Jump to content
Battlefield.no

torres

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  6,867
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by torres

 1. Jada, er enda folk som spiller, men merker godt at det er langt fra det det en gang var. Jeg er enig i at starcraft er for krevende for casual gamers. En feil har du tapt, kun en vinner og ikke så morsomt å spille med venner med mindre skill-nivået er svært nært, de aller fleste aksepterer ikke å tape en masse games før de kommer opp på et greit nivå, dessverre.
 2. Sett litt på turneringer i det siste, trist scenen har dødt ut i så stor grad som den har. Begynner å minne litt om bw utenfor korea før i tiden. Sc2 er enda langt større enn bw var i vesten, men kan se for meg at det er rundt det sc2 kommer til å ende opp som i framtiden.
 3. Heter noen straight up Kåre Krigsmaskin nå da? For han derre Kåre Krigsforbryter kom jo i sånn 2009 eller noe, veldig åpenbart ikke legenden fra 06-07!
 4. herrejesus er folk enda innpå CSS?? Vurderer å installere nå az
 5. rebuy-knappen gjør jo nesten jobben til buyscripts anyways, for ikke å glemme freezetime på sånn 8-15 sek som regel. Man blir greit rask på å kjøpe ting i cs om man spiller det mye
 6. Hva var det targa gjorde?
 7. Ty boys. Prøvd å sjekke litt rundt på TL, ser at det enda skjer mye der men har inntrykk av at foreigner-scenen kanskje har sett litt decline i antall aktive? Er ihvertfall veldig spent på hvordan spillet føles, håper det enda er gøy iaff! Fakk az, vært 1år+ uten noen som helst gaming og når man ser sc2 igjen da merker man hvor mye man savner å spille slike type spill altså
 8. Er det slik at alle spiller HotS nå? Tenker å få spillt litt igjen, hvor store forandringer er det som er ute å går ift gameplay og matchups? BTW er snillg enda her?
 9. torres

  Amway

  Vel, med "scam" mener jeg du referer til at de som selger produktene blir lurt? Eller tenker du produktene? De selger jo et "legit" produkt i form av at det ikke er noe så latterlig som vann-rensing eller noe slikt, men produktene er seff elendig (tenk helsekost-produkter o.l). Men, det er jo multi level marketing så selvom det ikke er fullstendig pyramidespill så er det ikke store penger for deg å tjene. Men siden produktet er "sustainable" er det ikke noe du nødvendigvis går i stort tap, alt etter innsatsen du legger inn - Men for å si det slikt, jeg hadde aldri joina det der
 10. Klarer ikke le. Virker som et ganske fornuftig trekk mtp at hu probably ikke akkurat drar teh cawk all day err day. Syns også hun virker fornuftig i videoen.
 11. torres

  So long

  nei plz du tilførte så mye positivt til forumet omfg
 12. jævla militærpress, knekker jo nesten ryggen når man prøver å få sistereppen opp
 13. Det var en gang en stor meksikaner med abnorme baller som ikke likte Mariell. Han var rett og slett en slapp kar med navnet Taco Tortilla Jalapeño. Mariell derimot likte Boller_brus og Vafflus sine enormt saftige glasurtoppede penismarshmallows bedre. Men da meksikaneren skulle til å vise sin lille, hjemmelagde eplekake til sin spillavhengige støttekontakt, ble det rabalder. Eplekaken var nemlig ekstremt tørr og smakte litt fotsopp. Hvor er tortillasen? Den var dypt begravet i qeds store, maskuline armer. Han ville ha tortilla med syltetøy og brunost, men ost dør fort. Da meksikaneren møtte nightzirch på yogakurs iført trange rosa ørevarmere, måtte meksikaneren gråte i fosterstilling. Det minnet han om en frustrert og gammel frue ved navnet Line. En gang måtte Line redde livet til meksikaneren, da det ut fra intet, datt ned en kjempe diger pakke med isbergsalat fra en UFO. Salaten begynte å råtne med engang fordi at Kåre Conradi hadde brukt sin råtne tampong til og gjøre rent der sola aldri skinner. Kåre Krigsforbryter kom med en veldig stor bil som han hadde pimpa noe, men siden Kåre var en shemale
 14. Dette hørtes jo helt rått ut. Nesten så man blir fristet til å begynne å se på igjen!
 15. skal sies at jeg gama på en 17" 25ms lcd skjerm helt fram til 2010, og jeg syns det var helt allright. Alle jeg kjente lo seff av skjermen min, men når jeg switcha merka jeg ikke annet enn at det var greit med en større skjerm til filmer o.l - med det sagt ville det jo vært et helvete å gå tilbake nå som jeg er vant til 23"
 16. Foreslår at bf.no banner jondudd og eventuelt alle nye kontoer han kommer ned. Så får han ihvertfall rett i noen av påstandene sine. Ikke som om noen andre på forumet bryr seg, utenom kanskje scenest. Kan likegreit banne han og?
 17. tråden er jo seff fette useless og kun retarded trolling av jondudd, men prinsipielt sett er jeg enig med lore.
 18. nice, bare å zerg igjen å ødelegge da
 19. yo litt gammel tråd men anbefaler da altså Audio-Technica ATH-M50. Koster jo en del, men det er sinnsykt bra, bedre enn f.eks beats og en del billigere. Mest bang for the buck etc
 20. Så hvorfor begynner du å quote meg om du begynner med random rambling som ikke har noe med det jeg skriver å gjøre? På dette forumet, ja på de aller fleste forum - hell, tilogmed i normale samtaler IRL, så bryter man ikke inn i en samtale med noe som er beside the point. Det heter faktisk folkeskikk jondudd.
 21. Føler arex er makin a point her. Er jo tristere å tenke på alle drapene som ikke blir oppklart fordi politiet legger betydelig mindre ressurser inn i saker hvor det ikke er en relativt attraktiv ung blond jente som er blitt drept (ergo mer mediahelvete)
×
×
 • Create New...