SerpenS

Battlefield.no Veteran
 • Content count

  1,958
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

SerpenS last won the day on June 16 2017

SerpenS had the most liked content!

Community Reputation

46 Excellent

About SerpenS

 • Rank
  Løytnant

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sandnes

Recent Profile Visitors

1,385 profile views
 1. Spill for resten av 2018 og 2019

  Expansion til Witcher - bør bli bra. Bah - så var det kun en gwent basert sak.
 2. Spill for resten av 2018 og 2019

  World of Tanks - nytt nok for meg
 3. Er det noe liv her?

  huff nei - vi som fortsatt er igjen her tåler ikke lys.
 4. Ori and the will og the wisps

  normalt er det litt utenfor for min del også, men jeg likte Ori and the lind forest veldig godt. Skal garantert kjøpe denne også (hvis jeg husker).
 5. Rising Storm 2: Vietnam

  skal testes
 6. Pratetråden

  må være forsiktig med å si "dverg" - masse drama da noen sa det (til henne) for et par år sida. dverg går vel snart inn i samme kategori som homse, sigøyner, neger, osv.
 7. World of Tanks

  synes World of Tanks har blitt ganske bra - bedre enn det var - og spiller litt. Er jo gratis å prøve så det er bare å se hvordan det har blitt nå. Svensketanks er tilgjengelig
 8. Oppgradering av CPU, GPU ... noe vits?

  har ikke oppdatert kunnskapen så mye de siste månedene - det var spørsmål omkring ytelsesreduksjon i Dx12. Et kort til denne prisen bør være noenlunde "future proof" - og jeg vurderte at GTX 1080 ikke var det. God nok ytelse i dagens spill har du tydeligvis uansett - spiller du i 1080p ?
 9. Evaluering av bilder :-)

  Jeg snakker endel foto med en kollega som har holdt på i mange år og er dyktig. jeg tror han ville kommentert slik: Ta mange bilder - de fleste blir bedre med erfaring Fokuser - det er lettere å bli god i en sjanger enn å være god i alt: portrett, makro, dyr/planter, landskap, interiør, etc. Det er lettere å ta bilder for en begrenset gruppe enn for alle: Hvis du vet at bildene er for rollespill nerder, treningsfreaks, familien el. så blir det lettere. Få inspirasjon. ex.: http://www.500pix.com/ og se etter populære bilder i din sjanger. Bruk fotoredigeringssoftware som gimp eller Photoshop. – for eksempel kunne tistelen (eller hva blomsten heter) til høyre for Dagpåfugløye sommerfuglen vært fjernet, detaljer mot kantene som ikke er viktige på fingeren med larven kunne vært blurred, det samme med detaljer mot kanten i bilden med sveising. Utstyr - tror disse bildene viser at det ofte ikke er det viktigste - så fremt du kan fokusere på en sjanger og ikke skal ta fuglebilder eller sport elns. så trenger du ikke så mye. "Trene" kan man vel gjøre uansett
 10. BBC Planet Earth 2

  godt tips - takk
 11. Ny mobil

  byttet til Cat s40 tidligere i år og ga jobbtelefonen til madammen. Min virker enda og gjør alt jeg trenger i en telefon. Min mobil er sterkere enn din !
 12. Pratetråden

  Jeg synes denne overskriften, bildet og vinklingen er noe av det beste jeg har sett fra Economist. Nå som Trump har vunnet passer det veldig bra å ta den fram.
 13. Ny spillemaskin...

  "Velger denne siden jeg har lyst på god flyt fremfor høyoppløselig grafikk" - med ditt budsjett burde du ha råd til begge deler ? for del ville jeg aldri gått for kun 1080 punkter i høyden på en moderne skjerm.
 14. The Witcher 3: Wild Hunt

  Eredin ? Har spilt med en sign-wolf School type og en fast attack-cat shool type - av en eller annen grunn var det ikke i den kampen jeg hadde problemer. Det går vel an å midlertidig senke vanskeligshetsnivået hvis du må feige ut :-)