• Sign in to follow this  
  Followers 0

  Spill Battlefield 1 gratis


  cri74

  (Battlefield.no): Om du ikke har prøvd Battlefield 1 enda eller har lyst til å invitere en venn å spille med. Denne helgen kan dere prøvespille Battlefield 1. Fra og med 3. mars blir Battlefield 1 prøveversjonen tilgjengelig på Origin. Dette er en fin mulighet til å prøvespille det kritikerroste Battlefield spillet og se med dine egne øyne hvordan krigføringen i første verdenskrig utspiller seg på slagmarken. Spillet er nylig oppdatert og venter på den første utvidelsen som kommer i mars måned. 

   

   

   

  De neste tre utvidelsene har fått navn

  Battlefield 1 prøveversjonen blir tilgjengelig 3. mars via Origin og du får 10 timer helt gratis. Dette er en fin mulighet å prøve det oppdaterte spillet uten kostnad. I prøveversjonen får du 4 flerspillermodus på 5 forskjellige kart og de to første "War Stories" fra enspillermodus. Senere i mars måned kommer utvidelsen They Shall Not Pass, som introduserer den franske armeen til Battlefield 1. Velger du å kjøpe spille vil progresjonen du har gjort i prøveversjonen bli overført.

  De neste utvidelsene har fått navnet Name of the Tsar. Som medlem i den russiske hær får spillere ta del i 4 nye kart i snødekte raviner i fjellet og skjærgården (sannsynligvis Østersjøen). Turning Tides gir spillerne krig på sjøen med raid på Zeebrugge i Belgia og angrepet på Gallipoli i Tyrkia. Det er lite konkret informasjon om den siste utvidelsen som har fått navnet Apocalypse. De siste tre utvidelsene har foreløping ingen lanseringsdato.

   

   

  Battlefield.no Facebook | Battlefield.no YouTube | Battlefield.no Steamgruppe

  Edited by cri74  Sign in to follow this  
  Followers 0


  User Feedback


  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!


  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.


  Sign In Now

 • Forum Statistics

  91,179
  Total Topics
  1,884,795
  Total Posts