• Sign in to follow this  

  DICE introduserer Premium Friends


  cri74

  (Battlefield.no):  DICE legger til en ny egenskap for Battlefield 1 som de kaller "Premium Friends". Helt fra DICE introduserte Premium med Battlefield 3 har det vært en forskjell på de som har premium og de som ikke har premium, skriver DICE. De som kjøper premium får tilgang til alle utvidelser i spillet, nye kart, nye våpen samt et forsprang til alt av nytt innhold før alle andre får tilgang. Selv om du ikke har kjøpt utvidelser får du tilgang til å spille på alle kart så lenge du er premium-venn, skriver DICE. 

   

   

   

  Slik fungerer Premium Friends

  Hvis du kjøper Premium får du automatisk tilgang til alle utvidelser i Battlefield 1 og du får et 14 dagers forsprang på innholdet før alle andre. Utvidelse med nye kart og våpen kan også kjøpes separat, mens Premium har unike medaljer og belønninger inne i spillet. Den nye funksjonen har som mål å fylle alle kart med så mange spillere som mulig. Via Premium Firends får du tilgang til å spille på alle de nye kartene selv om du ikke har kjøpt innholdet, slik fungerer premium-venner:

  • Når det lages en gruppe(party) inne i spillet krever det at 1 spiller har premium og hele gruppen blir "Premium Enabled"
  • En gruppe som er "Premium Enabled" kan spille på alle kart, selv om ikke alle i gruppen har kjøpt utvidelsen eller premium.
  • Bare de som har kjøpt utvidelsen eller premium vil samle XP. Alle de andre i gruppen får spille, men XP blir lagret frem til de kjøper premium eller den aktuelle utvidelsen til spillet.
  • Bare de som har kjøpt utvidelsen eller premium vil kunne starte med våpen og/eller kjøretøy som tilhører utvidelsen eller premium.
  • Bare de som har kjøpt utvidelsen eller premium vil kunne samle progresjon til unike medaljer og journaler som tilhører utvidelsen eller premium.

   

   

  Battlefield.no Facebook | Battlefield.no YouTube | Battlefield.no Steamgruppe

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now


 • Forum Statistics

  91,211
  Total Topics
  1,885,120
  Total Posts