Jump to content
Battlefield.no
 • Sign in to follow this  

  Se en time med Mass Effect Andromeda


  cri74

  (Battlefield.no): Det er en drøy uke før Mass Effect Andromeda lanseres i Europa. Andromeda er et rollespill som er satt til hendelser som finner sted mellom det andre og tredje spillet i serien. Menneskene leter etter et nytt sted å bosette og etter en 634 års reise våkner hovedpersonen opp i Andromeda galaksen, og finner ut at både mennesker og andre raser allerede befinner seg på flere av galaksens mange verdener. I direktesendingen fra PAX East denne helgen får du se en hel time med det nye Mass Effect spillet.

   

   

   

  Se en times spilling fra PAX East

  Mass Effect Andromeda er satt til hendelser som finner sted mellom det andre og tredje spillet i serien. Spillet begynner i år 2185 da de fire rasene i Citadel Council planlegger å befolke verdener i Andromeda galaksen, i en strategi de kaller Andromeda initiativet. Så snart rasene ankommer hjelper de med å bygge den sentrale store romstasjonen Nexus som blir hovedstasjonen for regjering, diplomati, bo- og operasjonsbase for Pathfinders. Du spiller som menneskenes Pathfinder og får i oppgave å finne en ny planet for menneskene å befolke i Andromeda galaksen. Galaxen står klar for oppdrag og utforskning 23. mars.

  Mass Effect er en prisbelønt serie fra Bioware og publiseres av Electronic Arts. Andromeda er det første Mass Effect spillet som bruker grafikkmotoren Frostbite, kjent fra de siste Battlefield spillene. I denne sendingen får du se spilling som foregår ca. 1 time inn i spillet. Sendingen starter på 2t 57m.

   

   

  Battlefield.no Facebook | Battlefield.no YouTube | Battlefield.no Steamgruppe

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  Loading...

 • Forum Statistics

  91,289
  Total Topics
  1,885,276
  Total Posts
×
×
 • Create New...