Jump to content
Battlefield.no
 • Call of Duty WWII


  cri74

  (Battlefield.no): "Tilbake til røttene" åpner Activision-sjefen Eric Hirshberg under avsløringen i London i dag. Vi skal tilbake til den andre verdenskrig med Call of Duty serien for første gang siden 2008, da Activision lanserte Call of Duty World At War som var det femte spille i serien. "Modig, autentisk og med støvlene plantet på bakken", slik beskriver Hirshberg det nye spillet. Enspillerdelen av spillet skal utforske brorskapet mellom soldatene i andre verdenskrig og flerspiller får en ny asymmetrisk modus med fortelling og formål, der de allierte og aksemaktene kjemper mot hverandre. Under presentasjonen forteller Hirshberg at vi får spille en testversjon før spillet lanseres 3. november.

   

   

  Se den nye traileren og hør utviklerne fortelle

  Å gjenskape andre verdenskrig og hvordan det virkelig var, er vanskelig og veldig viktig for utviklerne av det nye spillet, sies det. Slegehammer Games, som utvikler dette spillet, har lagt inn hardt arbeid de siste to årene. De har besøkt de ikoniske slagmarkene, gjort utallige innspillinger av autentiske lyder, og hatt med seg en historiker for å legge så mye "virkelighet" og detaljer de kan inn i Call of Duty World War 2. COD:WW2 tar for seg kampene i Europa mellom 1944-1945.

  I enspiller møter vi flere historiske personer fra krigen og følger Red Daniels, en ung rekrutt fra Texas som starter sin historie under invasjonen av Normandie. I flerspiller blir det nevnt en asymmetrisk modus som kalles "War" der de allierte og aksemaktene kjemper om strategiske punkter på kartet, og visstnok en historie. "Division" der soldaten verver seg og følger en progresjon og karriere under spillingen. "Headquarters" vises med et par sekunder i video under, dette blir beskrevet som en måte der spillerne kan møtes utenfor kampene og sette opp oppdrag til hverandre.

   

   

  Battlefield.no Facebook | Battlefield.no YouTube | Battlefield.no Steamgruppe  User Feedback

  Recommended Comments

  Og Operations er lik gamemoden fra Red Orchestra 2 :p

  Spent på enspillerdelen, mp og zombier(om de klarer å ha det noen lunde normalt som i WaW og ikke med roboter, fremtidspiss og alt mulig faenskap som de har hatt de siste åra).

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites


  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now

 • Forum Statistics

  91,195
  Total Topics
  1,883,582
  Total Posts
×
×
 • Create New...