Jump to content
Battlefield.no
 • Sign in to follow this  

  Star Wars: Battlefront 2


  cri74

  (Battlefield.no): Battlefront 2 kommer 17. november og kan spilles allerede 9. november hvis du har EA Access eller Origin Access, dette bekrefter den offisielle nettsiden for det nye Star Wars spillet. Battlefront 2 blir utviklet av DICE og Electronic Arts og er etterfølgeren av Battlefront som ble lansert i november 2015. Den originale serien av Battlefront spill ble først sluppet av Lucas Arts i 2004. Battlefront 2 kommer med både enspiller og flerspiller, som inkluderer kjente karakterer fra hele Star Wars universet.

   

   

   

  Introduserer enspiller kampanje

  Star Wars: Battlefront 2 introduserer enspiller med en historie som strekker seg over 30 år og tar plass mellom filmene Return of the Jedi og The Force Awakens. I Battlefront 2 spiller du som Iden Versio, lederen for imperiets elite-kampstyrke, Inferno Squad. Etter at Iden ser ødeleggelsen av den andre Døds-stjernen følger vi Iden på en reise med hevn, bedrag og kamper som setter Versio i direkte kontakt med flere av de kjente karakterene i Star Wars universet. Iden Versio sverger til imperiets ideologi og keiseren. I løpet av spillet ønsker utviklerne at spillet og historien skal utforske hvorfor Iden ser verden som hun gjør og motivet for troen hun har på imperiet.

   

  Ny flerspiller

  Da utviklerne besøkte Star Wars 40-års feiringen i Orlando denne helgen fortalte de om spillet. Battlefront 2 får en kjent flerspiller med 40 spillere, nye spillmodus og kart som spenner over flere Star Wars epoker. Progresjonen som spillerne får i multiplayer ser ut til å få en god overhaling. Soldater, helter og kjøretøy kan oppgraderes og spillerne kan sette sin egen stil på flere deler av spillet. Du kan selv høre hva DICE har å si om spillet i videoen under (vi har spolt frem til det essensielle - BATTLEFRONT 2). 

  DICE/EA forteller at denne gangen skal Battlefront ha nok å gjøre fra dag 1 og at spillkarakteren din får en karriere å rette seg innunder. Vi kan forvente å høre mer om flerspiller og detaljer om spillet under E3 messen i sommer. Utfordringen for Battlefront 2 blir å holde på spillerne etter at glansen fra Star Wars har lagt seg. Battlefront (1) som kom nesten nøyaktig 2 år før Battlefront 2 lanseres mistet spillere ganske rakst og spillerbasen er veldig liten, sammenlignet med salgstallene som visstnok var omkring 14 millioner solgte spill. Kritikken fra spillerne var at Battlefront 1 var for simpelt og at spillet ble kjedelig i lengden.

   

   

  Battlefield.no Facebook | Battlefield.no YouTube | Battlefield.no Steamgruppe

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now

 • Forum Statistics

  91,195
  Total Topics
  1,883,582
  Total Posts
×
×
 • Create New...