Jump to content
Battlefield.no

CampyCamper

Supermedlem
 • Content Count

  2,317
 • Joined

 • Days Won

  3

Everything posted by CampyCamper

 1. bare å le av dette mølet. blir ikke kjøp her iaff
 2. http://www.jonathancresswell.co.uk/2013/03/review-simcity/
 3. Spillet ligger an til å bli et av de lavest ratede produktene på amazon.com noensinne. Amazon har også midlertidig stoppet salg av spillet pga alle problemene med serverne.
 4. Hvis du bare skal ett kort, kjøp 690. Det yter bedre enn ett Titan. Hvis du planlegger å ha flere kort, sats mot 2x Titan. To Titan slår i mange tester både to og tre 690 kort i SLI pga måten SLI scaler dårligere og dårligere for hver ekstra kjerne man legger til.
 5. Pluss at det er helt sinnsykt fordummet.
 6. hvis den måtte koste så mye hadde de heller latt være.
 7. playstation 3 var dritbra sett bort ifra utviklerverktøyene, noe som det virker som blir mye bedre på ps4. det kommer nok mange bra spill til konsollen og jeg regner med de selger veldig mange eksemplar. håper dog at prisen @release holder seg under 4k
 8. jeg er også best i verden. BiV represent!
 9. Poenget mitt er at det er så Få av oss som bryr oss om slike ting, hvor mange wona'er er det i verden? Du må også huske at spillere som oss sannsynligvis kommer til å kjøpe spilla uansett fordi vi er så kåte på noe nytt som KAN være bedre enn det som var før. Dette utnytter utgiverne også.
 10. det finnes ikke sjans i havet at vi får et battlefield spill med de features som vi gamle pc spillere vil ha. det er rett og slett for få som bryr seg om å ha det, og det er akkurat like mye penger å tjene på å gi ut spill uten dem.
 11. klarer ikke å skjønne hva de skulle tjene på det.
 12. Mange av de som var på det forrige bf3 landslaget representerer det beste norge kan tilby av bf3 spillere, og veldig mange av de er ikke med nå.
 13. hadde vært interessant å se den ene posten bare!
 14. Det sterny skriver stemmer, og med tanke på hvor liten interesse det er for bf3 i norge atm, spesielt blant de beste spillerne, så kan det ikke ha vært særlig vanskelig å bli valgt som team captain for norge
 15. Bohemia Interactive - We love you !!
 16. Det er sikkert mange som jukser i bf3 akkurat som i andre spill, men bf3 er ikke typen spill man enkelt merker om man spiller mot noen som har wh eller ikke. det finnes tross alt spotting og det er tusenvis av tilfeldigheter som kan føre til at X spiller visste hvor du var/var heldig og kom bak deg. Jeg har sikkert spilt mot tusenvis av cheatere i bf3 uten å ha merket noe til dem, for de fleste som gjør det prøver ikke å gjøre det åpenlyst og siden de er dårlige spillere i utgangspunktet så har de liten innvirkning på spillet selv med juks. En middels god spiller som faktisk vet hvordan å spille vil ha mye større innvirkning på runden enn en dårlig spiller som cheater. Siden det da er tilnærmet umulig å hverken merke eller bevise at disse jukser velger jeg å ikke bry meg. Det betyr ikke at jeg synes det er greit at de jukser, men ignorance is bliss og hvorfor skal jeg irritere nyttesløst over at det sikkert er noen av de 64 folka på denne serveren som jukser? Unntaket er selvsagt de som bare kommer inn og dreper alle fra andre siden av mappet/oneshotter alle. Men de er jo ikke akkurat vanskelig å banne heller.
 17. http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=660227 http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=746643 http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=744179 grafikk? kommer an på hvor mye penger du vil bruke. 7950 boost 7970 7970 GHz GTX680
 18. bedre enn at skjermen henger 2 sekunder etter bevegelsene du gjør med musa
×
×
 • Create New...