Medlemmer som også er medlem av den engelske supporterklubben prioriteres. Pakketurene til supporterklubben til den kampen er allerede utsolgt, men de selger også kampbilletter som blir lagt ut 3 mnd før. Er veldig stor pågang til spesielt denne kampen, så ikke regn med å være sikret billetter hvis dere søker. Det finnes flere reisebyrå som tilbyr turer, les her for mer info og erfaringer. Ville nok uansett ikke ventet særlig lenge med å bestille. Har tidligere bestilt både gjennom klubben (må være medlem i den engelske supporterklubben), gjennom reisebyrå og gjennom den norske supporterklubben, erfaringsmessig blir det litt rimeligere hvis dere fikser alt selv. Men er det første gang ville jeg nok kanskje tatt en pakke. Hvis dere har planer om å dra på omvisning på Old Trafford bør dere booke tid før dere kommer (via nettsiden), så slipper dere å vente i 2-3 timer. Ibis Hotel i Portland street har vi brukt noen ganger, det er et greit hotell nært selve sentrum (5 min gange), med frokost. Tar 10-15 min i taxi til stadion, avhengig av trafikk. Eller så kan dere ta tram'en, som går like i nærheten av hotellet, tar 15 min + 10 min å gå fra stasjonen til stadion. Magisk opplevelse å gå fra Old Trafford station første gang, etterhvert se stadion over hustakene, konstant gåsehud!
 4. Ghad, long time! GPS.C for BF3?
 5. Bestilt Da var det bare å bestille seg pc som klarer å drive detta
 6. Kom ikke hjem før nettopp, da var serveren nesten tom.. Får hive meg med neste gang heller..
 7. Rieger

  spille litt no?

  joiner utpå kvelden engang..
 8. Rieger

  GPS.C Rollcall!

  Haha.. Back at ya! ' /> har spilt noen runder public denne uka. Var morsomt
 9. Rieger

  GPS.C Rollcall!

  Hmm.. kanskje det ja..
 10. Funka nå, kjørte en sånn file-verifying sjekk på installasjonen i Steam. Har et annet problem da, får ikke satt keybindings som space, museknapper osv. Noen som har vært borti det?
 11. Noen som har vært borti at spillet krasjer til desktop? Kommer ikke lengre enn til at jeg velger new game og vanskelighetsgrad så krasjer det til desktop uten feilmeldinger. XFX 8800 GTX, E6600, 2gb ram, Vista 32-bit. Prøvd flere skjermdrivere, lagt inn dx10 på nytt osv. Demoen fungerte derimot helt fint da jeg spilte den. Kjøpte/lasta det forresten fra Steam.
 12. Fyrverkeri av en fotballkamp
 13. Forresten utrolig at Ball ikke fikk rødt kort for den stemplinga.
×
×
 • Create New...