• Vi byr på enda flere servere


  Eragon

  (Battlefield.no)  Col.Jensen & Co innfrir med enda flere servere. Vel møtt!  Som dere sikkert allerede er klar over har Battlefield.no en haug med Battlefield 3-servere. For at vi skal kunne tilby attraktive servere til dere er vi avhengig av tilbakemeldinger og ønsker. Dette kan dere gjøre via forumet vårt eller en PM til Col. Jensen. Du kan også skrive tilbakemelding direkte i dette kommentarfeltet. Dine tilbakemeldinger gjør at vi kan oppretteholde den gode kvaliteten på serverne våre.

   

   

   

  Vi hører på deres ønsker

  Som et resultat av tilbakemelding fra dere har vi nå satt opp tre varierte nye servere - noe for enhver smak med andre ord.

  Team Deathmatch, Squad Rush?

  Usikker på hva Team Deathmatch og Squad Rush går ut på? Førstnevnte er enkelt og greit to lag som fører strid mot hverandre, her har man ikke noen punkter på kartet man slåss om - kun mot det andre laget. Modusen har ikke vært brukt i et Battlefield-spill siden Battlefield 1942.

  Squad Rush gjorde sitt inntog i Battlefield: Bad Company 2. Squad Rush er en nedskalert versjon av spillmodusen Rush og utspilles ved at to geværlag (squads) spiller mot hverandre som om man spiller Rush. Få spillere, med lagspill i fokus.

  Battlefield 3 utvikles av DICE og kom til PC, PS3 og Xbox 360 27. oktober.

  Ps. arkiv nyhet Dato stemmer ikke!

  Edited by Eragon  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now


 • Forum Statistics

  91,202
  Total Topics
  1,885,077
  Total Posts