Jump to content
Battlefield.no
 • Sign in to follow this  

  Ny oppdatering til Battlefield 1


  cri74

  (Battlefield.no): Battlefield 1 ble lansert med pomp og prakt for knapt en måned siden. I dag kom den første oppdateringen til spillet og forventningene er mange, men ved å slippe en oppdatering en hel måned etter lansering betyr det at DICE har levert et stabilt spill helt fra start, kanskje den mest stabile Battlefield lanseringen noen sinne? Det er liten tvil om at spillerne elsker Battlefield 1. Spillet er rost av kritikere verden over, Battlefield 1 leverer knallhard action, forrykende underholdning og god stillbarhet som trekker deg inn i første verdenskrig. 

   

   

  Høstoppdatering - Battlefield 1

  Selv om DICE og EA kanskje har levert den mest stabile Battlefield lanseringen noen sinne, er det fortsatt ikke feilfritt. For de som spiller på PC har Origin-, Party- og Squadsystemet vært spesielt frustrerende. Hvis du forsøker å bli med i spillet til en kamerat og han allerede er i en full squad vil spillet forsøke å tvinge deg inn og setter deg i kø for squad, samtidig får du ikke lov til å velge andre squads eller lage en ny. Så vidt Battlefield.no har fått vite er dette reparert i denne oppdateringen og squadsystemet har fått et nytt utseende.

  Er du i gruppe/party, og en av medlemmene tilslutter seg en annen server får du en stor notis midt på skjermen og må velge å bli med eller bli værende - og denne funksjonen får deg drept i mange situasjoner fordi den tar fra deg kontrollen av spillet frem til du gjør et valg, og hvis du trykker "space/mellomrom" vil spillet kaste deg inn på den nye serveren. Dette skal også være reparert i denne oppdateringen.

  Loadaouts og forandringer på kjøretøy, utseende og våpen er også et område DICE er gjort oppmerksom på. Akkurat nå må du helt inn i spillet og forandringer kan ikke gjøres i for eksempel i lasting av nytt kart. Det eneste alternativet er å gå gjennom Companion appen på telefon eller via nettleser på battlefield.com/companion.

  I skrivende stund er ikke hele oppdateringen publisert, men du kan finne den her i løpet av dagen.

   

   

  Battlefield.no Facebook | Battlefield.no YouTube | Battlefield.no Steamgruppe

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now

 • Forum Statistics

  91,195
  Total Topics
  1,883,582
  Total Posts
×
×
 • Create New...