Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 02/20/2017 in all areas

 1. 3 points
  Ble Far til denne lille krabaten, 03.10.17 kl 09:39 På termindato (kun 5% blir født på termin) Veide 3802 , 50 cm lang. Er glad han er velskapt og at alt har gått bra så langt <3
 2. 3 points
  Det skal nok mye til at vi får igjen de gode gamle BF2 tidene og det miljøet som var rundt det. Knallharde runder på Karkand Heaven serveren f.eks... Jeg setter min lit til det kommende Insurgency Sandstorm som lages i unreal 4 engine, det skal være tilrettelagt for kompetitivt spill med de hjelpemidler man trenger da, og slik jeg har fortstått det også være mulighet for store servere, standalone servere..
 3. 2 points
  Jeg tar gjerne litt ansvar for den Discorden
 4. 2 points
  Jeg har blitt strippet av min rang som "Battlefield.no Veteran" her inne. Det kreves herved en forklaring og reinkludering i den hellige rosa brukergruppen som jeg jobbet så hardt for å bli en del av. Som tidligere serveradmin i CS:Source, skribent, vaktsjef og grafiker for både Battlefield.no og Hellfragger.no i flere år ble jeg svært trist innerst i hjertet og sjelen da jeg oppdaget dette. I følge PM-innboksen min så headhuntet KongKord og Dirle meg sommeren 2005 og så trakk jeg meg selv fra alle mine verv her i slutten av 2009. I januar 2013 blomstret spillgleden opp igjen og jeg søkte og ble tatt inn som serveradmin i CS:Source. Etter CS:S-aktiviteten døde ut for meg tidlig i 2014 ble jeg igjen hedret med æren det var og er å bære den rosa gruppes distinksjoner. Mine advokater i Norges Veteranforbund for Internasjonale Operasjoner (NIVO) har blitt informert om denne hendelsen og står klare til å ta affære om dette ikke blir rettet opp i. På forhånd takk.
 5. 2 points
  Jeg klarer bare ikke forstå at noen, tro eller ei, biter på noe som er så åpenlyst svindel? https://www.vg.no/nyheter/innenriks/kristendom/kristen-kanal-gi-50-000-kroner-bli-velsignet-av-gud/a/24170714/ Gud sliter litt med husken sin og må bli påmint at det er lagt inn bestilling på et lite mirakel.
 6. 2 points
  Hallo? Kan noen skru på lyset? Det må da være noen igjen her...?
 7. 2 points
 8. 2 points
  Titter jo innom, men barn har en tendens til å dra vekk fokus fra pcen og over på andre ting Dog har jeg fått dilla på playerunknown siste ukene, fantastisk å spille squad!! Releaser de serverfiler til det spillet, slik at man kan laste inn 40 Battlefield-tullinger i squads på 4 så har vi et strålende communityspill!
 9. 2 points
  Du er savnet Optimus !!! For min del, jeg har hatt noen år i Battlefield.no som har tatt meg til mange kule steder og møtt masse kule folk. Alt fra å skriver nyheter, intervjue spillutviklere og prøve nye spill - både i Sverige, Tyskland og USA. Jeg har møtt mange fra Battlefield.no, bshagen, morten, Eragon, Gambler, DelCasa, Prost, Ghad, qed, Zpam, Klovnius... masse masse mer. Kjørt live sendinger med personligheter fra Battlefield.no samfunnet og arrangert BigWars, noe som kanskje er de kuleste minnene fra bf.no. Jeg har vært heldig å reise og møtt YouTube personligheter, som feks StoneMountain, Chaboy, LevelCap, JackFrags, PonyLion, Neebs, ForceGaming, DICE utviklere, masse norske spillutviklere. Vi har hatt stand på Spillexpo og representert på TheGathering. Alt i alt, ting jeg ikke kunne se for meg at Battlefield.no kunne gi meg, men.. .det har skjedd og masse gode minner. Jeg har møtt så sinnsykt mye kule folk i gaming miljøet, både i Norge og internasjonalt. Å bidra på høyt plan i battlefield.no ga meg litt av "guttedrømmen" om å være spillanmelder og reise rundt på events og bli spurt av utviklere om hva som burde inn i spillet og hva som burde sløyfes, opplevelsen anbefales. Bor i Oslo og jobber som sykepleier. Mens jeg tok utdannelsen skrev jeg for battlefield.no og battle.no på nattevakter. Ferdig utdanna ble det mer og mer jobb, men fortsatte å skrive for battlefield.no. Ikke noe familie, men kjæreste - søteste jenta. Har reist så mye jeg kan og tatt dykkerlappen endelig, PADI Advanced.. kul tur i Asia, møtte masse kule folk der også. Første gangen jeg bestemte meg for å bare reise alene og bare drite i å vente på noen. Første dagene var litt som å dra på kino alene (som jeg fortsatt aldri har gjort), men 3 uker på reise alene var faktisk en veldig kul opplevelse å gjøre alene, anbefales. Akkurat nå irriterer jeg meg over at 5 år med jobb i battlefield.no ikke synes på nyheter, der jeg har lagt inn mange timer og jobbet hardt for å få det til. Jeg håper at noen klekker en god ide og lager et skript som kan få nyhetsdatabasen fra drupal over til ipb, så vi får indeksert artiklene og får battlefield.no interessant igjen.
 10. 2 points
  Første solo-album fra Waters på 25 år. Jeg elsker Pink Floyd og Waters så har gledet meg til denne. Amused to Death (92) var genial og dette albumet skuffer ikke. En sint Roger Waters blir det god musikk av Picture a courthouse with no fucking lawsPicture a cathouse with no fucking whoresPicture a shithouse with no fucking drainsPicture a leader with no fucking brains Linky
 11. 2 points
  Første gang på flere år at jeg har sett en trailer.
 12. 1 point
  Kom ut i 2017 Er så fette genialt at jeg trygt an si dette bandet har en goooood fremtid!
 13. 1 point
  Fikk ikke pyntet juletre ingame i år, så fant ett fra gode tider i A2 tiden. God Jul til alle venner, bekjente og ukjente!
 14. 1 point
  Fredagspub 2. februar Ta med noe godt å drikke, så møtes vi på battlefield.no TS3 fra 19:00 og utover.
 15. 1 point
  Vi har alltid hatt planer om å sette opp en server men ingen har mulighet til å sette opp en egen enda(uten å leie fra en tredjepart). Mener å huske at serverfilene skal komme sammen med betaen, så sikkert Q1/Q2 2018.
 16. 1 point
 17. 1 point
 18. 1 point
  huff nei - vi som fortsatt er igjen her tåler ikke lys.
 19. 1 point
  *vinke* Sitter og ser på broodware remake stream og tenkte at jammen begynner vi å bli gamle og runde i kantene alle sammen,
 20. 1 point
  BF1 er moro det. Synd det "ikke går" å spille samlet lenger. Det å leie en server og nesten ikke ha noen kontroll over den blir for dumt. Savner en server med kjentfolk
 21. 1 point
  15 år, Heradon, da er vi to. Januar 2018, da har jeg 15 år bak meg her inne, selv om de 5-6 siste ikke har vært all verden... Men dro på med BF1 igår. Ett ord: Hektet. Pokker altså... Jeg skulle jo holde meg unna.
 22. 1 point
  Artikkelen og reddit-tråden viser til flere likheter ved WWO og tidligere WarZ. Holder meg lagt unna før det motsatte er bevist gjennom gameplay og reviews. Kan for all del bli et godt spill, men har min tvil med hva som vises her.
 23. 1 point
  Om du ikke har spilt Metro spilla så bør du kjøpe de asap.
 24. 1 point
  Bor i Arendal, jobber for Greenphones i Tvedestrand. Forever Alone . Livet ruller av gårde, vært på fylla mye det siste. It's the summertime and living is easy.
 25. 1 point
  Før noen bestemmer seg for å hype opp dette spillet anbefaler jeg dere å ta titt på videoen under og ta med spekulasjonene som legges frem der i deres vurdering. Om dette stemmer skal jeg holde lommeboka langt unna. WarZ utvikleren er en skam for bransjen og alle burde unngå å gi dem mer penger.
 26. 1 point
  Rockstar begge deler da
 27. 1 point
  normalt er det litt utenfor for min del også, men jeg likte Ori and the lind forest veldig godt. Skal garantert kjøpe denne også (hvis jeg husker).
 28. 1 point
  http://store.steampowered.com/app/218620/PAYDAY_2/ Gratis i et par dager elns.
 29. 1 point
  Ooo, takk for tipset! Amused to Death rangerer helt på topp i mitt hode, så dette blir bra
 30. 1 point
  "weekender"-listen din passa perfekt til fredagølet. Altmuliglisten min: https://open.spotify.com/user/sigbjørnvn/playlist/75FZO4ycj20TcrNzk9EFpQ
 31. 1 point
  https://www.humblebundle.com/store/rising-storm-game-of-the-year-edition?partner=nightshadowgaminggtg
 32. 1 point
  Står fint over tror jeg.
 33. 1 point
  Utsatt til våren 2018. https://www.rockstargames.com/newswire/article/60210/Red-Dead-Redemption-2-Is-Now-Coming-Spring-2018
 34. 1 point
 35. 1 point
  Jeg har kjøpt Left behind edition, men har ikke fått invitasjon til alfaen enda. Gleder meg til å få prøve det!
 36. 1 point
  phatsiri Har spillt mye cs , men battlefield er ganske nytt for meg Må si jeg suger i bf1, men det skal jeg forandre på Btw guttungen og jeg spiller på samme konto
 37. 1 point
  Nja. god action iaf. Marvel/DC og star wars/trek kommer først. drama og komedier tar jeg heller på sofaen. BcK: absolutt null interesse for anime i film/serier/spill eller bøker
 38. 1 point
  Jeg er stor fan av den originale, selv om den ikke er direkte skummel for min del, så håper virkelig de gjør denne bra og ekte skummel. Den skal jo være R-rated så er lov å håpe We all float down here
 39. 1 point
  På tide å få denne tråden i gang igjen! Sliter med å sitte stille til denne
 40. 1 point
  Klarte å knuse begge håndleddene mine et år imellom, e det mulig? Og nå har jeg noe lignende dette operert inn i begge håndleddene, bortsett fra det er noe knuste smådeler og litt sånn.
 41. 1 point
  Serveren er nå oppe igjen. Server leverandøren (Fragnet) hadde problemer med noden som serveren kjører på. Feilen er nå rettet. Beklager Nedetiden.
 42. 1 point
  Ser ut som at server hosten gjør endringer eller legger til en oppdatering på serveren. Er på saken. Holder denne tråden oppdatert.
 43. 1 point
 44. 1 point
 45. 1 point
  Det tror jeg ikke vil gi noen forskjell i hele tatt, med den cpu'n på 4,8ghz så tviler jeg på at du makser den, selv om du evt har 1080 e.l.
 46. 1 point
  Er nyskjerrig på hva AMD kommer med med tanke på ytelse, og det kan forhåndsbestilles hos Komplett nå, slettes ikke verst priser heller..
 47. 1 point
 48. 1 point
  Server Information Navn: [NOR] Battlefield.no PvPIP: 109.247.43.217:7777Slots: 40Max Clan Size: 8Harvest Multiplier: 1.5Kill XP Multiplier: 2.0 Auto restart every six hours from 12:00 GMT+1 Under are the official Battlefield.no server rules for Conan Exiles. Considering we have some foreign players, this will be written in English. We reserve the right to kick, ban or kill your character on this server if you break one or more of the following rules written below. General Rules You are not allowed to cheat, hack or bug/glitch-abuse. You are not allowed to use racism or offensive language in the chat. Use common sense and treat people the way you want them to treat you. Only use Scandinavian and/or English in the side channel. Base Building Rules Do not build too close to the NPC camps. If you do they will not respawn after they die. - We reserve the right to delete any or all bases that hinder the NPCs from spawning. More rules might come in the near future. These rules are copied from our other Arma servers as they apply to each of the games we host, with some modifications.
 49. 1 point
 50. 1 point