Jump to content
Battlefield.no
 • Battlefield.no søker admins!


  Eragon

  (Battlefield.no) De fleste har nok nå fått med seg hvor mye vi gleder oss til Battlefield 3, og at spillet nå er like rundt hjørnet. Vi har tidligere gått ut og bekreftet at vi kommer til å stille med en omfattende serverpark gjennom samarbeidet med Multigamer.no og Norsk eSport.

   

   

   

   


  lagbilde_0.jpgFor at vi skal levere den kvaliteten og spillopplevelsen vi ønsker til våre brukere, trenger vi spillere som deg. Spillere som bryr seg om miljøet de spiller i, spillere som ønsker å bidra litt.

  What's in it for me? 

  Hva får du igjen? For det første har vi en gjeng herlige mennesker i staben, som du får bli kjent med. Du kommer til å få massevis av nye venner, samtidig som du får bli med å forme miljøet på serverne våre. Det er ikke mye arbeid, utover et visst krav til aktivitet og oppfølging av enkle plikter, men det det gir veldig mye tilbake. Antall admins som har gitt seg fordi de ikke trivdes, har vært svært minimalt gjennom alle årene vi har eksistert. Vi attesterer også ansvarsstillinger og det er flere som har fått jobb helt eller delvis at attester fra oss.

  db571fdc-cp_well0007.jpg

  Hva skal du gjøre om du har lyst til å bidra?

  Jo, det første du gjør er å lese retningslinjene for admins, som du finner linket på sidene her.

  Om disse enkle punktene er noe du tror du kan leve med, sender du en søknad til brukeren "Col.Jensen" på forumet, som er hovedadmin i Battlefield 3. Kopier malen fra retningslinjene og fyll ut informasjon om deg selv.

  Alle søknader vil bli vurdert i plenum av eksisterende adminstab, slik at vi er sikre på at søkere vi slipper inn passer godt i miljøet vårt.

  Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg! 

  Ps. arkiv nyhet Dato stemmer ikke!

  Edited by Eragon  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now

 • Forum Statistics

  91,195
  Total Topics
  1,883,582
  Total Posts
×
×
 • Create New...