Jump to content
Battlefield.no
 • Sign in to follow this  

  Twitch begynner med spillsalg neste uke?


  cri74

  (Battlefield.no):  Spill og streaming er populært. En av de største kanalene for strømming av spill vil snart begynne med salg av PC spill og annet spillrelatert innhold. Nøyaktig dato er enda en hemmelighet, men selskapet annonserte sist måned at de vil utvide med spillsalg. Twitch er allerede en av de største stedene for spill og engasjerer fans fra hele verden. De mest populære har tusenvis av seere og det er kanskje ikke en overraskelse at Amazon, som eier Twitch, ser muligheten ved å bruke denne plattformen til salg av PC spill

   

   

  Spillsalg på Twitch

  Å kjøpe spill på Twitch blir ikke helt den samme prosedyren som de tradisjonelle butikkene. Twitch legger til en gulerot slik at du skal kjøpe fra deres spillbutikk. Som kunde får du en gratis Twitch Crate som inneholder forskjellige godbiter som for eksempel emotes, chat badges og Bits for Cheering (som ellers koster penger å skaffe seg).

  På lansering vil Twitch tilby over 50 spilltitler som inkluderer: Ubisoft’s For Honor and Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands; Telltale Games’ The Walking Dead and Minecraft: Story Mode; Hi-Rez Studios’ SMITE and Paladins; Paradox Interactive’s Tyranny; Trion Worlds’ Atlas Reactor; Double Fine Productions’ Broken Age and Psychonauts; Campo Santo’s Firewatch; Jackbox Games’ Jackbox Party Pack 3; and Digital Extremes’ Warframe.

  Twitch partnere (vanlige spillere som er i partnerprogram) vil tjene 5 prosent av salg som foregår på deres kanal, sier Twitch. Spillutgivere får 70 prosent av fortjenesten av spillsalg på Twitch. Spillrelatert innhold vil spillerne ta seg av og de som strømmer innhold på Twitch bilr på en måte selgerne og markedsførere av innholdet som blir solgt.

  At noen spillere, og de som strømmer spill til Twitch og YouTube, tjener penger på spill er ikke noe nytt. Men at Twitch gir spillere en enklere måte å tjene penger direkte på spillsalg kan forandre både innhold på Twitch kanalene og markedet. Fans vil sannsynligvis gjennomskue hvis kanaler anbefaler spill fordi det er penger å tjene, enn hvis anbefalingen om å kjøpe spill kommer fra interesse for spillet, og fordi spillet virkelig er bra. Som Twitch partner kan valget om hvilke spill kanalen skal vise falle på hvor mye de kan tjene på spillsalg og relatert innhold.

  Twitch har over 9 millioner brukere daglig som inkluderer omkring 2 millioner spillere som strømmer innhold på sine kanaler. Du kan lese mer om hvordan tjenesten skal fungere her.. Spillsalget på Twitch vil foregå på en egen skrivebordsapp.

  Hva synes du om å kjøpe spill på Twitch?

   

   

  Battlefield.no Facebook | Battlefield.no YouTube | Battlefield.no Steamgruppe

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  Så man kjøper det på Twitch sin side og får tilgang til spillene på den samme siden?
  Eller er det en egen Twitch app(noe ala GOG sin) som man kjører ting fra?

  Aldri brydd meg om Twitch-greiene så vet ikke så mye om det :p

  "Som kunde får du en gratis Twitch Crate som inneholder forskjellige godbiter som for eksempel emotes, chat badges og Bits for Cheering"
  Grunn nok til å la vær å kjøpe imo.

  Sikkert et bra alternativ for mange men foretrekker Steam :)

   

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites


  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  Loading...

 • Forum Statistics

  91,289
  Total Topics
  1,885,276
  Total Posts
×
×
 • Create New...