Jump to content
Battlefield.no

goldshot1

Supermedlem
 • Content Count

  1,970
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About goldshot1

 • Rank
  Løytnant
 • Birthday 07/06/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Langtvekkistan og Langtherifrania
 • Interests
  bf2, andre slags spill (helst skyte eller bil), venner og fotball, kan ikke få nok av det!
 1. Riktig. Spilte det sist før sommerferien omtrent, og da var vel fortsatt ikke joystick kompatibel. Min erfaring er at stikke slår mus (koffert? u mad?) i fly, mens mus/tastatur er best for heli. Nå er BF3 annerledes enn BF2 tho, der oppførte luftfartøyene seg annerledes.
 2. på pc? og med mus? Er så lite oppdatert.. Men bra video!
 3. Damn it, den der følger jeg og madammen også... Mon tro om det kommer til å gå? Tenkte jeg skulle prøve på den i år selv. Jeg er stolt av meg selv, da jeg klarte å ryke så sent som i slutten av oktober!
 4. BF2 har vel ligget på hylla her en god stund allerede (2,5 år ca), men BC2 vil nok ta tiden min framover, ja. Ihvertfall inntil BF3 kommer. Men jeg savner BF2 så veldig, og MW2 er ikke et spill jeg fikk noe særlig sansen for. Skulle ønske at jeg hadde innflytelsen til å få alle de tidligere BF2-gamerne til å spille BF2 igjen, både for "gamle dagers skyld", men også som en slags protest mot mange av de nye spillene. Men det er synd, BF2 nærmer seg vel den offisielle død nå.
 5. Dessverre så blir det PS3, da PC-en jeg har nå ikke er verdig et eneste positivt adjektiv. Overlever jo det og, men er fryktelig mange personligheter på dette forumet som jeg virkelig savner å spille med og mot.
 6. Nåja, du skal ikke utelukke at motefolka i fremtiden kan lage varme, men gjennomsiktige klær! Pupper kan du få fake uansett, så det burde ikke være noe stort problem. Jeg prøver å gjøre mitt ved å holde utslippene mine nede. Jeg bruker bil en sjelden gang i året, og sykler for det meste. Fyrer knapt med ovn her i hjemmet, og har ikke peis så den er også grei. Spiser en del fisk og pasta og ikke så mye kjøtt. Har av lys i de rommene jeg ikke oppholder meg i. Sånne ting. Men noe mer må klart gjøres. Glogal oppvarming er jo en trussel, men jeg føler at tiltak for å redde Regnskogen er veldig viktig for vår del. Samtidig må Staten ta tak i alle dissa likegyldige miljøsvina her til lands som åpenbart ikke bryr seg nok om fremtiden eller helt forstår nøyaktig hvordan ting faktisk henger sammen. Nå, det som er mest synd, er at en ny istid ikke vil føre til at vi kan tines opp igjen om x antall år. Hvis det hadde vært tilfelle, så hadde jeg sagt gogo til en ny istid. Jeg er veldig bekymret for disse øystatene som er i fare for å bli oversvømt dog. Det er snakk om veldig mange mennesker, og det vil være katastrofalt om alle disse mister hjemmene sine og jordsmonnet sitt. Men skulle man ikke tro at øyfolk var veldig, veldig dyktige til å svømme?
 7. Det er mange med konsoll som er 'hardcore' også. Men jeg syns uansett det er dritt det de har gjort med dette spillet. Traileren holdte på å gi meg orgasme første gangen jeg så den, og jeg gleder meg noe sykt til spillet, men det at de nærmest har driti på dere PC-spillere er en synd og en skam uten like.
 8. Hadde uansett tenkt å skaffe meg dette spillet på konsoll fordi PC-en er så krokrygga og skjev at det ikke burde vært lov, men syns selv at dette er stygglame.
 9. For de av dere som ikke har fått det med dere enda, så er ENDELIG David Hasselhoff å finne på Spotify! I've been looking for freedom! Du-tututu-du.
 10. Støtter deg på den, ja, Zaxo! Spotify er et absolutt genialt musikkprogram, og artister som trekker seg fra Spotify ber jo om å bli dratt ned i søla. Til gjengjeld har jeg oppdaget at en del artister har kommet på Spotify som ikke var der før. Eksempelvis er Inner Circle med en del av deres sanger, dog ikke alle. Men afaik så får man fulle albumer dersom man har Premium? Syns jeg er rett og rimelig egentlig, for å tillate et så genialt som Spotify å leve er et must. De kan gjerne spe på med mer reklame i gratisversjonen også egentlig. Jeg fatter heller ikke helt poenget med at en del albumer har blitt trukket fra Spotify (ihvertfall gratisversjonen), mens alle sangene på et slikt utilgjengeliggjort album er å finne på mange andre album som er tilgjengelige? Eller har dette noe med hvem som er produsent/utgiver av albumet å gjøre?
 11. Groteskt. Tør ikke forestille meg den smerten engang! Som dere sier, så burde han skjønt at man ikke heller plumbo i buksa på folk. Det verste er at han heller på vann for å skape den kjemiske reaksjonen, så å betegne dette som en "spøk" er jo helt sykt. Han fortjener straff, ingen tvil om det. Grov skade på mannens viktigste og kjæreste legeme.
 12. Selvfølgelig er det langt mer synd på de. Verken tror eller håper at noen er uenige med deg på det. Nå er det som Ghad sier, at selv den borgerlige siden her i Norge er ikke særlig borgerlig fra et verdensperspektiv. Med en borgerlig regjering blir det heller ikke snakk om et slikt scenario du beskriver, Zillyduck, om et palass av gull som Røkke sikkert har veldig lyst på. Så der drar du det veldig langt, og det er et stort gap fra det til årsakene som qed nevner. Nå er det veldig sannsynlig at formueskatten kommer til å øke enda mer. Du snakker om lite fordeling av pengene jo lengerut på høyresiden man kommer, men jo lengre ut på venstresiden man kommer, jo nærmere kommunismen kommer du. Som flere har nevnt, så nytter verken ideologien eller snillismen til f.eks. SV. Det er så stort fokus på å gjøre det bra og likt for alle, noe som ikke er en dårlig ting, for alle skal ha det bra, men hva mener du er rettferdig? At du skal straffes for å ha gjort suksess og opparbeidet deg en formue? Det er jo en grunn til at det er ytterst få McDucker her til lands, og det hjelper heller ikke på saken at vi pisser på alt som er nyskapende og kan bidra til utvikling. Derfor er også utsagnet "mer sosialisme er veien å gå" et grusomt utsagn. Ihvertfall for min del. Masti har nevnt et skremmende eksempel. Nå later det til å bli enda verre.
 13. Helt riktig. Det butter, så vi blir stående i stampe. Mao kommer vi ingen vei. http://www.vg.no/dinepenger/artikkel.php?artid=594803 "Jippi". Men nå skal det sies at ikke alt der kan unngås heller. Dog irriterer en god del meg. F. eks. dette med strøm.
 14. Hvordan vet du hvorfor folk stemmer Ap? Jeg kan hovere så mye jeg vil, for den rette siden VANT. Blir det dårlig stemning av at en skiløper som vinner med 1/10 sek er stolt? Og folkens (qed osv.), cut the Ayn Rand crap. Arbeidere har altfor dårlige vilkår i dette landet, og det er urimelig at noen skal sitte på et berg av penger mens hardtarbeidende folk må spare i 5 år for å få råd til å dra på ferie. Sosialisme ER veien å gå, men vi har ikke gått langt nok på den enda. Renter på aksjehandel + 25% toppskatt vil få litt fart i sakene, men siden Rødt ble værende godt under sperregrensen blir nok ikke det et tema med det første. Jeg blir sjokkert over å lese det du skriver. Er du virkelig så ignorant? Det du skriver her, det skremmer meg virkelig. "Sosialismen er veien å gå" er et grusomt utsagn. Hvis arbeiderne i dette landet har altfor dårlige vilkår, så må du skylde på den regjeringen som har vært Og hvis du tror at en borgerlig regjering vil føre til at vanlige arbeidere må spare i 5 år for å få råd til å dra på ferie, så tar du skammelig feil. Bort med en avgift ingen ser poenget med, og ned med skatter som vil sikre arbeidsplasser gjort korrekt og vil gi folk litt bedre råd. Slik det er i dag, så er det veldig lite rom for noe nytt. Det er veldig få gründere i Norge, spesielt noen som virkelig får det til. Hvis du mener sosialisme er veien å gå, og at +25% toppskatt samt renter på aksjehandel vil gjøre ting BEDRE, så er du så blendet av den sosialistiske vil-være-god politikken at det er snakk om et håpløst tilfelle. Det samme gjelder for arveavgift og formueskatt. Med mer sosialisme, så vil det ikke lønne seg for noen å gjøre det bra. Det slites nok med nyskapning i dette landet allerede. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Grunnen til at mange har det bra og mener at den nåværende politikken fungerer som hakka møkk er mye pga oljen. Den vil dog ta slutt, og da er det kun oljefondet som er sikkerhetsnettet. Det er ikke stort mer å falle tilbake på. Se på Sverige, de har det ganske bra, til tross for at de ikke har noe særlig til olje. Med de rød/grønne ved roret, er vi rompekjørt (og det er ikke tafsbart i dette tilfellet!) når olja tar slutt.
×
×
 • Create New...