Jump to content
Battlefield.no
 • Sign in to follow this  

  They Shall Not Pass


  cri74

  (Battlefield.no): Ventetiden begynner å bli kortere hvis du venter på mer innhold i Battlefield 1. I dag lettet DICE på sløret og forteller om førstkommende utvidelsespakke, They Shall Not Pass. I denne pakken, som du kan laste ned i marsmåned, blir den franske arme med i krigen. På "hjemmebane" kommer det fire nye kart, et nytt spillmodus, nye Behemoths, en ny spillerklasse og våpen. Som vanlig vi premium få et lite forsprang, mens alle andre må vente.

   

   

   

  They Shall Not Pass

  I dag annonserte DICE nyheter om den nye nedlastbare utvidelsen til Battlefield 1. They Shall Not Pass er den andre utvidelsen til spillet, etter Giants Shadow, og slipper inn den franske arme i krigen. På fransk slagmark får vi fire nye kart: Verdun Heights byr på strid i det styrkene avanserer på den massive Verdun festningen. Fort Vaux byr på nærkamp inne i fortet med en labyrint av ganger og rom. Soissons er en av de største slagene med tanks i første verdenskrig, og den franske arme har med seg Saint Chamond tanks. Rupture tar for seg vrakdeler og slagmark etter kampene på Soissons.

  Sammen med kartene kommer to nye Behemoths, kraftige krigsmaskiner som er bygget inn i spillet for å forsøke å balansere spillet hvis en side leder med for mange tickets. Vi får også en ny elite-klasse, Trench Raider og et nytt stasjonært våpen, Howitzer. Du kan lese mer om They Shall Not Pass i linken over. Det forventes en ny annonseringsvideo i løpet av februar.

  Hvis du ikke var heldig nok til å vinne Battlefield.no trekningen av en Battlefield 1 Ultimate Edition har du sjansen til å skaffe deg Battlefield 1 på tilbud via Origin. Akkurat nå koster spillet 299 norske kroner, mens Ultimate Edition koster 846 norske kroner.

   

  Battlefield.no Facebook | Battlefield.no YouTube | Battlefield.no Steamgruppe

  Edited by cri74

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  Loading...

 • Forum Statistics

  91,289
  Total Topics
  1,885,276
  Total Posts
×
×
 • Create New...