• Sign in to follow this  

  Spill Battlefield 1 gratis


  cri74

  (Battlefield.no): Om du ikke har prøvd Battlefield 1 enda eller har lyst til å invitere en venn å spille med. Denne helgen kan dere prøvespille Battlefield 1. Fra og med 3. mars blir Battlefield 1 prøveversjonen tilgjengelig på Origin. Dette er en fin mulighet til å prøvespille det kritikerroste Battlefield spillet og se med dine egne øyne hvordan krigføringen i første verdenskrig utspiller seg på slagmarken. Spillet er nylig oppdatert og venter på den første utvidelsen som kommer i mars måned. 

   

   

   

  De neste tre utvidelsene har fått navn

  Battlefield 1 prøveversjonen blir tilgjengelig 3. mars via Origin og du får 10 timer helt gratis. Dette er en fin mulighet å prøve det oppdaterte spillet uten kostnad. I prøveversjonen får du 4 flerspillermodus på 5 forskjellige kart og de to første "War Stories" fra enspillermodus. Senere i mars måned kommer utvidelsen They Shall Not Pass, som introduserer den franske armeen til Battlefield 1. Velger du å kjøpe spille vil progresjonen du har gjort i prøveversjonen bli overført.

  De neste utvidelsene har fått navnet Name of the Tsar. Som medlem i den russiske hær får spillere ta del i 4 nye kart i snødekte raviner i fjellet og skjærgården (sannsynligvis Østersjøen). Turning Tides gir spillerne krig på sjøen med raid på Zeebrugge i Belgia og angrepet på Gallipoli i Tyrkia. Det er lite konkret informasjon om den siste utvidelsen som har fått navnet Apocalypse. De siste tre utvidelsene har foreløping ingen lanseringsdato.

   

   

  Battlefield.no Facebook | Battlefield.no YouTube | Battlefield.no Steamgruppe

  Edited by cri74

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now


 • Forum Statistics

  91,202
  Total Topics
  1,885,077
  Total Posts