Jump to content
Battlefield.no

gamer234

Supermedlem
 • Content Count

  13,210
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by gamer234

 1. Indy har alltid lurt døden på måter man i kontekst kan tro på, her var han jo rettogslett bare udødelig. Litt feil. Og alien-plottet er og helt feil i indy-sammenheng. Kokter og litt at Lucas hadde sneket inn såpass mye cgi til tross for at de lissom ikke skulle ha det. Uansett superawesome film og nostalgien var der!
 2. Tekst trekker aldri ned, men kan trekke opp(Entreri nevner etpar bra eksempler i Jokke og Immortal Technique). Pointet med en tekst er at det skal høres bra ut i sangen(sånn Mike Patton skriver tekster mao). Dessuten er jo de fleste tekster pinlig dårlige uansett(nesten like dårlig som postgirobygget og james blunt).
 3. Noen som faktisk tror på dette ? Positivt overraska over Allfather (hvis det faktisk var han) på radioen, aldri trodd han skulle høres så snill ut
 4. Velger å tro at det er fordi han respekterer når jeg sier ifra!
 5. Om man nevner ordet torrent får man warning, men oppfordring til drap av finansministeren: da ler admins.
 6. Takk Skal prøve å tilpasse meg kozemoze-tonen nestegang jeg lurer på noe.
 7. Folk i Tromsø er heldige værmessig, jeg er stuck i Bergen enda et halvår!
 8. Får fortsette min ekstremt negative whine: Hva kan man skyte gjennom i CS:S ? betongvegger og altmulig som i CS eller ca ingenting ?
 9. Ok, var ikke det i CS. Script ?
 10. Som du har noe med, cs når folk ikke lamer seg eller lagene er rape. Når ble bj lovlig ? Kan ikke huske å ha sett det på nrk-sendingene fra hfcupen eller på serverne før.
 11. Ble bare overraska over at det var lov, har aldri vært det tidligere. Logikken din er mildest talt flawed btw.
 12. BJ er ikke vanskelig i det heletatt, og en gigantisk fordel på enkelte maps. Trodde bare det var ulovlig, har jo alltid vært det. Ceft: sorry for at jeg ikke bruker hjelpetråden eller whatever, og enda mer sorry for at jeg ikke er inne med kozemozestemninga.
 13. Hvorfor bunnyjumper folk åpenlyst når admin erpå server, og hvorfor reageres det ikke ?
 14. Tar en "vill gjetting" og tipper du er liverpoolfan. Fascinerende hvor sterkt unitedhatet er i den leira, håper Liverpool vinner nesteår så bitterheten og hatet kan slippe taket.
 15. Hehe nei bare en som så relativt ung ut som passa til beskrivelsen syntes kanten på enden av plassen foran Grieghallen var lav nok til å kjøre ned. Det var den definitivt ikke.
 16. Lore: er du halvfeit og kjører en grå mercedes ?
 17. Rå idé Og ikke bare spilte jeg cs, jeg var admin på HF helt fra starten av(utenom Tor og Strahd osv seff! Lore: Enig i poenget ditt, men er jo bare en rant samt et lite spm som du endelig svarte på. Er nemlig alltid gøy sent på kvelden, og da kjenner jeg faktisk igjen mange nicks fra denne tråden så er definitivt feil plass å rante.
 18. Merk at jeg kun snakker om ting jeg synes gjør public kjedeligere, er ikke som om jeg kaller awp "n00bvåpen" og p90 "random gulling" osv. Åssen nivået var før kontra nå aner jeg ikke, men de beste public virker ikke å være bedre enn folk var da(tvert imot egentlig mtp XeqtR og slicky feks. spiller de beste enda 1.6?). Taktisk har ting garantert utvikla seg evig, men det vet jeg fint lite om. Profilen(somberlain) ligger på clanbase enda hvis man søker, eneste norske med det nicket.
 19. Bmw 745 har nær tatt livet av meg, smått absurd å få rompemassasje av setet når man kjører i 245. Sitter aldri mer på der :s
 20. Nice, action på allmaps somber
 21. Sverger at Ts oppgave er å hindre at gislene blir reddet ELLER drepe alle CT ? At du har misforstått oppdraget gjør ikke meg dårlig. Frustrasjonen med spawncampere(gjerne med awp) er mer at de er kjedelige å spille med og mot. Derfor quiter jeg etter 5 runder og spør her om faktisk er en trend at det suger på dagtid og er moro seinere på kvelden når du har lagt deg. Spiller cs fordi det er gøy, ikke for å unngå å dø for å maksimere kpd. Kph>kpd lett!Hyggelig at jeg har NULL peiling, det gjør det vel bare mye lettere for deg å ta meg når vi spiller.
×
×
 • Create New...