Jump to content
Battlefield.no

Kåre Krigsmaskin

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  3,832
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kåre Krigsmaskin last won the day on March 25 2014

Kåre Krigsmaskin had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About Kåre Krigsmaskin

 • Rank
  Bursdagsbarnet
 • Birthday 09/07/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bjølsen
 • Interests
  pwne n00bs

Recent Profile Visitors

2,633 profile views
 1. Hva skjedde med den kjære serveren vår? :(:(
 2. Kjedelig spillestil er kanskje det verste av alt.
 3. Folk fakenicker meg (nesten!) Krigsmaskinen var den orginale Kåre!
 4. Så hvor mange ganger har folk trodd du var meg a? Hele tiden tipper jeg!
 5. Kåre Krigsforbryter, orginalt nick må jeg si!
 6. Den ser virkelig helt fantastisk ut ja, men begge jeg kjenner som eier den har måtte sende den inn til reperasjon. Har også hørt at den har slitt litt med meldinger (typ. at du får en melding en dag etter den har blitt sent), vet ikke om dette er fiksa enda. Har sinnsykt lyst på en selv, men pga. dette så sitter jeg litt på gjerdet.
 7. Ikke glem å kommentere låta over deg da Har faktisk aldri hørt om Screaming Trees, noe som overraska meg da jeg leste deres wikipedia side. Fin låt, bra driv igjennom hele låta. Interesangt band jeg skal sjekke ut mer av. , fryktelig talentfull mann som desverre døde natt til i dag. Anser meg selv som heldig siden jeg fikk se han live 2 ganger i 2009.RIP
 8. Det er vel heller en oppblåst ballong de med denne fobien er redd for, og lyden den lager når den sprekker, en lyd de fleste av oss finner ubehaglig.
 9. Fobier kan være morsomt for vi som ikke har dem. Hihi, dette er en ganske vanlig fobi. Er det slik at du ikke engang klarer å være i samme rom som en ballong?
 10. Jobber i Flytoget. Det skal komme inn et dobbeltsett på Oslo S som skal deles, det forreste skal kjøres til vedlikeholdsbase mens jeg skal kjøre det bakre opp til Gardermoen med passasjerere. Vel så får vi et helvetes problem å dele settene, avgangstiden både kommer og går, men til slutt så får vi det til. Men da har selvsagt fyren på settet forran meg et problem med en stor luftlekasje, og jeg kan jo ikke kjøre når det står et tog forran meg... Ender opp med at vi må lempe passasjerene over på sporet ved sidenav og få dem på toget fra Drammen, så folk i mitt tog ble vel ca. 12 minutter forsinka opp til Gardermoen, ikke krise akkurat, men typisk at slik skjer på Fredag den 13. Fikk løst problemet etterhvert, så da fikk jeg spurte opp til Gardermoen uten reisende og klarte å fortsette turneringa fra Gardermoen igjen i rute
 11. Jobben tilbyr vaksine for den vanlige sessonginflueansen og svineinfluansen når den blir tilgjengelig. De kommer faktisk på jobben vår for å vaksinere oss, slik at vi lett kan gjøre det f.eks. i pausa.....så hvorfor ikke?
 12. Sjekka faktisk akkurat ut QeD, og det er ikke rart han er i mot dette, kniiiiiiiiiiiiiiiiiiis.
 13. Hahahahaha kunne ikke sagt det bedre selv.
 14. Sært argument for å stemme venstre når det er sånn at vi onde mennesker som er så fæle at vi jobber i det private faktisk sitter mindre trygt under nåværende regjering. Er til å grine av hvor næringsfiendtlig nåværende regime er på visse områder. Onde mennesker, fæle? Hvor i alle dager har du dette fra? Jeg har da aldri sagt noe lignende. Prøv å vær saklig, selv om at jeg skjønner det kan være vanskelig i en slik tråd. Og jeg brukte heller ikke trygg jobb som et argument, jeg stemte Rødt i håp om at de kunne komme på stortinget, hadde ikke store håpet at de skulle komme i regjering. Jeg bare konsanterte at jobben er tryggere nå enn om det hadde blitt en borgelig regjering.
 15. Stemte Rødt. Litt skuffa at de ikke kom inn på stortinget, glad for at det ikke ble borgelig regjering og at jobben min dermed er trygg i 4 år til
×
×
 • Create New...