Kåre Krigsmaskin

Battlefield.no Veteran
 • Content count

  3,832
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Kåre Krigsmaskin

 1. Office only

  Hva skjedde med den kjære serveren vår? :(:(
 2. Office only

  Kjedelig spillestil er kanskje det verste av alt.
 3. Office only

  Folk fakenicker meg (nesten!) Krigsmaskinen var den orginale Kåre!
 4. Office only

  Så hvor mange ganger har folk trodd du var meg a? Hele tiden tipper jeg!
 5. Office only

  Kåre Krigsforbryter, orginalt nick må jeg si!
 6. HTC HD2 (leo)

  Den ser virkelig helt fantastisk ut ja, men begge jeg kjenner som eier den har måtte sende den inn til reperasjon. Har også hørt at den har slitt litt med meldinger (typ. at du får en melding en dag etter den har blitt sent), vet ikke om dette er fiksa enda. Har sinnsykt lyst på en selv, men pga. dette så sitter jeg litt på gjerdet.
 7. Post en sang: Rock

  Ikke glem å kommentere låta over deg da Har faktisk aldri hørt om Screaming Trees, noe som overraska meg da jeg leste deres wikipedia side. Fin låt, bra driv igjennom hele låta. Interesangt band jeg skal sjekke ut mer av. , fryktelig talentfull mann som desverre døde natt til i dag. Anser meg selv som heldig siden jeg fikk se han live 2 ganger i 2009.RIP
 8. Afraid of Pickels

  Det er vel heller en oppblåst ballong de med denne fobien er redd for, og lyden den lager når den sprekker, en lyd de fleste av oss finner ubehaglig.
 9. Afraid of Pickels

  Fobier kan være morsomt for vi som ikke har dem. Hihi, dette er en ganske vanlig fobi. Er det slik at du ikke engang klarer å være i samme rom som en ballong?
 10. Fredag den 13.-tråden.

  Jobber i Flytoget. Det skal komme inn et dobbeltsett på Oslo S som skal deles, det forreste skal kjøres til vedlikeholdsbase mens jeg skal kjøre det bakre opp til Gardermoen med passasjerere. Vel så får vi et helvetes problem å dele settene, avgangstiden både kommer og går, men til slutt så får vi det til. Men da har selvsagt fyren på settet forran meg et problem med en stor luftlekasje, og jeg kan jo ikke kjøre når det står et tog forran meg... Ender opp med at vi må lempe passasjerene over på sporet ved sidenav og få dem på toget fra Drammen, så folk i mitt tog ble vel ca. 12 minutter forsinka opp til Gardermoen, ikke krise akkurat, men typisk at slik skjer på Fredag den 13. Fikk løst problemet etterhvert, så da fikk jeg spurte opp til Gardermoen uten reisende og klarte å fortsette turneringa fra Gardermoen igjen i rute
 11. Svineinfluensavaksinen

  Jobben tilbyr vaksine for den vanlige sessonginflueansen og svineinfluansen når den blir tilgjengelig. De kommer faktisk på jobben vår for å vaksinere oss, slik at vi lett kan gjøre det f.eks. i pausa.....så hvorfor ikke?
 12. Årets skatteliste er ute!

  Sjekka faktisk akkurat ut QeD, og det er ikke rart han er i mot dette, kniiiiiiiiiiiiiiiiiiis.
 13. Rus!

  Hahahahaha kunne ikke sagt det bedre selv.
 14. VALG 09 - Battlefield.no Meningsmåling!

  Sært argument for å stemme venstre når det er sånn at vi onde mennesker som er så fæle at vi jobber i det private faktisk sitter mindre trygt under nåværende regjering. Er til å grine av hvor næringsfiendtlig nåværende regime er på visse områder. Onde mennesker, fæle? Hvor i alle dager har du dette fra? Jeg har da aldri sagt noe lignende. Prøv å vær saklig, selv om at jeg skjønner det kan være vanskelig i en slik tråd. Og jeg brukte heller ikke trygg jobb som et argument, jeg stemte Rødt i håp om at de kunne komme på stortinget, hadde ikke store håpet at de skulle komme i regjering. Jeg bare konsanterte at jobben er tryggere nå enn om det hadde blitt en borgelig regjering.
 15. VALG 09 - Battlefield.no Meningsmåling!

  Stemte Rødt. Litt skuffa at de ikke kom inn på stortinget, glad for at det ikke ble borgelig regjering og at jobben min dermed er trygg i 4 år til
 16. Pandemi - type gris

  Finnes det ikke allerede flere influensatyper da, influensa A, B og C, og influensa A har iallefall flere undergrupper. Nok influensa til alle! Men hvis du får influensaen og den så muterer vil du ikke ha et imunsystem forberedt på den nye muterte varianten. Det er det nok bedre å ikke få influeansen i det hele tatt
 17. Glad tråden!

  Du linker til facebook som så linker til noe annet. Det der gjorde meg u-glad
 18. Uteliggere, burde ikke det være umulig ?

  Blitzere er langt fra de eneste som går med rare klær spør du meg. Desverre er det mange som har et misforstått syn av blitzere (bare les posten over meg). Stikk på Blitz en gang, de har en hyggelig cafe som er oppe fra 12:00 til 18:00. Og du kan godt være så "streit" kledd som du vil også De hadde ølservering der før, vet ikke om de har det nå lenger, lenge siden jeg har vært der.
 19. UFC 100

  Hvor er Kimbo? awh, han var ikke med
 20. Tråd de la screenshots

  Så det er SÅNN man vinner en runde?
 21. Michael Jackson er død

  Han burde ha dødd etter Thriller, tenk på hvor mye større han hadde vært da.
 22. Office only

  ' /> argh: argh:
 23. U-fred på Gaza. Over 200 drept.

  Må jo stemme på Punke-Ole.
 24. Office only

  Ja det virker som at du sliter nok med bokmål! Hahahahahha xD