Jump to content
Battlefield.no
 • Endelig ny portal!


  zpam

  (Battlefield.no): Battlefield.no har i lang tid ønsket nye nettsider. Etter mange prosjekter, som gikk i stampe, kom vi til slutt i dialog med Norsk eSport. Gjennom "Community Nanny"-prosjektet Multigamer.no er disse karene allerede vår hovedsponsor på alt annet fra før. Så vi tenkte; Hvorfor ikke legge til nettsider også da?

  Resultatet ser dere selv. En lekkerbisken av en nettside, oppdatert IPB forum og fasiliteter som gjør at vi kan levere spilltafs, hygge og glede til dere i laaang tid fremover.

  Spill spill og mere spill 
  bf3_1.jpg

  Vi har store forhåpninger til spillhøsten. BF3 representerer for svært mange av våre brukere for mange en ny æra av lange kvelder, høy tafsefaktor og ekstrem spillglede. Samtidig så er det mange mange andre store spilltittler som ser dagens lys i løpet av høsten og det kommende året. Vi håper at våre medlemmer, nye som gamle, kan samles hos oss og diskutere sine favorittspill - samt løse verdensproblemer og bygge nye vennskap.

  Konsollfolk velkommen her? hva?! Virkelig?!1!

  Jada. dere er alle velkommen her. Til tross for at enkelte mener at konsoller er ikke egnet for annet enn dårlige utdrikningslag og firmafester, mener vi at spillglede er uavhengig av plattform. Vi ønsker alle konsollspillere hjertelig velkommen til å diskutere sitt spill her hos oss. Enten det er walkthroughs, tips, triks eller andre diskusjoner; Velkommen skal dere være!

  Hellfragger da?

  Hellfragger er her enda. Vi har tidligere delt forum, men vi gjør det enda enklere og deler portalløsning også. Dette betyr ikke stort for sluttbrukerene. www.hellfragger.no leder fremdeles til samme nyhetene og samme forumet som før. Vi har bare strukturert det annerledes og gjort det mer "innbakt".

  Vi anbefaler alle å leke rundt på de nye nettsidene, poste litt på forumet, og i tillegg spille på serverene våre heftig og begeistret. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger og gode forslag - så send gjerne en PM til noen i staben om du har innspill du synes vi bør ta med oss videre.

  Velkommen til fremtiden her på nye Battlefield.no og Hellfragger.no

  Ps. arkiv nyhet Dato stemmer ikke!

  Edited by Eragon  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now

 • Forum Statistics

  91,197
  Total Topics
  1,883,635
  Total Posts
×
×
 • Create New...