Jump to content
Battlefield.no

ChrisMartin

Supermedlem
 • Content Count

  1,470
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ChrisMartin

 • Rank
  [xo]-klan
 • Birthday 08/08/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kristiansand
 • Interests
  Ting og tang, ditt og datt
 1. endelig tid for en runde før madamen kommer hjem... Men neida... *sukk*
 2. Samme her. Skjer oftere etter jeg la inn Nvidia 285.79 beta
 3. ehhhh... Jeg har en gammal MX518 og den funger fint med knive og kaste Nade med. Hoppe mellom seter i kjøretøy, velge våpen... etc Og alt gjør jeg i settings inne i BF3 Kunne ikke gjøre det i Beta, men det ble jo kjent at det var et issue.
 4. Det triste er jo at det er utrolig lett å TK. Bare du står i fartsrettningen på en bil som starter opp (uten at du vil inn), så gir du fører TK. Så det blir vanskelig å stå bak vogna å reppe. Og det at du kan kjøre et kjøretøy, hoppe ut i fart, og la kjøretøyet rulle over lagspillere. Man får ikke TK på sitt rulleblad for det. Det nytter heller ikke å holde inne "entrings" knappen, siden du må "se" på kjøretøyet som du skal inn i (eller unngå å bli overkjørt av) Og folk løper jo rundt som idioter!!! Skulle ønske at gamet utvidet "suicide" argumentet til slike som løper ut foran kjøretøy...
 5. Spesielt bra er at ting sladder når du for eks. kjørere nedoverbakke, full gass (uten boost) og svinger hardt.. men at en jeep klarte å presse stridsvogna mi av veien her om dagen, var jeg mindre fornøyd med....
 6. Support har samme syndromet som Recon har, nemlig at de kan bruke sitt primær våpen like effektivt i nærstrid som Assult og Enginer klassen. Må jo si jeg gliser godt når jeg ser MG med rødpunktsikte og vertikalt håndtak foran. Kunne til nød vært praktisk mulig med noe så smått som MiniMi (5.56cal), men alt annet blir for dumt. De kan godt bli mer treffsikre, men da skal det ta et sekund eller to for dem å skyte hvis de ikke har ligget i siktemidlene i 5 sekunder før skuddet trekkes av. Og øyeblikk-skuddet (går fra våpen nede til opp i siktemidlene) bør alltid ha større spreding enn målretta skudd (er i siktemidlene allerede). Dette gjelder alle klasser, egentlig. Det at folk spretter sideveis i skuddøyeblikket burde også ha sine kraftige penelties.
 7. 3D spottinga er helt hinsides. Jeg "ser" hvor andre på laget er uansett hvor på kartet de er, samt flagga. Helt urealistisk. Line of sight hadde vært bedre. Disse meldingene som kommer på radio. Spott meg her, og Spott meg der. Klart at andre blir spottet, med gud hjelpe meg!! Min squad trenger ikke å vite hvem andre spotter på andre siden av kartet! Spotting skulle vært lettere å detektere, nå sliter jeg max med å få "lock" på spottingen. Virker som knappen ikke virker? (har flyttet den fra Q til E, og flyttet E til noe annet) Helt enig med Avean om sniper og det å måtte ligge ned og vente til målet kom inn i skudd sektor. Ikke løpe inn og ut av ildlinjen for å gi et headshot her og der. Kartet er noe jævla rot. Skulle vært mulig å bestemme om du vil det skal rotere eller ha fast retning mot Nord. Og savner det å ha stor kart oppe der man kan finne ut hvilken spiller er hvor på banen. Som admin er det greit å vite hvem av dem på eget lag som kuker seg opp i andre laget sin MAIN og driver å raper.
 8. Selvsagt må jo knappen ha en funksjon, ellers er jeg enig om at den kan fjernes. Men vi er vel ikke så usikker på oss selv er inne at vi må ha som mål å få flest mulige "likes" på posten vi skriver? Vi har "Report" for poster som er upassende for forumet. Dropp det, mener nå jeg.
 9. Jepp!! Nettopp. "Kråke!" Det fjærkreket kan vente seg en travel helg.
 10. Når jeg trykker "Like This" får jeg følgende: "An error occurred You have reached your quota of positive votes for the day" Har fått den mld fra 1. gang jeg trykka på knappen.
 11. Tips: La det komme klart frem i tittel og/eller info om serveren, slik at spilleren vet at game-mode endres underveis. Men ja, åpen for litt annet fra tid til annen.
 12. Faktisk enig. Ban hele Platoon'en. Vi hadde lignende masse-ban i BF2 dagene også, husker jeg. Så får vi heller ta enkelt individene som har forvillet seg inn til ulvene, men kommet ut av det med rent rulleblad (les: ikke blitt mistenkt for cheat), så kan vi heller ta adm-jobben med å unban en og en.
 13. Hvorfor er jeg ikke overrasket en plass? Er tydelig at noen i dette samfunnet trenger ekstra god oppfølging mtp hvordan oppføre seg mot andre mennesker. men men... Det finnes en fetish for oss all...
×
×
 • Create New...