Jump to content
Battlefield.no
 • Sign in to follow this  

  Vi ønsker deg en god jul med Battlefield 1


  cri74

  (Battlefield.no): Merkelig nok faller julaften på en lørdag dette året og det betyr at du kanskje ikke har startet med juleferien enda, men her i Battlefield.no har vi tyvstartet og gir deg sjansen til å vinne en Battlefield 1 ULTIMATE EDITION. Du kan legge inn flere bidrag som øker sjansen din i den tilfeldige trekningen, og du har tiden frem til selve julaften på å være med. Ikke nok med det, DICE gir deg et spekket juleprogram i spillet også.

   

   

   

  VINN BATTLEFIELD 1 - ULTIMATE EDITION

  Alt du trenger å gjøre er å like siden vår på Facebook, like og dele innlegget og kommentere med navnet på noen du ønsker å spille sammen med. Det kan være en kompis eller en hel vennegjeng. Jo flere kommentarer du legger igjen med nye og unike navn, jo flere sjanser har du til å vinne. Vi sender deg en Origin kode for å låse opp Battlefield 1 ULTIMATE EDITION første juledag og du kan starte spillingen tidlig på morgenen 25. desember og kose deg gløgg ihjel denne romjulen. Premien er sponset av DICE EA. GOD JUL fra oss i Battlefield.no!!

  Hvis du allerede har Battlefield 1 installert, eller blir den heldige vinneren av vår trekning, kan du forvente deg nye ting i spillet. Et nytt spillmodus til War Pigeons er allerede lansert. I "Blind Delivery" spiller du denne spillmodusen med kun pistoler og eksplosiver. Hvis du logger inn og spiller etter 22. desember får du den ikoniske dog taggen "Holiday Truce". Forvent deg også ny maling til tanks og kjøretøy. Lille julaften og frem til 29. desember får alle spillere en gratis Battlepack, mens premium spillere får to ekstra Superior Battlepacks. Les mer om julefeiringen her.

   

  Battlefield.no Facebook | Battlefield.no YouTube | Battlefield.no Steamgruppe

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  Loading...

 • Forum Statistics

  91,289
  Total Topics
  1,885,276
  Total Posts
×
×
 • Create New...