Jump to content
Battlefield.no
 • En oppdatering fra HF-Liga


  Eragon

  (Hellfragger.no): Det har gått flere måneder siden vi avsluttet årets online-del av ligaen der Lions (KRS, Kirso, tiller, DREVEN, slaaen) tok en sikker førsteplass over TeaTime (vENdetta, dijum, Immz, rod, StingeR), Team Hellfragger (MaxBoner, Kman, Spity, b0x, baseraper) og daværende Majestic.acd nå kun Majestic.css (Cals, Tai, Squatz, BLOCKED, dragn).Det er på høy tid å komme med en offisiell uttalelse fra HF Liga-staben om hva som har skjedd og hva som kommer til å skje med playoffs for HF Liga divisjon 1.
   

  Noen startvansker

   

  Vi har i år, dessverre, hatt store problemer med å finne lokale til årets playoffs. Liga-staben har jobbet kontinuerlig med dette siden HF Liga sesong #5 startet i fjor og vi har først nå i høst funnet en samarbeidspartner i Fredrikstadlan som kunne tilby oss lokaler. Det ble med ett hallelujah-stemning i Liga-leiren og vi ante lys i enden av tunnelen.

   

  Da var vel alt på plass?

   


  Untitled_0.jpgDe siste ukene har vi jobbet iherdig med å få alle brikkene på plass. Lokaler var endelig fikset og vi behøvde kun å sette av et par admins, betale forsikringer på transport av utstyr (compo-pcer) og høre med leverandøren av pcene om hva slags spesifikasjoner o.l det var på pcene.

  Alt var egentlig i boks, da vi plutselig fikk kontrabeskjed av de som skulle levere maskiner til oss om at de ikke kunne levere det som vi tidligere i år hadde avtalt å få levert til playoffs. Det ble med ett panikk og vi måtte ut på leit etter dugelige compo-pcer igjen.

  Det var på dette tidspunktet allerede altfor kort frist å si ifra til lagene om at det blir playoffs på Fredrikstadlan, men vi prøvde likevel iherdig å få det til.

  Hva skjer nå?

   

   


  css-dust2-1.big_.jpgStatus quo nå er at det ikke blir arrangert LAN-playoffs for Hellfragger Liga sesong #5. I samarbeid med lagene og staben har vi bestemt oss for å fullføre ligaen online. Helst i 2011 om det lar seg gjøre. Vi jobber på spreng med lagene for å finne et tidspunkt som passer for flest mulig. Tidspunktet vi nå jobber med er uken 7-13. november. Det er vanskelig å få det til å passe alle når vi nærmer oss eksamener og ferier, men vi skal prøve å få det til å klaffe for flest mulig.

  Kampene vil bli spilt enten i løpet av hele uken eller i løpet av en helg. Datoene for dette blir annonsert så fort jeg og lagene har funnet de mest gunstige tidspunktetene å spille på. Mer informasjon rundt premier, kampdager, oppsett, lineups og maps vil komme så fort vi har fått spikret en dato.

   

  Kommentering av kampene

  Vi har opprettet kontakt med #ragefest om shoutcasting av kampene og de stiller seg svært positive til å gjøre dette. Det må dog også passe for warclown og Helblinde så ingenting er sikkert før vi har fått på plass datoene.

   

  Beklagelse til publikum og spillere


  Hellfragger beklager på det sterkeste at dette har tatt så lang tid og legger oss langflate. Vi vet at lagoppstillinger o.l har endret seg drastisk i løpet av året og vil legge tilrette for at lagene som er involvert kan spille med stepins og evt. nye spillere som ikke var registrert under årets liga.

   

  Lagene kvalifisert som skal spille playoffs er:

  1. Lions
  2. Teatime
  3. Oslo Gangsters
  4. Majestic.css

  Hellfragger håper alle lagene og publikum gleder seg til playoffs. Selv om det blir online, som er en skuffelse i seg selv, så skal vi gjøre det beste ut av det.

   

  Edited by Eragon  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  Loading...

 • Forum Statistics

  91,216
  Total Topics
  1,885,143
  Total Posts
×
×
 • Create New...