Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 05/23/2017 in all areas

 1. 3 points
  Ble Far til denne lille krabaten, 03.10.17 kl 09:39 På termindato (kun 5% blir født på termin) Veide 3802 , 50 cm lang. Er glad han er velskapt og at alt har gått bra så langt <3
 2. 3 points
  Det skal nok mye til at vi får igjen de gode gamle BF2 tidene og det miljøet som var rundt det. Knallharde runder på Karkand Heaven serveren f.eks... Jeg setter min lit til det kommende Insurgency Sandstorm som lages i unreal 4 engine, det skal være tilrettelagt for kompetitivt spill med de hjelpemidler man trenger da, og slik jeg har fortstått det også være mulighet for store servere, standalone servere..
 3. 2 points
  Jeg tar gjerne litt ansvar for den Discorden
 4. 2 points
  Jeg har blitt strippet av min rang som "Battlefield.no Veteran" her inne. Det kreves herved en forklaring og reinkludering i den hellige rosa brukergruppen som jeg jobbet så hardt for å bli en del av. Som tidligere serveradmin i CS:Source, skribent, vaktsjef og grafiker for både Battlefield.no og Hellfragger.no i flere år ble jeg svært trist innerst i hjertet og sjelen da jeg oppdaget dette. I følge PM-innboksen min så headhuntet KongKord og Dirle meg sommeren 2005 og så trakk jeg meg selv fra alle mine verv her i slutten av 2009. I januar 2013 blomstret spillgleden opp igjen og jeg søkte og ble tatt inn som serveradmin i CS:Source. Etter CS:S-aktiviteten døde ut for meg tidlig i 2014 ble jeg igjen hedret med æren det var og er å bære den rosa gruppes distinksjoner. Mine advokater i Norges Veteranforbund for Internasjonale Operasjoner (NIVO) har blitt informert om denne hendelsen og står klare til å ta affære om dette ikke blir rettet opp i. På forhånd takk.
 5. 2 points
  Jeg klarer bare ikke forstå at noen, tro eller ei, biter på noe som er så åpenlyst svindel? https://www.vg.no/nyheter/innenriks/kristendom/kristen-kanal-gi-50-000-kroner-bli-velsignet-av-gud/a/24170714/ Gud sliter litt med husken sin og må bli påmint at det er lagt inn bestilling på et lite mirakel.
 6. 2 points
  Hallo? Kan noen skru på lyset? Det må da være noen igjen her...?
 7. 2 points
 8. 2 points
  Titter jo innom, men barn har en tendens til å dra vekk fokus fra pcen og over på andre ting Dog har jeg fått dilla på playerunknown siste ukene, fantastisk å spille squad!! Releaser de serverfiler til det spillet, slik at man kan laste inn 40 Battlefield-tullinger i squads på 4 så har vi et strålende communityspill!
 9. 2 points
  Du er savnet Optimus !!! For min del, jeg har hatt noen år i Battlefield.no som har tatt meg til mange kule steder og møtt masse kule folk. Alt fra å skriver nyheter, intervjue spillutviklere og prøve nye spill - både i Sverige, Tyskland og USA. Jeg har møtt mange fra Battlefield.no, bshagen, morten, Eragon, Gambler, DelCasa, Prost, Ghad, qed, Zpam, Klovnius... masse masse mer. Kjørt live sendinger med personligheter fra Battlefield.no samfunnet og arrangert BigWars, noe som kanskje er de kuleste minnene fra bf.no. Jeg har vært heldig å reise og møtt YouTube personligheter, som feks StoneMountain, Chaboy, LevelCap, JackFrags, PonyLion, Neebs, ForceGaming, DICE utviklere, masse norske spillutviklere. Vi har hatt stand på Spillexpo og representert på TheGathering. Alt i alt, ting jeg ikke kunne se for meg at Battlefield.no kunne gi meg, men.. .det har skjedd og masse gode minner. Jeg har møtt så sinnsykt mye kule folk i gaming miljøet, både i Norge og internasjonalt. Å bidra på høyt plan i battlefield.no ga meg litt av "guttedrømmen" om å være spillanmelder og reise rundt på events og bli spurt av utviklere om hva som burde inn i spillet og hva som burde sløyfes, opplevelsen anbefales. Bor i Oslo og jobber som sykepleier. Mens jeg tok utdannelsen skrev jeg for battlefield.no og battle.no på nattevakter. Ferdig utdanna ble det mer og mer jobb, men fortsatte å skrive for battlefield.no. Ikke noe familie, men kjæreste - søteste jenta. Har reist så mye jeg kan og tatt dykkerlappen endelig, PADI Advanced.. kul tur i Asia, møtte masse kule folk der også. Første gangen jeg bestemte meg for å bare reise alene og bare drite i å vente på noen. Første dagene var litt som å dra på kino alene (som jeg fortsatt aldri har gjort), men 3 uker på reise alene var faktisk en veldig kul opplevelse å gjøre alene, anbefales. Akkurat nå irriterer jeg meg over at 5 år med jobb i battlefield.no ikke synes på nyheter, der jeg har lagt inn mange timer og jobbet hardt for å få det til. Jeg håper at noen klekker en god ide og lager et skript som kan få nyhetsdatabasen fra drupal over til ipb, så vi får indeksert artiklene og får battlefield.no interessant igjen.
 10. 2 points
  Første solo-album fra Waters på 25 år. Jeg elsker Pink Floyd og Waters så har gledet meg til denne. Amused to Death (92) var genial og dette albumet skuffer ikke. En sint Roger Waters blir det god musikk av Picture a courthouse with no fucking lawsPicture a cathouse with no fucking whoresPicture a shithouse with no fucking drainsPicture a leader with no fucking brains Linky
 11. 1 point
  Heisann, Nå som det kommer et nytt BF-spill i løpet av året, så lurer jeg på om det er noe BF.no har tenkt til å satse litt på? Det hadde vært moro med litt aktivitet her inne igjen
 12. 1 point
  Kom ut i 2017 Er så fette genialt at jeg trygt an si dette bandet har en goooood fremtid!
 13. 1 point
  Fikk ikke pyntet juletre ingame i år, så fant ett fra gode tider i A2 tiden. God Jul til alle venner, bekjente og ukjente!
 14. 1 point
  Fredagspub 2. februar Ta med noe godt å drikke, så møtes vi på battlefield.no TS3 fra 19:00 og utover.
 15. 1 point
  Vi har alltid hatt planer om å sette opp en server men ingen har mulighet til å sette opp en egen enda(uten å leie fra en tredjepart). Mener å huske at serverfilene skal komme sammen med betaen, så sikkert Q1/Q2 2018.
 16. 1 point
  Hei. Jeg og noen andre hadde en prat for ca et år siden angående TG 2017, det ble ikke noe av siden det ble for lite tid å planlegge på. Lurte på om folk var intereserte i å bli med på TG 2018 som er i påsken 28mars til 1april. Trenger noen folk å være med og hadde vært flott om noen jeg spiller med online hadde blitt med på en fin tur til Hamar bilettsalg om 1måned Ta kontakt på i forumet, steam/origin eller facebook om noen evt er interessert: TB-NeyMariuz og Marius Borge
 17. 1 point
 18. 1 point
  Alt er bedre med discord
 19. 1 point
  Jeg syns lyden på TS er knallbra, der har man også mulighet til å øke lydkvaliteten betraktelig på enkelte kanaler til "music" codex, lynklart. Man har også veldig "avanserte" innstillinger for rettigheter etc.. Hva er det Discord har som ikke TS har? Og har noen sjekket nettbelastningen på Discord i forhold til TS?
 20. 1 point
  Hvor modig er du? Min top songs 2016: Merk: jeg har to barn. Finn hvilke sanger de er skyldige for....
 21. 1 point
 22. 1 point
  huff nei - vi som fortsatt er igjen her tåler ikke lys.
 23. 1 point
  Jeg måtte gi rebooten av DuckTales en sjanse etter å ha sett filmen fra 1990 igjen her om dagen. En svært positiv opplevelse, akkurat samme sjarmen som i gamle dager. 2 første episodene (dobbel) er ute. Anbefales for alle millenials
 24. 1 point
  *vinke* Sitter og ser på broodware remake stream og tenkte at jammen begynner vi å bli gamle og runde i kantene alle sammen,
 25. 1 point
  BF1 er moro det. Synd det "ikke går" å spille samlet lenger. Det å leie en server og nesten ikke ha noen kontroll over den blir for dumt. Savner en server med kjentfolk
 26. 1 point
  15 år, Heradon, da er vi to. Januar 2018, da har jeg 15 år bak meg her inne, selv om de 5-6 siste ikke har vært all verden... Men dro på med BF1 igår. Ett ord: Hektet. Pokker altså... Jeg skulle jo holde meg unna.
 27. 1 point
  Artikkelen og reddit-tråden viser til flere likheter ved WWO og tidligere WarZ. Holder meg lagt unna før det motsatte er bevist gjennom gameplay og reviews. Kan for all del bli et godt spill, men har min tvil med hva som vises her.
 28. 1 point
  Om du ikke har spilt Metro spilla så bør du kjøpe de asap.
 29. 1 point
  Bor i Arendal, jobber for Greenphones i Tvedestrand. Forever Alone . Livet ruller av gårde, vært på fylla mye det siste. It's the summertime and living is easy.
 30. 1 point
  Før noen bestemmer seg for å hype opp dette spillet anbefaler jeg dere å ta titt på videoen under og ta med spekulasjonene som legges frem der i deres vurdering. Om dette stemmer skal jeg holde lommeboka langt unna. WarZ utvikleren er en skam for bransjen og alle burde unngå å gi dem mer penger.
 31. 1 point
  Rockstar begge deler da
 32. 1 point
  normalt er det litt utenfor for min del også, men jeg likte Ori and the lind forest veldig godt. Skal garantert kjøpe denne også (hvis jeg husker).
 33. 1 point
  Satt i Hope County, Montana. Full reveal på fredag. Håper bare de har gjort noe helt annerledes ift gameplay sånn at det ikke føles ut som et reskinna FC4(som var et reskinna FC3 med en ny verden).
 34. 1 point
  http://store.steampowered.com/app/218620/PAYDAY_2/ Gratis i et par dager elns.
 35. 1 point
  Ooo, takk for tipset! Amused to Death rangerer helt på topp i mitt hode, så dette blir bra
 36. 1 point
  "weekender"-listen din passa perfekt til fredagølet. Altmuliglisten min: https://open.spotify.com/user/sigbjørnvn/playlist/75FZO4ycj20TcrNzk9EFpQ
 37. 1 point
  Håper bare at det ikke føles som et reskinna FC4(eller FC3 for den del). Håper FC5 blir som å gå fra FC2 til FC3 med tanke på gameplay osv. Men liker at storyen kan spilles coop og at det kommer en map editor sånn som det var i 2ern.
 38. 1 point
  https://www.humblebundle.com/store/rising-storm-game-of-the-year-edition?partner=nightshadowgaminggtg
 39. 1 point
  Står fint over tror jeg.
 40. 1 point