Jump to content
Battlefield.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/29/2021 in all areas

 1. 2 points
  Kan nesten ikke tro at jeg husket passordet til denne kontoen! I følge historikken skrev jeg mitt forrige innlegg i mai, 2010, så har vært borte en stund! Veldig morsomt å se noen kjente brukernavn som fortsatt er innom her. Husker veldig godt miljøet som vokste opp rundt Battlefield 1942 i 2002-2003. Jeg har veldig mange gode minner fra klantiden med BsE, GPS, GiS, NPS og alle de andre klanene. Uansett, ville bare svinge innom og vinke til alle sammen. Håper alt står bra til med dere!
 2. 1 point
  Hei. Kan dessverre ikke svare direkte på spørsmålet ditt, men jeg har noen venner som har studert spillutvikling på gamle NITH (nå Høyskolen Kristiania). De syntes det var veldig interessant, selv om jeg ikke tror at noen av de praktiserer det i arbeidslivet i dag. De fleste jobber som utviklere i typiske konsulentselskaper i IT-sektoren. Markedet for spill-relaterte jobber her til lands er relativt lite, dessverre. Ikke studerte jeg i utlandet heller, så jeg kan ikke svare på det heller, men det var mange av mine medstudenter på NTNU som tok en semester eller to i utlandet. Har til gode å høre om noen som har angret på å reise utenlands og studere der. Virker som en kul opplevelse. Vet ikke hvor mye til hjelp det var, men.
 3. 1 point
  Tror du skal være unbanna nå ;D
 4. 1 point
  Jøss. Ikke _helt_ dødt ennå. Ble påminnet bf.no nylig da det viser seg at jeg plutselig har en kollega herfra.. Sussidal
 5. 1 point
  Jeg driver faktisk og rensker opp litt en gang i blandt
 6. 1 point
  Hei!:) Har da nylig funnet ut at BF2 fortsatt fungere, så da tenkte jeg å høre om det er noen som enda spiller? Hvor fett hadde det ikke vært å fått igang en bigwar?;) hehe, nostalgi!
×
×
 • Create New...