Jump to content
Battlefield.no
 • Sign in to follow this  

  They Shall Not Pass - Ute nå!


  cri74

  (Battlefield.no):  I denne pakken blir den franske arme med i krigen. På "hjemmebane" kommer det fire nye kart, et nytt spillmodus, nye Behemoths, en ny spillerklasse og nye våpen. Som vanlig vi premium få et lite forsprang, mens alle andre må vente. They Shall Not Pass er den andre utvidelsen til spillet, etter Giants Shadow, og slipper inn den franske arme i krigen. På fransk slagmark får vi fire nye kart: Verdun Heights, Fort Vaux, Soissons og Rupture. They Shall Not Pass er ute nå og tilgjengelig på alle plattformer via Origin.

   

   

   

  They Shall Not Pass

  På fransk slagmark får vi fire nye kart: Verdun Heights byr på strid i det styrkene avanserer på den massive Verdun festningen. Fort Vaux byr på nærkamp inne i fortet med en labyrint av ganger og rom. Soissons er en av de største slagene med tanks i første verdenskrig, og den franske arme har med seg Saint Chamond tanks. Rupture tar for seg vrakdeler og slagmark etter kampene på Soissons.

  Sammen med kartene kommer to nye Behemoths, kraftige krigsmaskiner som er bygget inn i spillet for å forsøke å balansere spillet hvis et lag leder med for mange tickets. Vi får også en ny elite-klasse, Trench Raider og et nytt stasjonært våpen, Howitzer. Du kan lese mer om They Shall Not Pass her

   

  Battlefield.no Facebook | Battlefield.no YouTube | Battlefield.no Steamgruppe

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now

 • Forum Statistics

  91,195
  Total Topics
  1,883,582
  Total Posts
×
×
 • Create New...