Jump to content
Battlefield.no
 • Sign in to follow this  

  Spill Battlefield 1 gratis


  cri74

  (Battlefield.no): Om du ikke har prøvd Battlefield 1 enda eller har lyst til å invitere en venn å spille med. Denne helgen kan dere prøvespille Battlefield 1. Fra og med 3. mars blir Battlefield 1 prøveversjonen tilgjengelig på Origin. Dette er en fin mulighet til å prøvespille det kritikerroste Battlefield spillet og se med dine egne øyne hvordan krigføringen i første verdenskrig utspiller seg på slagmarken. Spillet er nylig oppdatert og venter på den første utvidelsen som kommer i mars måned. 

   

   

   

  De neste tre utvidelsene har fått navn

  Battlefield 1 prøveversjonen blir tilgjengelig 3. mars via Origin og du får 10 timer helt gratis. Dette er en fin mulighet å prøve det oppdaterte spillet uten kostnad. I prøveversjonen får du 4 flerspillermodus på 5 forskjellige kart og de to første "War Stories" fra enspillermodus. Senere i mars måned kommer utvidelsen They Shall Not Pass, som introduserer den franske armeen til Battlefield 1. Velger du å kjøpe spille vil progresjonen du har gjort i prøveversjonen bli overført.

  De neste utvidelsene har fått navnet Name of the Tsar. Som medlem i den russiske hær får spillere ta del i 4 nye kart i snødekte raviner i fjellet og skjærgården (sannsynligvis Østersjøen). Turning Tides gir spillerne krig på sjøen med raid på Zeebrugge i Belgia og angrepet på Gallipoli i Tyrkia. Det er lite konkret informasjon om den siste utvidelsen som har fått navnet Apocalypse. De siste tre utvidelsene har foreløping ingen lanseringsdato.

   

   

  Battlefield.no Facebook | Battlefield.no YouTube | Battlefield.no Steamgruppe

  Edited by cri74

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  Loading...

 • Forum Statistics

  91,289
  Total Topics
  1,885,276
  Total Posts
×
×
 • Create New...